- 1 Haziran 2023
- 1.366
- 355
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.061
yok yok normal bildiğin adet oldum canım, zaten adet olmam gerekiyor tarlusal içmiştim... şimdi yasmine başlıcam 21 gün kullanıcam sonra tekrar adet olucam o zaman muayene olucam transfer içinAdet değil o canım o birazcık kan gelmesi normalmiş benimde öyle oldu 1-2 gün surdu sonra geçti 4-5 gün içinde tranfer oldum darısı başına canım
Tebrik ederimAyy beni de yazın233 çıktı 9. Gün sonucum
Evet sizin adınız da tanıdıkTebrik ederimSiz ocak grubunda da var mıydınız tanıdık geldi adınız
A tamam o zaman senin kisi başka hayırlısı olsun canımyok yok normal bildiğin adet oldum canım, zaten adet olmam gerekiyor tarlusal içmiştim... şimdi yasmine başlıcam 21 gün kullanıcam sonra tekrar adet olucam o zaman muayene olucam transfer için
Bunu daha önce soranlara da söyledim canım kesinlikle belirti aramayın. Bünyeden bünyeye değişir. Pozitif görenler olarak daha yolun çook başındayız ve belirtilerin olması da zor. Benim ara ara kasık batmam oluyor. Bir de uyku isteği var onun dışında pek bir şey yok. Bir de göğüslerim biraz şiştiPozitifi görüp kese için bekleyen canlar hiç belirtiniZ var mı ben sanki hiç gebe değilmişim gibi ya insan her aşamada kendini dinler mi ya vallahi delirecemmm
Coook cok hafif bir golge var. Kacinci gun embriyosu ve kacinci gun test yaptin canım?Eki Görüntüle 3328142
Kızlarrr yardımcı olmaya gelin lütfen çok çok az bir hayalet çizgi görüyorum ben sizde görüyormuşsunuz lütfen yardım edin
Masallah saglıkla kucagina da almak nasip olsun insallahİnşallah bi güzel haber de benden gelsin kızlarsabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, şimdi kan sonucunu bekliyorum
Ben de görüyorum canım 5. Günün dimiEki Görüntüle 3328142
Kızlarrr yardımcı olmaya gelin lütfen çok çok az bir hayalet çizgi görüyorum ben sizde görüyormuşsunuz lütfen yardım edin
Evet canım 5 gün piskolojik olarak Sadeçe ben mi görüyorum açaba diyep size paylaştımBen de görüyorum canım 5. Günün dimi
Benim daha transferimin 5 günü çanımCoook cok hafif bir golge var. Kacinci gun embriyosu ve kacinci gun test yaptin canım?
Var gerçekten kaçıncı gününEki Görüntüle 3328142
Ben keseyi yarın gorucem insallah. 5+2 deyim bugün ilk defa kasik agrım var. Memelerim şişti. Bu gune kadar meme hassasiyeti bile yaşamadım Canım. Belirtilere takilma gec geliyorPozitifi görüp kese için bekleyen canlar hiç belirtiniZ var mı ben sanki hiç gebe değilmişim gibi ya insan her aşamada kendini dinler mi ya vallahi delirecemmm
Normal o zaman bu kadar silik cikmasiBenim daha transferimin 5 günü çanım