2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Adet değil o canım o birazcık kan gelmesi normalmiş benimde öyle oldu 1-2 gün surdu sonra geçti 4-5 gün içinde tranfer oldum darısı başına canım 🥰
yok yok normal bildiğin adet oldum canım, zaten adet olmam gerekiyor tarlusal içmiştim... şimdi yasmine başlıcam 21 gün kullanıcam sonra tekrar adet olucam o zaman muayene olucam transfer için

Bugün iğne tedavimin 4. Günü ve kontrole gittim doktorum en büyü 13mm olan 6 tane yumurta saydı ve büyümeye devam ediyorlar önümüzde ki pazartesi tekrardan kontrolüm var perşembe günü toplayabiliriz dedi bugün e2 tahlili verdim sonuca göre diğer iğneye başlayacağım dua edin

Pozitifi görüp kese için bekleyen canlar hiç belirtiniZ var mı ben sanki hiç gebe değilmişim gibi ya insan her aşamada kendini dinler mi ya vallahi delirecemmm 🥲

Pozitifi görüp kese için bekleyen canlar hiç belirtiniZ var mı ben sanki hiç gebe değilmişim gibi ya insan her aşamada kendini dinler mi ya vallahi delirecemmm 🥲
Bunu daha önce soranlara da söyledim canım kesinlikle belirti aramayın. Bünyeden bünyeye değişir. Pozitif görenler olarak daha yolun çook başındayız ve belirtilerin olması da zor. Benim ara ara kasık batmam oluyor. Bir de uyku isteği var onun dışında pek bir şey yok. Bir de göğüslerim biraz şişti

İnşallah bi güzel haber de benden gelsin kızlar 🥹 sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, şimdi kan sonucunu bekliyorum 🫣

Eklentiler

• IMG_8941.jpeg
    IMG_8941.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 60
Ben keseyi yarın gorucem insallah. 5+2 deyim bugün ilk defa kasik agrım var. Memelerim şişti. Bu gune kadar meme hassasiyeti bile yaşamadım Canım. Belirtilere takilma gec geliyor

X