- 14 Mayıs 2023
- 40
- 69
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.081
Ayy daha erken tabii ama var yani çatlatma iğnesi vurulmuş muydunBenim daha transferimin 5 günü çanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy daha erken tabii ama var yani çatlatma iğnesi vurulmuş muydunBenim daha transferimin 5 günü çanım
Hayırlı olsun Kacıncı günün benım 5.gün embriyosu 9.gün 101.67 cıktıKızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Transferin.5 günündeyim canım inşallah verdir yaVar gerçekten kaçıncı günün
İnşallah öyledir çanımNormal o zaman bu kadar silik cikmasi
Amin amin hepimizinMasallah saglıkla kucagina da almak nasip olsun insallah
Evet ama ben daha önce 2 gün yapmıştım cAtlatma ignesinin etkisi geçmişti bilmiyorum artık en dogrusu kan sonuçuAyy daha erken tabii ama var yani çatlatma iğnesi vurulmuş muydun
Teşekkür ederim canım progestanım 5 küsür çıkmış o beni korkuttu doktor progestan fitil vermişti şimdi ampüle geçirtti kötü bişeymi bu
Teşekkürler sizede hayırlısı olsun canım 3. Gün embriyosu benim 13. Gün bugün progestanınız kaç çıkmışHayırlı olsun Kacıncı günün benım 5.gün embriyosu 9.gün 101.67 cıktı
Canım tebrik ederim kucağına almakta nasip olur inşallahKızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Tebrik ederim inşallah kucağına almakta nasip olurAyy beni de yazın 233 çıktı 9. Gün sonucum
Kızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Teşekkürler kuzum Allah razı olsun inşallah güzel olur hayırlı bir şekilde ilerler doktor progestan 50 lik ampule başlayalım dedi
Valla ben hem fitil hem ampul kullanıyorum o kadarını hiç bilemiyorum. Doktor bişey demedi mi?Teşekkür ederim canım progestanım 5 küsür çıkmış o beni korkuttu doktor progestan fitil vermişti şimdi ampüle geçirtti kötü bişeymi bu
Hayırlı olsun canım çok sevindim. kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtilerin nasıldı. Benim de teste 2 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum artık güzel haberler duyunca çok seviniyorum.kızlar bugün 10.gün kan verdim b-hcg 245 rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da dua etmeyi unutmayın olurmu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Ben protuton u hafta 1 tane kullanıyorumBen 2 günde 1 kez proluton depot iğne oluyorum. Bugün 7. Günüm.. Kizlar özellikle gece oluyor ayaklarımın alti yanıyor böyle bi durum yaşayan varmi aranızda
Maşallah canım .. Rabb'im tamamına erdirsinkızlar bugün 10.gün kan verdim b-hcg 245 rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da dua etmeyi unutmayın olurmu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Aynen öyle oluyor..Canım ben de oksopar veya başka bir kan sulandırıcı kullanmıyorum. Her doktorun yaklaşımı farklı endişelenme bence
Maşallah çok guzrl ..rabbim tamamına erdirsinAyy beni de yazın 233 çıktı 9. Gün sonucum
Transferiniz kaçıncı günü ..kese için hangi günü versi..bnde transferin 8. Gününden sonra meme hassasiyeti oldu biraz ağrı ve hafif şişlik ..başka birşey yokPozitifi görüp kese için bekleyen canlar hiç belirtiniZ var mı ben sanki hiç gebe değilmişim gibi ya insan her aşamada kendini dinler mi ya vallahi delirecemmm