2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canim olmadi, dustu degerim ilaclari biraktik. Nasil boyle ilerlerken oluyor anlamadim. Nasip degilmis anne olmak

bencede pozitif gozukuyor, umarim yarin dahada koyulasir. Erken yapmaninda sikintisi hergun koyulasmismi diye beklemek oluyor malesef. Dualarim sizinle.

Canim olmadi, dustu degerim ilaclari biraktik. Nasil boyle ilerlerken oluyor anlamadim. Nasip degilmis anne olmak
Lutfen boyle dusunmeyin. Dogru zamani gelecektir insallah hepimiz icin, beklemek aylarca yillarca negatif test sonucuna bakmak hepimizi cok yordu biliyorum Eger daha once yapmadiysan belki genetik taramali denersiniz bir dahaki sefere, benimde bir dusuk ve bir basarisiz tup bebekten sonra doktorum istedi

23 Ekim Dondurulmuş tek embriyo transferi sonuç; Pozitif , Umarım sağlıkla devam eder ve grupta bekleyen herkese de Rabbim nasip eder
Eki Görüntüle 3327881
Maşallah artarak devam etsin aynı gün transfer olmuşsuz benim de 5. Gun tek embriyo bahcecide tedavi oldum yarin kan vericem normalde cuma ama dayanamıyorum artık belirtin varmıydı peki canım benim son 2 3 gündür belirtilerim azaldı ilk gunler biraz agrım vardı kasımlarımda

İnşallah Darısı size olsun herkeste olan belirtiler vardı aslında hafif kasık bel ağrıları oluyordu ara ara, bugün öğleden sonra belim çok ağrıdı ama oda sanırım gün içi çok ayaktaydım ondan olabilir.

İğneyi çektiğiniz gibi 2 3 dakika buz tutun kızlar morarma olmuyor hiç kırmızı benek gibi oluyo
Yöntemini buldum artık canım teşkkür ederim önce kolonya ile siliyoruz sonra havasını az alıyoruz sonra etin yumuşak yerine vurup ardından iğneyi çıkarınca yine kolonyalı pamukla bastırıyoruz 2 dk kadar bazı arkadaşlarda bilgi verdiler sağolsunlar

Benim de ilk denememdi ve bgn 9.gün beta HCG 1,2 cıktı. Yani negatif. 4aa ve 3aa iki adet dondurulmuş 5.gun embriyosu idi. Doktor kaliteleri çok iyi demişti. 6 ay önce de myom ameliyatı olup içim komple temizlenmişti. Kısacası herşey çok uygundu ama olmadı.
İnanılmaz bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çoğunluk ilk seferde olmaz diyor ama ikinciyi denemelimiyim bilmiyorum.

Kızlar selam umarım hepiniz iyisinizdir bol bol pozitif sonuçlar olsun ben gebe kalanlara şunu soracağım 12. Günüm yarın 3. Kan testimi yaptıracağım ilk ikisinde sorun yoktu 2 katı artmıştı umarım yarında artar ama bugün sol kaşığıma sürekli bıçak saplanır gibi oluyor normal mi ?

Bu tür durumlar bence normal Allah'ın izni ile erken düşük riskiniz kanamanız yoksa birşey olma bebeğiniz günden güne yerlesiyor rahminizde yeni dünya kuruyor kramplar bıçak saplanmasi gibi drumlar olur benim ilk gebeliğimde olmadığı günler derdim acaba birşey mi oldu

Bazen hiçbir belirti olmuyor zaten eşimle ufak bir tartışma yaşadık biraz sinirlendim bağırdım falan çok korktum yaaa sonrasında oldu bu saplanma resmen sakin olun dedi herhalde

Canım benim elbette denemelisin. Burada çoğumuzun hiç çocuğu yok. Çocuğu olanlar o duyguyu bir kez tatmış olanları belki anlarım bir iki denemeden sonra bırakabilirler ama eğer hiç çocuğun yoksa ve gerçekten istiyorsan pes etme inan bana iki olur üç olur mutlaka sabrının sonucunu görürsün

Bu tür durumlar bence
Bazen hiçbir belirti olmuyor zaten eşimle ufak bir tartışma yaşadık biraz sinirlendim bağırdım falan çok korktum yaaa sonrasında oldu bu saplanma resmen sakin olun dedi h

Bazen hiçbir belirti olmuyor zaten eşimle ufak bir tartışma yaşadık biraz sinirlendim bağırdım falan çok korktum yaaa sonrasında oldu bu saplanma resmen sakin olun dedi herhalde
Bişey olmaz inşallah sıkıntı yapma ani kendini kasmadan da olmuş olabilir ama dünyada yiyecek ekmeği varsa sağlıkla doguracaksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…