2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

yumurta toplamadan sonra ilk adet oldum ne kadar ağrılı geçiyor yaa sizdede öyle mi olmuştu? şimdi yasmin doğum kontrol hapına başlıcam ondan sonra bakalım ne olur transfer için...

Aynen oksapar kullanıyorum ..sadece transfer olan herkes iğne sini kullniyor ve değeri benimle aynı olanda yüksek olanda kullanınca şaşırdım..hatta doktoru arayıp inşallah unutmadiniz dedim..hyr dedi
Canım ben de oksopar veya başka bir kan sulandırıcı kullanmıyorum. Her doktorun yaklaşımı farklı endişelenme bence

Kızlar selam test sonucum çıktı pozitif Allahın izniyle değerim 109.6 çıkmış düşük geldi bana biraz sizce nasıl aramızda böyle olan varmı
Canımm çok sevindim. Hep düşüklüğü değil de 2 ye katlaması önemli diyolar canım. Bekle bakalım inş güzel güzel artar tutunur sana yavrucuğun

yumurta toplamadan sonra ilk adet oldum ne kadar ağrılı geçiyor yaa sizdede öyle mi olmuştu? şimdi yasmin doğum kontrol hapına başlıcam ondan sonra bakalım ne olur transfer için...
Adet değil o canım o birazcık kan gelmesi normalmiş benimde öyle oldu 1-2 gün surdu sonra geçti 4-5 gün içinde tranfer oldum darısı başına canım

Canımm çok sevindim. Hep düşüklüğü değil de 2 ye katlaması önemli diyolar canım. Bekle bakalım inş güzel güzel artar tutunur sana yavrucuğun
Teşekkürler kuzum Allah razı olsun inşallah güzel olur hayırlı bir şekilde ilerler doktor progestan 50 lik ampule başlayalım dedi

Ağrılı mıydı hatırlamıyorum ama yasmin bir ara ben de kullandım rahim içini güzel temizliyor o sayede transfer olabilmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…