2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder benim sadece bi tarafta kistim var ve kist olan tarafta hiç yumurta yok maalesef diğer tarafta 6 7 tane saydı doktorum bugün yumurta geliştirmede üçünü günüm yarın kontrol günüm inşallah dua edin

Peki progestan benim test günüme daha 3gun var ama ilaclarim bitmek üzere estrofenim bu günlük tek kaldı
Progestan estrofemden biraz daha uzun sürüyor buna doktorunuz karar verebilir ne söylesem boş benim 12. Haftadan kesti arkadaşımın kini daha erken kesmişti progestanı diyorum ama estrofemi 8. Haftada kesiyorlar rahim kalınlığına bakarak

N Nurellamm naptın merak ettim V vera_61 sende bugün kese görmeye gidecektin canım seni de çok merak ettim kızlar habersiz bırakmayin bizi
Yaa negatifleri görünce yazmak gelmedi içimden biz gittik kesenin birini gördük diğeri tutmamış. 15 gün sonra kalp atışlarını görmeye gidicez inşaallah canım

Acını kalbimde hissettim aynı yollardan geçip aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz ..
İnşallah daha güzel haberler alacağın günlerde gelecek Allah yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda
iyiki varsin acisi da hersey iyiydi embriyo mu rahimden de olabilir denmesi.
Ben yine denesen yine ayni olacak demek

Tek olsun bizim olsun Değerlerin nasıldı hatırlayamadım ikiz şüphen mi vardı
Aynen öyle canım çok şükür biri tuttu en azından. 11. Gün 185 13. Gün 532 idi. Çift embriyo transferi olduğu için acaba tutar mı demiştik ama zaten değer ikiz için düşüktü. Gerçi değerle de çok anlaşılmıyor diyorlar ama bilmiyorum.

Benim bugün 12.gün 1275 çıktı ama doktorum tek de olabilir bu değerlerle oluyor dedi. Kese görmeden anlaşılmazmış

Yaa negatifleri görünce yazmak gelmedi içimden biz gittik kesenin birini gördük diğeri tutmamış. 15 gün sonra kalp atışlarını görmeye gidicez inşaallah canım
Rabb'im hayırlı etsin canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pazertesi keseyi gördüm ama bebiş çok küçüktü doktor olmadı gerekn bu dedi ama rahat edemedim senin bebiş göründü mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…