2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar 11. Gün 351.1 13. Gün 552.5 çıktı kızlar doktor bi sıkıntı yok dedi ama benim aklıma takıldı böyle birşey yaşayan var mı çarşamba kontrole gideceğim ama bilgisi olanlar

Kızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı

Nasıl sevindim anlatamam çok çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah

Teşekkürler kuzum Allah razı olsun inşallah güzel olur hayırlı bir şekilde ilerler doktor progestan 50 lik ampule başlayalım dedi

Doktorun Ege hanım mıydı testi üniversitede mi yaptırdın

kızlar bugün 10.gün kan verdim b-hcg 245 rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da dua etmeyi unutmayın olurmu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtilerin nasıldı. Benim de teste 2 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum artık güzel haberler duyunca çok seviniyorum.

Pozitifi görüp kese için bekleyen canlar hiç belirtiniZ var mı ben sanki hiç gebe değilmişim gibi ya insan her aşamada kendini dinler mi ya vallahi delirecemmm
Transferiniz kaçıncı günü ..kese için hangi günü versi..bnde transferin 8. Gününden sonra meme hassasiyeti oldu biraz ağrı ve hafif şişlik ..başka birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…