-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.901
Canım çıktı mı sonucunBende dedm ki ona karşılık zaten az da olsa çıkarsa pozitifsem eğer ikinci gün artışa bakarız bir şey olmaz dedmo şekilde kaptım kan testi barkotunu
Kaç haftaliksin canimEvet devam ediyorum cuma gununden sonra birak dedi doktorum.
Kızlar çıktı sonucum maalesef negatif
Kızlar çıktı sonucum maalesef negatif
Bende hep pozitif gibi düşünmüştüm siziKızlar çıktı sonucum maalesef negatif
Hakkınızda hayirlsi olsun.. Rabb'im en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar çıktı sonucum maalesef negatif
Acını kalbimde hissettimHerkese tekrar kucak dolusu sevgiler,
4 kere test yaptim okadar guzel artarken bu sabah benim kabusum baslamis megerse.
Hicbirsey yokken kanama ve beta dustu.
Ilk denememde daha erken kimyasal olmustu.
Ama bu sefer cok inanmistim ilk kez deger bukadar yukselmisti, yarin kese gormeye gidicektik.
Bu seferki hayalkirikligi travma hepsinden buyuk oldu. Esimle sanki canli canli olduruyorlar gibi bir agri ver icimizde.
Bukadar zaman sizlerin yazismalarini okudum guc buldum. Iyi vardiniz o donemle.
Insallah benim yasayamadim o mis kokuyu sizler kucaginiza alip tez zamanda yasarsiniz.
Benim son embriyomdu balım bir daha düşünmüyorum. Kardeş için denemiştim ama nasip değil, hayırlı değil demek ki. Anneliği tattım, Allah oğluma sağlık, uzun ömürler versinçok üzüldüm. Çok olumlu hissetmiştim senin için. İnş en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın
Genelde 8. Haftaya kadar devam ediyor estrofem kullanımıEstrofem kullanan kizlar pozitifi gordukten sonradan devam ettiniz mi
Hayırlısı olsun canım , umarım en kısa zamanda sağlıklı pozitif bir sonuç alırsınKızlar çıktı sonucum maalesef negatif
Peki progestan benim test günüme daha 3gun var ama ilaclarim bitmek üzere estrofenim bu günlük tek kaldıGenelde 8. Haftaya kadar devam ediyor estrofem kullanımı
Teşekkürler, içtim vallahi öldürüyordu ağrıdan :)
ayy çatlamadan sonra içilmeyeceğini bilmiyordum şuan bende korktum bakalım migrende sıkıntılı süreçlere girmemek için uykumu tam alıp , öğün atlamazsam ağrımaz diye düşünüyorum :))Gonalf kullanırken benm bir kere çok kötü migrenim tutmuştu bilirim canım o duyguyu fena hatta çatlamadan sonra başım ağrırsa diye çok korkmuştum ağrı kesici yasak deyince
Benimde bi kızım var çok şükür, Allahım inşallah bundan sonra kimseye bu sayfada negatif yazmayı nasip etmez,embriyo kaliteniz neydi acaba?Benim son embriyomdu balım bir daha düşünmüyorum. Kardeş için denemiştim ama nasip değil, hayırlı değil demek ki. Anneliği tattım, Allah oğluma sağlık, uzun ömürler versinve hepinize bu duyguyu, Anneliği nasip etsin inşallah
Peki progestan benim test günüme daha 3gun var ama ilaclarim bitmek üzere estrofenim bu günlük tek kaldı
Hatta şöyle komik bşy yaşadık çatlatmayı oldum doktor ddki işte sakın hiç bir ilaç kullanma dedi tamam dedim sonra doktorun yanında ayrıldım başıma bir ağrı girdi doktoruma msj attım başım ağrımaya başladı parol bilemi içemem ddm oda bana pskojik şuanki ağrın ddi ve öyle demesi ile başımdaki ağrı geçti hahahahaayy çatlamadan sonra içilmeyeceğini bilmiyordum şuan bende korktum bakalım migrende sıkıntılı süreçlere girmemek için uykumu tam alıp , öğün atlamazsam ağrımaz diye düşünüyorum :))
İyi kalite dediler ama detaylı sormadım hiç, gerekte duymadımBenimde bi kızım var çok şükür, Allahım inşallah bundan sonra kimseye bu sayfada negatif yazmayı nasip etmez,embriyo kaliteniz neydi acaba?
ayyy :Hatta şöyle komik bşy yaşadık çatlatmayı oldum doktor ddki işte sakın hiç bir ilaç kullanma dedi tamam dedim sonra doktorun yanında ayrıldım başıma bir ağrı girdi doktoruma msj attım başım ağrımaya başladı parol bilemi içemem ddm oda bana pskojik şuanki ağrın ddi ve öyle demesi ile başımdaki ağrı geçti hahahaha
Hatta şöyle komik bşy yaşadık çatlatmayı oldum doktor ddki işte sakın hiç bir ilaç kullanma dedi tamam dedim sonra doktorun yanında ayrıldım başıma bir ağrı girdi doktoruma msj attım başım ağrımaya başladı parol bilemi içemem ddm oda bana pskojik şuanki ağrın ddi ve öyle demesi ile başımdaki ağrı geçti hahahaha
Aynen canım bu aklına gelsin hepayyy :
ay hadi ya kesin benimde psikolojik tutar bende de var o potansiyel kendime hatırlatırım bu anını öyle bişey olursa eğer
Canım sen 2 gün erken yaptın testi doktorun ne dedi yani benm doktorum 2 günde değişeceğini söyledi ondan yapma ddiBenim son embriyomdu balım bir daha düşünmüyorum. Kardeş için denemiştim ama nasip değil, hayırlı değil demek ki. Anneliği tattım, Allah oğluma sağlık, uzun ömürler versinve hepinize bu duyguyu, Anneliği nasip etsin inşallah