2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde 23 Ekim transfer 3 Kasım test ilk günler arada bir iğne batması gibi oldu iki defa kramp girdi resmen 7. Gün bel ağrısı ve bacak ağrısı oldu dün ve bugün hiçbir şey yok

Bende 26sinda transfer oldum ,ikincide çizgi net belli umarım hamilesinizdir,ben cesaret edemem bu kadar erken teste

Benimde 23 Ekim transfer 3 Kasım test ilk günler arada bir iğne batması gibi oldu iki defa kramp girdi resmen 7. Gün bel ağrısı ve bacak ağrısı oldu dün ve bugün hiçbir şey yok
Bacak ağrısı ara ara bende de oluyorda. Öyle benmde şuan belirgin bir belirtim yok canım. Göğüs hassasiyetm var ama transfer başından beri var, hala aynı. O belirtiler pozitifse bile sürekli olamaz zaten. Kötüye yorma sakın inşallah seninledir bebeğin, sıkıca tutunmuştur inşallah annesi

Kızlar 3. Gün tranaferi kanda 9. Gün çıkar mı sizce ? Normalde 11. Gün test günüm. Ama varsa birazda olsa çıkmaz mı sizce ? O gün müsait olamayabilirim yarın gitsem mi acaba diye kararsızım

Kızlar 3. Gün tranaferi kanda 9. Gün çıkar mı sizce ? Normalde 11. Gün test günüm. Ama varsa birazda olsa çıkmaz mı sizce ? O gün müsait olamayabilirim yarın gitsem mi acaba diye kararsızım
Ben 3 gün transferinde erken yapmıştım tam hatırlamıyorum ya 7.gündü ya 8. gündü. 48 değer çıkmıştı

Kızlar hastanede test yaptırmak için acilden mi giriş yaptırıyoruz acaba ?

V vera_61 benimde 23 ekimde transferim oldu yarın test günüm ekleyebilirsiniz listeyebakalım sonuç ne olacak

2 transferi yapıldı

Bence cok ifak dahi olsa çikar yatir sende ama negatif çikarsa sakin üzülme eger geç yerlestiyse de negatif görebilirsin ama bence sen hamilesin nebilim öyle his ediyorum ben

Kızlar şişlik yaşayan var mı ya ? Ben şuan resmen 4 aylık gibiyim karnım midem komple aşırı şiş, çatlayacak resmen
Bende yok sadece sanci ara ara bacaklarim uzaninca birazcik aciyo göyüsler hassas oda transferden hemen sonra baya sismisti söndüler bide azalan lekeler bakalim hayirlisi olsun insallah

Bende yok sadece sanci ara ara bacaklarim uzaninca birazcik aciyo göyüsler hassas oda transferden hemen sonra baya sismisti söndüler bide azalan lekeler bakalim hayirlisi olsun insallah
Benimde ara ara kasıklarıma adet ağrısı gibi bir kramp giriyor 5 10 saniye sürüp geçiyor böyle yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…