- 31 Ekim 2023
- 6
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.921
İnşallah rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder9 degil ama yaklasık 5 santimlik aslan gibi bir cikolata kistine sahibim. Pco yum. Allaha sukur pozitif gordüm.cikolata kistinin soyle bir etkisi oldu bende ; ultrasonda toplam yumurta sayım 20 30 tane sayılırken opu da sadece 9 tane yumurtayı dolu bulmuşlar. Ama onemli olan kaliteli yumurta olması. Doktor ona uygun tedavi yapiyor merak etme canım. Cok bir engeli olmuyor
Progestan estrofemden biraz daha uzun sürüyor buna doktorunuz karar verebilir ne söylesem boş benim 12. Haftadan kesti arkadaşımın kini daha erken kesmişti progestanı diyorum ama estrofemi 8. Haftada kesiyorlar rahim kalınlığına bakarakPeki progestan benim test günüme daha 3gun var ama ilaclarim bitmek üzere estrofenim bu günlük tek kaldı
İlaçları bırakma test gününde yenileyelim testi dedi ama ben sanmıyorum canım. En azından 3,4 çıksa derim ki geç döllenme bir ümit. Ama değerim 0,2Canım sen 2 gün erken yaptın testi doktorun ne dedi yani benm doktorum 2 günde değişeceğini söyledi ondan yapma ddi
Tamam teşekkür ederimProgestan estrofemden biraz daha uzun sürüyor buna doktorunuz karar verebilir ne söylesem boş benim 12. Haftadan kesti arkadaşımın kini daha erken kesmişti progestanı diyorum ama estrofemi 8. Haftada kesiyorlar rahim kalınlığına bakarak
iyiki varsinAcını kalbimde hissettimaynı yollardan geçip aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz ..
İnşallah daha güzel haberler alacağın günlerde gelecekAllah yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda
Tek olsun bizim olsunYaa negatifleri görünce yazmak gelmedi içimdenbiz gittik kesenin birini gördük diğeri tutmamış. 15 gün sonra kalp atışlarını görmeye gidicez inşaallah canım
Öyle düşünme canım hiç belli olmaz bir bakmışsın ummadığın anda olmuş. Duanı eksik etme sen Rabbim en hayırlı tez zamanda nasip eder inşaallahiyiki varsinacisi da hersey iyiydi embriyo mu rahimden de olabilir denmesi.
Ben yine denesen yine ayni olacak demek
Gözümüz aydın olsunYaa negatifleri görünce yazmak gelmedi içimdenbiz gittik kesenin birini gördük diğeri tutmamış. 15 gün sonra kalp atışlarını görmeye gidicez inşaallah canım
Aynen öyle canım çok şükür biri tuttu en azından. 11. Gün 185 13. Gün 532 idi. Çift embriyo transferi olduğu için acaba tutar mı demiştik ama zaten değer ikiz için düşüktü. Gerçi değerle de çok anlaşılmıyor diyorlar ama bilmiyorum.Tek olsun bizim olsunDeğerlerin nasıldı hatırlayamadım ikiz şüphen mi vardı
İnşaallah canımGözümüz aydın olsunevet insan yazmak istemiyor ama yazarakta umut oluruz belki canım
6 arti 3 canimKaç haftaliksin canim
YaaaaKızlar çıktı sonucum maalesef negatif
Benim bugün 12.gün 1275 çıktı ama doktorum tek de olabilir bu değerlerle oluyor dedi. Kese görmeden anlaşılmazmışAynen öyle canım çok şükür biri tuttu en azından. 11. Gün 185 13. Gün 532 idi. Çift embriyo transferi olduğu için acaba tutar mı demiştik ama zaten değer ikiz için düşüktü. Gerçi değerle de çok anlaşılmıyor diyorlar ama bilmiyorum.
Kese bekleme süresinde değişik bı belirtin oldu mu canım benim çok nadir kasik ve bel ağrısı oluyor yoksa hiç pozitif gibi hissetmiyorumİnşaallah canım
Rabb'im hayırlı etsin canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pazertesi keseyi gördüm ama bebiş çok küçüktü doktor olmadı gerekn bu dedi ama rahat edemedim senin bebiş göründü muYaa negatifleri görünce yazmak gelmedi içimdenbiz gittik kesenin birini gördük diğeri tutmamış. 15 gün sonra kalp atışlarını görmeye gidicez inşaallah canım
Kaç haftalıksin canimRabb'im hayırlı etsin canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pazertesi keseyi gördüm ama bebiş çok küçüktü doktor olmadı gerekn bu dedi ama rahat edemedim senin bebiş göründü mu
Doktor bana kaç haftalık olduğumu söylemedi açıkçası adet tarihime göre 6 haftalık oluyor ama transferim 7 Ekim'de yapıldıKaç haftalıksin canim
Kuzum hiç belli olmaz demekki olabiliyor ki test istiyorlar hayırlısı olsun inşallahİlaçları bırakma test gününde yenileyelim testi dedi ama ben sanmıyorum canım. En azından 3,4 çıksa derim ki geç döllenme bir ümit. Ama değerim 0,2