2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bnde hiç yatmiyorjm ..hazır uykum da kaçtı gece 3 4 gibi uyanıyorum uyayamiyorum sonra.

Kızlar 11. Gün 351.1 13. Gün 552.5 çıktı kızlar doktor bi sıkıntı yok dedi ama benim aklıma takıldı böyle birşey yaşayan var mı çarşamba kontrole gideceğim ama bilgisi olanlar
Sıkıntı yoktur canım ..artış tam iki katı değil ama bazen iki katından. Fazla bazen biraz az olablir ..sonuçta üç testinde katlandı ..Çarşamba kese için mi gideceksin ..

Hayırlı olsun canım çok sevindim. kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtilerin nasıldı. Benim de teste 2 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum artık güzel haberler duyunca çok seviniyorum.
çok sağol umarım herşey gönlünce olsun hiçbir belirtim olmadı hatta çok panik yaptım acaba olmadımı diye 8.gün evde test yaptım silik çizgi çıktı dünde yaptım daha koyuydu 5.gün çift embriyo transferi oldum

Sıkıntı yoktur canım ..artış tam iki katı değil ama bazen iki katından. Fazla bazen biraz az olablir ..sonuçta üç testinde katlandı ..Çarşamba kese için mi gideceksin ..
Evet canım 9. Gün 172.9 çıkmıştı 11. Gün 351.1 13. Gün 552.5 korktum doktor sıkıntı yok çarşamba kontrole gel dedi

yumurta toplamadan sonra ilk adet oldum ne kadar ağrılı geçiyor yaa sizdede öyle mi olmuştu? şimdi yasmin doğum kontrol hapına başlıcam ondan sonra bakalım ne olur transfer için...
Sanırım sizinle aynı ilerliyoruz. Bugün adetimin 3. Günü yasmine başlamamın da 2. Günü :) bende çok ağrı olmadı ama yoğun oluyorum

Sanırım sizinle aynı ilerliyoruz. Bugün adetimin 3. Günü yasmine başlamamın da 2. Günü :) bende çok ağrı olmadı ama yoğun oluyorum
sizdede pcos mu var, ben tarlusalla adet oldum bugün yasmine başlıcam, bir tanecik dondurulmuş yumurtam var inşallah hamileyiz yazarız buraya sağlıkla inşAllah :) sizin süreç nasıl ilerlicek

Evet bende okudum doktor da sıkıntı yok dedi ama biz tüp bebek anneleri hep bi stres
Benim ilki 600 çıkmıştı doktorum ikincisi 1000 ve üstü çıkarsa üçüncü testi yaptırma dedi. Hatta ona kalsa ikinciyi de istemeyecekti ben zorladım çünkü aslında o noktada az artsa bile yapabileceğimiz bir şey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…