- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.101
Bnde hiç yatmiyorjm ..hazır uykum da kaçtı gece 3 4 gibi uyanıyorum uyayamiyorum sonra.Bunu daha önce soranlara da söyledim canım kesinlikle belirti aramayın. Bünyeden bünyeye değişir. Pozitif görenler olarak daha yolun çook başındayız ve belirtilerin olması da zor. Benim ara ara kasık batmam oluyor. Bir de uyku isteği var onun dışında pek bir şey yok. Bir de göğüslerim biraz şişti
Sıkıntı yoktur canım ..artış tam iki katı değil ama bazen iki katından. Fazla bazen biraz az olablir ..sonuçta üç testinde katlandı ..Çarşamba kese için mi gideceksin ..Kızlar 11. Gün 351.1 13. Gün 552.5 çıktı kızlar doktor bi sıkıntı yok dedi ama benim aklıma takıldı böyle birşey yaşayan var mı çarşamba kontrole gideceğim ama bilgisi olanlar
çok sağol umarım herşey gönlünce olsun hiçbir belirtim olmadı hatta çok panik yaptım acaba olmadımı diye 8.gün evde test yaptım silik çizgi çıktı dünde yaptım daha koyuydu 5.gün çift embriyo transferi oldumHayırlı olsun canım çok sevindim. kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtilerin nasıldı. Benim de teste 2 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum artıkgüzel haberler duyunca çok seviniyorum.
amin çok sağolunMaşallah canım .. Rabb'im tamamına erdirsin
Evet canım 9. Gün 172.9 çıkmıştı 11. Gün 351.1 13. Gün 552.5 korktum doktor sıkıntı yok çarşamba kontrole gel dediSıkıntı yoktur canım ..artış tam iki katı değil ama bazen iki katından. Fazla bazen biraz az olablir ..sonuçta üç testinde katlandı ..Çarşamba kese için mi gideceksin ..
Yavaş yavaş kendini belli eder belirtiler ama az belirti ile de geçebilir. Kimi kadınlarda hiç bulantı kusma olmazken kiminin 9 ay sürüyorBnde hiç yatmiyorjm ..hazır uykum da kaçtı gece 3 4 gibi uyanıyorum uyayamiyorum sonra.
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahkızlar bugün 10.gün kan verdim b-hcg 245rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da dua etmeyi unutmayın olurmu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah rabbim.
amin inşallahÇok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Gözünüz Aydın çok sevindimAyy beni de yazın233 çıktı 9. Gün sonucum
Sanırım sizinle aynı ilerliyoruz. Bugün adetimin 3. Günü yasmine başlamamın da 2. Günü :) bende çok ağrı olmadı ama yoğun oluyorumyumurta toplamadan sonra ilk adet oldum ne kadar ağrılı geçiyor yaa sizdede öyle mi olmuştu? şimdi yasmin doğum kontrol hapına başlıcam ondan sonra bakalım ne olur transfer için...
evet değerlerin güzel ..önemli olan kese yi görmek artık ..Evet canım 9. Gün 172.9 çıkmıştı 11. Gün 351.1 13. Gün 552.5 korktum doktor sıkıntı yok çarşamba kontrole gel dedi
Aynen ..hayırlısı ile rabbim kucagimiza.almayi nasip etsin..Yavaş yavaş kendini belli eder belirtiler ama az belirti ile de geçebilir. Kimi kadınlarda hiç bulantı kusma olmazken kiminin 9 ay sürüyor
Bende 13. Gündeyimevet değerlerin güzel ..önemli olan kese yi görmek artık ..
Benimde transfin 10. Günü .. Önümüzdeki cuma kese için git dedi ama sanki erken ..
Evet canım ilk ikisinde sıkıntı yokta son test düşük olunca tereddüt ettimSıkıntı yoktur canım ..artış tam iki katı değil ama bazen iki katından. Fazla bazen biraz az olablir ..sonuçta üç testinde katlandı ..Çarşamba kese için mi gideceksin ..
Birdey olmaz inşallah ..yavaş yavaş artan da var..Evet canım ilk ikisinde sıkıntı yokta son test düşük olunca tereddüt ettim
İşte insan stres oluyorBirdey olmaz inşallah ..yavaş yavaş artan da var..
sizdede pcos mu var, ben tarlusalla adet oldum bugün yasmine başlıcam, bir tanecik dondurulmuş yumurtam var inşallah hamileyiz yazarız buraya sağlıkla inşAllah :) sizin süreç nasıl ilerlicekSanırım sizinle aynı ilerliyoruz. Bugün adetimin 3. Günü yasmine başlamamın da 2. Günü :) bende çok ağrı olmadı ama yoğun oluyorum
%60 artması yeterli diyorlarİşte insan stres oluyor
Evet bende okudum doktor da sıkıntı yok dedi ama biz tüp bebek anneleri hep bi stres%60 artması yeterli diyorlar
Benim ilki 600 çıkmıştı doktorum ikincisi 1000 ve üstü çıkarsa üçüncü testi yaptırma dedi. Hatta ona kalsa ikinciyi de istemeyecekti ben zorladım çünkü aslında o noktada az artsa bile yapabileceğimiz bir şey yok :)Evet bende okudum doktor da sıkıntı yok dedi ama biz tüp bebek anneleri hep bi stres