2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
4 kere test yaptim okadar guzel artarken bu sabah benim kabusum baslamis megerse.
Hicbirsey yokken kanama ve beta dustu.
Ilk denememde daha erken kimyasal olmustu.

Ama bu sefer cok inanmistim ilk kez deger bukadar yukselmisti, yarin kese gormeye gidicektik.

Bu seferki hayalkirikligi travma hepsinden buyuk oldu. Esimle sanki canli canli olduruyorlar gibi bir agri ver icimizde.

Bukadar zaman sizlerin yazismalarini okudum guc buldum. Iyi vardiniz o donemle.
Insallah benim yasayamadim o mis kokuyu sizler kucaginiza alip tez zamanda yasarsiniz.
Acını kalbimde hissettim 😞aynı yollardan geçip aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz ..
İnşallah daha güzel haberler alacağın günlerde gelecek ♥️ Allah yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda 🙏

🤦‍♀️ çok üzüldüm. Çok olumlu hissetmiştim senin için. İnş en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın 🙏
Benim son embriyomdu balım bir daha düşünmüyorum. Kardeş için denemiştim ama nasip değil, hayırlı değil demek ki. Anneliği tattım, Allah oğluma sağlık, uzun ömürler versin 🙏🏻 ve hepinize bu duyguyu, Anneliği nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸

Teşekkürler, içtim vallahi öldürüyordu ağrıdan :)

Gonalf kullanırken benm bir kere çok kötü migrenim tutmuştu bilirim canım o duyguyu fena hatta çatlamadan sonra başım ağrırsa diye çok korkmuştum ağrı kesici yasak deyince 😄
ayy çatlamadan sonra içilmeyeceğini bilmiyordum şuan bende korktum bakalım migrende sıkıntılı süreçlere girmemek için uykumu tam alıp , öğün atlamazsam ağrımaz diye düşünüyorum :))

Benim son embriyomdu balım bir daha düşünmüyorum. Kardeş için denemiştim ama nasip değil, hayırlı değil demek ki. Anneliği tattım, Allah oğluma sağlık, uzun ömürler versin 🙏🏻 ve hepinize bu duyguyu, Anneliği nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Benimde bi kızım var çok şükür, Allahım inşallah bundan sonra kimseye bu sayfada negatif yazmayı nasip etmez,embriyo kaliteniz neydi acaba?

ayy çatlamadan sonra içilmeyeceğini bilmiyordum şuan bende korktum bakalım migrende sıkıntılı süreçlere girmemek için uykumu tam alıp , öğün atlamazsam ağrımaz diye düşünüyorum :))
Hatta şöyle komik bşy yaşadık çatlatmayı oldum doktor ddki işte sakın hiç bir ilaç kullanma dedi tamam dedim sonra doktorun yanında ayrıldım başıma bir ağrı girdi doktoruma msj attım başım ağrımaya başladı parol bilemi içemem ddm oda bana pskojik şuanki ağrın ddi ve öyle demesi ile başımdaki ağrı geçti hahahaha 😂🤣

Hatta şöyle komik bşy yaşadık çatlatmayı oldum doktor ddki işte sakın hiç bir ilaç kullanma dedi tamam dedim sonra doktorun yanında ayrıldım başıma bir ağrı girdi doktoruma msj attım başım ağrımaya başladı parol bilemi içemem ddm oda bana pskojik şuanki ağrın ddi ve öyle demesi ile başımdaki ağrı geçti hahahaha 😂🤣
ayyy :

🤣🤣 ay hadi ya kesin benimde psikolojik tutar bende de var o potansiyel 😂 kendime hatırlatırım bu anını öyle bişey olursa eğer 🤣

Canım sen 2 gün erken yaptın testi doktorun ne dedi yani benm doktorum 2 günde değişeceğini söyledi ondan yapma ddi

X