- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.041
Aynen oksapar kullanıyorum ..sadece transfer olan herkes iğne sini kullniyor ve değeri benimle aynı olanda yüksek olanda kullanınca şaşırdım..hatta doktoru arayıp inşallah unutmadiniz dedim..hyr dediBen oksapar kullanıyorum. İlk transferimde iğne kullanmadım.
Öyle demek kiBana fazladan bi kutu bile yazdı, hamile kalırsan devam edeceksin dedi ama herkesin tedavi şekli farklı tabi
Sürekli aynı nokta olunca ve saçma sapan bi yerde olduğu için korktum. İnş yoktur bişey.Benim başıma gelmedi ama anormal bir durum olacağını sanmıyorum
Ben 2 günde 1 kez proluton depot iğne oluyorum. Bugün 7. Günüm.. Kizlar özellikle gece oluyor ayaklarımın alti yanıyor böyle bi durum yaşayan varmi aranızdaKizlar peogestan iğne hepiniz kullaniyor musjnjz
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün bugünKızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alasın inşallah,hiçte düşük değilKızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Canım ben de oksopar veya başka bir kan sulandırıcı kullanmıyorum. Her doktorun yaklaşımı farklı endişelenme benceAynen oksapar kullanıyorum ..sadece transfer olan herkes iğne sini kullniyor ve değeri benimle aynı olanda yüksek olanda kullanınca şaşırdım..hatta doktoru arayıp inşallah unutmadiniz dedim..hyr dedi
Hayırlı olsun canım isteyen herkezin başına gelsin bu durum inşallah mutluluktan aglıyalımm burdaaKızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Canımm çok sevindim. Hep düşüklüğü değil de 2 ye katlaması önemli diyolar canım. Bekle bakalım inş güzel güzel artar tutunur sana yavrucuğunKızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Adet değil o canım o birazcık kan gelmesi normalmiş benimde öyle oldu 1-2 gün surdu sonra geçti 4-5 gün içinde tranfer oldum darısı başına canımyumurta toplamadan sonra ilk adet oldum ne kadar ağrılı geçiyor yaa sizdede öyle mi olmuştu? şimdi yasmin doğum kontrol hapına başlıcam ondan sonra bakalım ne olur transfer için...
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. Hiç de düşük değil gayet güzel moralini bozma ikinci değeri bekleKızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Transferin 13. Günü canım teşekkür ederiiimmHayırlı olsun canım kaçıncı günün bugün
Aminn Allah razı olsun çok teşekkür ederiimmmHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alasın inşallah,hiçte düşük değil
Ahhh aminnnn Allah razı olsunnn Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsinnn teşekkür ederimHayırlı olsun canım isteyen herkezin başına gelsin bu durum inşallah mutluluktan aglıyalımm burdaa
Teşekkürler kuzum Allah razı olsun inşallah güzel olur hayırlı bir şekilde ilerler doktor progestan 50 lik ampule başlayalım dediCanımm çok sevindim. Hep düşüklüğü değil de 2 ye katlaması önemli diyolar canım. Bekle bakalım inş güzel güzel artar tutunur sana yavrucuğun
Ağrılı mıydı hatırlamıyorum ama yasmin bir ara ben de kullandım rahim içini güzel temizliyor o sayede transfer olabilmiştimyumurta toplamadan sonra ilk adet oldum ne kadar ağrılı geçiyor yaa sizdede öyle mi olmuştu? şimdi yasmin doğum kontrol hapına başlıcam ondan sonra bakalım ne olur transfer için...
Masallah gözün aydin allah kicagina almayi nasip etsin insallah23 Ekim Dondurulmuş tek embriyo transferi sonuç; Pozitif , Umarım sağlıkla devam eder ve grupta bekleyen herkese de Rabbim nasip eder
Eki Görüntüle 3327881
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah haftaya perşembe tekrar dediCanım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. Hiç de düşük değil gayet güzel moralini bozma ikinci değeri bekle