- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.001
Canim olmadi, dustu degerim ilaclari biraktik. Nasil boyle ilerlerken oluyor anlamadim. Nasip degilmis anne olmakBence pes etme kese oluşumu varsa devamı da gelir inşallah biz bugün görebildik keseyi sağlıklı görünüyor dedi henüz kalp atışı yok oda haftaya inşallah bence senin için de herşey güzel olacak Allah’ın izni ile
bencede pozitif gozukuyor, umarim yarin dahada koyulasir. Erken yapmaninda sikintisi hergun koyulasmismi diye beklemek oluyor malesef. Dualarim sizinle.Kızlar aşşşırı erken olduğunu bildiğim halde 5. Günüm bugün ama elimde bir sürü test olunca yapayım dedim sabah yapmıştım çoook silikti bu yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi umutlanmak istiyorum valla yaama 5 o kadar erken ki çok iyi biliyorum. Kedimi de arka plan yaptım ama o silik çizgiyi psikolojik olarak görmediğime inanmak istiyorum
Eki Görüntüle 3327774
Lutfen boyle dusunmeyin. Dogru zamani gelecektir insallah hepimiz icin, beklemek aylarca yillarca negatif test sonucuna bakmak hepimizi cok yordu biliyorumCanim olmadi, dustu degerim ilaclari biraktik. Nasil boyle ilerlerken oluyor anlamadim. Nasip degilmis anne olmak
İnşallah en güzeli en hayırlısı olsun hepimiz için yarın güzel haberi bekliyoruz sendenBen 28 canım 1 gün aramız var bende yarın yapmaya düşünüyorum bende bakalım o silik çizgiyi gorebilçemi hayırlı olsun senin için canım inşallah saglıkla ilerler
Maşallah artarak devam etsin aynı gün transfer olmuşsuz benim de 5. Gun tek embriyo bahcecide tedavi oldum yarin kan vericem normalde cuma ama dayanamıyorum artık belirtin varmıydı peki canım benim son 2 3 gündür belirtilerim azaldı ilk gunler biraz agrım vardı kasımlarımda23 Ekim Dondurulmuş tek embriyo transferi sonuç; Pozitif , Umarım sağlıkla devam eder ve grupta bekleyen herkese de Rabbim nasip eder
Eki Görüntüle 3327881
Bende dayanamiycam yarın yapicam galiba ınsallahhh pozitif olur hepimizinKızlar yarın test günüm bana dua edin
İnşallah Darısı size olsunMaşallah artarak devam etsin aynı gün transfer olmuşsuz benim de 5. Gun tek embriyo bahcecide tedavi oldum yarin kan vericem normalde cuma ama dayanamıyorum artık belirtin varmıydı peki canım benim son 2 3 gündür belirtilerim azaldı ilk gunler biraz agrım vardı kasımlarımda
İnşallah Darısı size olsunherkeste olan belirtiler vardı aslında hafif kasık bel ağrıları oluyordu ara ara, bugün öğleden sonra belim çok ağrıdı ama oda sanırım gün içi çok ayaktaydım ondan
Yine heyecan bastı beniKızlar yarın test günüm bana dua edin
Herşeyin hayırlısı umarım bundan sonra daha güzel sonuçlar elde edersinCanim olmadi, dustu degerim ilaclari biraktik. Nasil boyle ilerlerken oluyor anlamadim. Nasip degilmis anne olmak
İğneyi çektiğiniz gibi 2 3 dakika buz tutun kızlar morarma olmuyor hiç kırmızı benek gibi oluyoEvet bazıları morarmadı bazıları çok kötü ya
Yöntemini buldum artık canım teşkkür ederim önce kolonya ile siliyoruz sonra havasını az alıyoruz sonra etin yumuşak yerine vurup ardından iğneyi çıkarınca yine kolonyalı pamukla bastırıyoruz 2 dk kadarİğneyi çektiğiniz gibi 2 3 dakika buz tutun kızlar morarma olmuyor hiç kırmızı benek gibi oluyo
Bu tür durumlar bence normal Allah'ın izni ile erken düşük riskiniz kanamanız yoksa birşey olma bebeğiniz günden güne yerlesiyor rahminizde yeni dünya kuruyor kramplar bıçak saplanmasi gibi drumlar olur benim ilk gebeliğimde olmadığı günler derdim acaba birşey mi olduKızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir bol bol pozitif sonuçlar olsun ben gebe kalanlara şunu soracağım 12. Günüm yarın 3. Kan testimi yaptıracağım ilk ikisinde sorun yoktu 2 katı artmıştı umarım yarında artar ama bugün sol kaşığıma sürekli bıçak saplanır gibi oluyor normal mi ?
Bazen hiçbir belirti olmuyor zaten eşimle ufak bir tartışma yaşadık biraz sinirlendim bağırdım falan çok korktum yaaa sonrasında oldu bu saplanma resmen sakin olun dedi herhaldeBu tür durumlar bence normal Allah'ın izni ile erken düşük riskiniz kanamanız yoksa birşey olma bebeğiniz günden güne yerlesiyor rahminizde yeni dünya kuruyor kramplar bıçak saplanmasi gibi drumlar olur benim ilk gebeliğimde olmadığı günler derdim acaba birşey mi oldu
Canım benim elbette denemelisin. Burada çoğumuzun hiç çocuğu yok. Çocuğu olanlar o duyguyu bir kez tatmış olanları belki anlarım bir iki denemeden sonra bırakabilirler ama eğer hiç çocuğun yoksa ve gerçekten istiyorsan pes etme inan bana iki olur üç olur mutlaka sabrının sonucunu görürsünBenim de ilk denememdi ve bgn 9.gün beta HCG 1,2 cıktı. Yani negatif. 4aa ve 3aa iki adet dondurulmuş 5.gun embriyosu idi. Doktor kaliteleri çok iyi demişti. 6 ay önce de myom ameliyatı olup içim komple temizlenmişti. Kısacası herşey çok uygundu ama olmadı.
İnanılmaz bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çoğunluk ilk seferde olmaz diyor ama ikinciyi denemelimiyim bilmiyorum.
Bu tür durumlar benceKızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir bol bol pozitif sonuçlar olsun ben gebe kalanlara şunu soracağım 12. Günüm yarın 3. Kan testimi yaptıracağım ilk ikisinde sorun yoktu 2 katı artmıştı umarım yarında artar ama bugün sol kaşığıma sürekli bıçak saplanır gibi oluyor normal mi ?
Bazen hiçbir belirti olmuyor zaten eşimle ufak bir tartışma yaşadık biraz sinirlendim bağırdım falan çok korktum yaaa sonrasında oldu bu saplanma resmen sakin olun dedi h
Bişey olmaz inşallah sıkıntı yapma ani kendini kasmadan da olmuş olabilir ama dünyada yiyecek ekmeği varsa sağlıkla doguracaksin inşallahBazen hiçbir belirti olmuyor zaten eşimle ufak bir tartışma yaşadık biraz sinirlendim bağırdım falan çok korktum yaaa sonrasında oldu bu saplanma resmen sakin olun dedi herhalde