- 31 Ekim 2023
- 6
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.021
Kızlar test yaptım negatif maalesef yine olmadı. Yarın test günüm olsa çıkardı. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.
Canım benim elbette denemelisin. Burada çoğumuzun hiç çocuğu yok. Çocuğu olanlar o duyguyu bir kez tatmış olanları belki anlarım bir iki denemeden sonra bırakabilirler ama eğer hiç çocuğun yoksa ve gerçekten istiyorsan pes etme inan bana iki olur üç olur mutlaka sabrının sonucunu görürsün
Çok teşekkürlerCanım benim elbette denemelisin. Burada çoğumuzun hiç çocuğu yok. Çocuğu olanlar o duyguyu bir kez tatmış olanları belki anlarım bir iki denemeden sonra bırakabilirler ama eğer hiç çocuğun yoksa ve gerçekten istiyorsan pes etme inan bana iki olur üç olur mutlaka sabrının sonucunu görürsün
Bende baskılama iğnesi oldum bikaç kere. Doktoruma sormuştum o zaman hamile kalma ihtimalimin olmadığını söyledi. Geçici menapoza sokuyor o yüzden öyle bir durum olmuyor canımKızlar bişi sormak istiyorum baskılama iğnesi gebeliğe engel mi? 28 ekimde baskılama yaptırtım ama ondan önceki hafta yumurtladım ve çatladı biz eşimle yinede denedik ozmanlar çarlamadan 5 6 gün sonra baskılama iğnesi yaptırdım 2 gündür iştahım aşırı açıldı canım çok şey istiyor bide kramplar girip duruyor kasığım seyiriyor ben bilemedim edetime tam 1 hafta var tahmini
Canım benim pes etme rabbim zamanı geldiğinde nasip edecektir..ben 8. Tüp de pozitifi gördüm..ve doktorum keseyi görmeden çok sevinme dedi ..Çok teşekkürler.. 38 oldu yaşım da .. bilemiyorum . İlk bebeğim dış gebelikten düştü, ilk tranferim olmadı .. belki bir kez daha deneceğim son kez. .
Bende 6.gün yptığımda böyle çıkmıştı ve sonucum pozitif çıktı , dondurulmuş embriyo ise sizinde pozitifEki Görüntüle 3328011
Kızlarrr günaydın bugün 5. Gün embriyosunda transfer sonrası 6. Günüm dayanamayıp test yaptım test beni yanıltmıyorsa silik çizgi görüyorum
Evet canım dondurulmuş embriyoyduBende 6.gün yptığımda böyle çıkmıştı ve sonucum pozitif çıktı , dondurulmuş embriyo ise sizinde pozitif
Normal canım korkma, rahim kasılmaların olacak hatta yatakta dönerken felan yırtılma hissi gibi bir his oluşuyor bazen. Rahmin şuan hamileliğe odaklanmaya çalışıyor ve büyüyor.Kızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir bol bol pozitif sonuçlar olsun ben gebe kalanlara şunu soracağım 12. Günüm yarın 3. Kan testimi yaptıracağım ilk ikisinde sorun yoktu 2 katı artmıştı umarım yarında artar ama bugün sol kaşığıma sürekli bıçak saplanır gibi oluyor normal mi ?
Canımmm doğru görüyorsun sağlıkla ilerler inşallahEki Görüntüle 3328011
Kızlarrr günaydın bugün 5. Gün embriyosunda transfer sonrası 6. Günüm dayanamayıp test yaptım test beni yanıltmıyorsa silik çizgi görüyorum
Amin amiin inşallah çok teşekkür ederimCanımmm doğru görüyorsun sağlıkla ilerler inşallah
Ben kullanıyorum günde bir kez prolutexKizlar peogestan iğne hepiniz kullaniyor musjnjz
Bende prolutex igme sabah 8 akşam 8 kullaniyorumKizlar peogestan iğne hepiniz kullaniyor musjnjz
Ben günde iki tane prolutex kullanıyorum. Doktorum 10. haftaya kadar devam dediKizlar peogestan iğne hepiniz kullaniyor musjnjz
Benim başıma gelmedi ama anormal bir durum olacağını sanmıyorumKızlar günaydın, öncelikle pozitifi gören herkese hayırlı olsun
Cumartesi test günüm şu an 10. Günündeyim. Dün geceden beri göbek deliğimin sağ alt tarafında, yaklaşık göbek deliğinden 4-5 parmak uzaklıkta bir nokta belirli aralıklarla ağrıyor. Böyle sancı gibi batma gibi. Tam alt karın veya kasık olmadığı için korktum. Böyle bir durum yaşayan var mı?
iyiki varsinacisi da hersey iyiydi embriyo mu rahimden de olabilir denmesi.
Ben yine denesen yine ayni olacak demek
Ben kullanıyorum günde bir kez prolutex
Bende prolutex igme sabah 8 akşam 8 kullaniyorum
Ben günde iki tane prolutex kullanıyorum. Doktorum 10. haftaya kadar devam dedi
Bana vermedi ..dün sordum gerek yok dedi sadece fitili kullniyorum
Bana fazladan bi kutu bile yazdı, hamile kalırsan devam edeceksin dedi ama herkesin tedavi şekli farklı tabiBana vermedi ..dün sordum gerek yok dedi sadece fitili kullniyorum
Ben oksapar kullanıyorum. İlk transferimde iğne kullanmadım.Kizlar peogestan iğne hepiniz kullaniyor musjnjz