2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar kesinlikle her şey nasip. Ben ilk transferimde taze transferdi ve aşırı kasık rahim ağrım vardı yani rahmim dinlenemedi bile. Transferim oldu çift embriyo 3. Gün. Ve ilk denememde tuttu birisi, sağlıkla kavuştum yavruma. Dilerim emek veren herkes kucağına sağlıkla alır ve kucağınızı boş bırakmasın rabbim inşallah 🙏🏻 bu yazıyı şunun için yazıyorum benm sadece 1 tane 6. Gün embriyom vardı geri kalan hep 3 tü ve kalitelerini dahi bilmiyordum hep iyi kalite dediler detaylı da sormadım, sormak istemedim. Büyükşehirde oturmuyorum ben Çorum’dayım ve Devlet Hastanesi’nde yaptırdım transferimi. Embriyologlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sadece iki tane doktorumm alanında gerçekten başarılılar ikisi de prof.. onlara güvendim, Allah’a ve sürece güvendim 🙏🏻 yani demem o ki isterseni en pahalı en iyi hastanelere gidin ve en iyi embriyologlarda tedavi görün bir önemi yok. Rabbim nasip edecekse oluyor, etmediyse de daha zamanını bekliyor 🌸 lütfen embriyolarınızın kalitesine, yaptırdığınız hastanelere odaklanmak yerine sürecinize inanın, her daim pozitif olun. Karnınıza konan embriyolarınızla konuşun, tutacağına inanın ❤️ kardeşi için ikinci denemeyi yaptım aynı merkezde ama o kadar kötü bir zamana denk gelmişti ki, çok üzüntülü bir süreçten geçmiştim asla dikkat edemedm ve tutunamadı. Dedim demek ki zamanı değil. Sonra 6. Gün olan embriyonun daha iyi tutunacağını düşündüm elimde sadece 6. Gün ve 3. Gün embriyosu kalmıştı. 6. Gün olan konulacaktı ama çözdürdüklerinde bozulma oldu. Şuan kalan tek embriyom yani 3. Gün embriyosu transfer edildi. Sürece inanıyorum ve güveniyorum, kendimi iyi hissediyorum. Umutsuz değilim. Olursa başım gözüm üstüne, Allah’ım oğluma kardeşte nasip etmiş olur. Eğer olumsuz olursa da bir daha denemeyi düşünmüyorum.. demek ki nasip değilmiş derim, tek çocuk olarak devam eder hayatına ve belki onun için öylesi daha hayırlıdır diye düşünürüm.. ikinciyi istiyor muyum çoook istiyorum ama nasip 🤷🏼‍♀️ Ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum şuan, burdaki herkes emek veriyor, acı çekiyor. Allah’ım isteyen, emek veren herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 emeklerimizin karşılığını görelim ❤️ göremeyenler içinde söyleyebileceğim tek şey pes etmemeniz. Çünkü sonu çok güzel bir yola çıkıyor.. 🌸 ve bir yerlerde sizi, zamanını bekliyor.
Canım ellerine yüreğine sağlık ❤️

Kızlar kesinlikle her şey nasip. Ben ilk transferimde taze transferdi ve aşırı kasık rahim ağrım vardı yani rahmim dinlenemedi bile. Transferim oldu çift embriyo 3. Gün. Ve ilk denememde tuttu birisi, sağlıkla kavuştum yavruma. Dilerim emek veren herkes kucağına sağlıkla alır ve kucağınızı boş bırakmasın rabbim inşallah 🙏🏻 bu yazıyı şunun için yazıyorum benm sadece 1 tane 6. Gün embriyom vardı geri kalan hep 3 tü ve kalitelerini dahi bilmiyordum hep iyi kalite dediler detaylı da sormadım, sormak istemedim. Büyükşehirde oturmuyorum ben Çorum’dayım ve Devlet Hastanesi’nde yaptırdım transferimi. Embriyologlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sadece iki tane doktorumm alanında gerçekten başarılılar ikisi de prof.. onlara güvendim, Allah’a ve sürece güvendim 🙏🏻 yani demem o ki isterseni en pahalı en iyi hastanelere gidin ve en iyi embriyologlarda tedavi görün bir önemi yok. Rabbim nasip edecekse oluyor, etmediyse de daha zamanını bekliyor 🌸 lütfen embriyolarınızın kalitesine, yaptırdığınız hastanelere odaklanmak yerine sürecinize inanın, her daim pozitif olun. Karnınıza konan embriyolarınızla konuşun, tutacağına inanın ❤️ kardeşi için ikinci denemeyi yaptım aynı merkezde ama o kadar kötü bir zamana denk gelmişti ki, çok üzüntülü bir süreçten geçmiştim asla dikkat edemedm ve tutunamadı. Dedim demek ki zamanı değil. Sonra 6. Gün olan embriyonun daha iyi tutunacağını düşündüm elimde sadece 6. Gün ve 3. Gün embriyosu kalmıştı. 6. Gün olan konulacaktı ama çözdürdüklerinde bozulma oldu. Şuan kalan tek embriyom yani 3. Gün embriyosu transfer edildi. Sürece inanıyorum ve güveniyorum, kendimi iyi hissediyorum. Umutsuz değilim. Olursa başım gözüm üstüne, Allah’ım oğluma kardeşte nasip etmiş olur. Eğer olumsuz olursa da bir daha denemeyi düşünmüyorum.. demek ki nasip değilmiş derim, tek çocuk olarak devam eder hayatına ve belki onun için öylesi daha hayırlıdır diye düşünürüm.. ikinciyi istiyor muyum çoook istiyorum ama nasip 🤷🏼‍♀️ Ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum şuan, burdaki herkes emek veriyor, acı çekiyor. Allah’ım isteyen, emek veren herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 emeklerimizin karşılığını görelim ❤️ göremeyenler içinde söyleyebileceğim tek şey pes etmemeniz. Çünkü sonu çok güzel bir yola çıkıyor.. 🌸 ve bir yerlerde sizi, zamanını

İnşallah sağlıklılardır. Okuyorum buradaki yorumları. A kalite olup olmadan da var cc olup olanda. Allah nasip eder inşallah bekleyen isteyen herkese ne diyelim 🙏
Aynen öyle kuzum rabbim rızkını nasip ettiyse ne yaparsak yapalım engel olamayız nasip etmediyse de olamayız 🤲 rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin 🤲

Ama şimdi de neden 3. Testi istedi diye düşünüyorum ahhh biz tüp bebek anneleri hep bi stres 🤣
İki kat arttıysa korkma canım ki bir de iki kat artmayadabiliyor, belirli bir oran var o kadar artması yeterli. Doktor emin olmak istemiştir. Bende 3 kere kan vermiştim. Sonrasında gerek duyulmayacak zaten. İçini ferah tut 🤗

Tekrar başa döndük. Henüz başlayamadım. Maddi olarak hazır değiliz. 4 iğne 20.000 tl dr yeterli gelmezse 4 tane
sterim dedi al sana 40.000 35.000 de hastane ücreti ki arada başka iğne ve haplar olacakmış onu ne kadar bilmiyorum. Rabbim gönlünüze göre versin. İnşallah bu süreci sorunsuz ve mutlu bir şekilde atlatır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Amin inşallah 🙏🏻 nerde oturuyorsunuz keşke ben kendime yazdırsam da size alsam ☹️

Kesinlikl
Kızlar kesinlikle her şey nasip. Ben ilk transferimde taze transferdi ve aşırı kasık rahim ağrım vardı yani rahmim dinlenemedi bile. Transferim oldu çift embriyo 3. Gün. Ve ilk denememde tuttu birisi, sağlıkla kavuştum yavruma. Dilerim emek veren herkes kucağına sağlıkla alır ve kucağınızı boş bırakmasın rabbim inşallah 🙏🏻 bu yazıyı şunun için yazıyorum benm sadece 1 tane 6. Gün embriyom vardı geri kalan hep 3 tü ve kalitelerini dahi bilmiyordum hep iyi kalite dediler detaylı da sormadım, sormak istemedim. Büyükşehirde oturmuyorum ben Çorum’dayım ve Devlet Hastanesi’nde yaptırdım transferimi. Embriyologlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sadece iki tane doktorumm alanında gerçekten başarılılar ikisi de prof.. onlara güvendim, Allah’a ve sürece güvendim 🙏🏻 yani demem o ki isterseni en pahalı en iyi hastanelere gidin ve en iyi embriyologlarda tedavi görün bir önemi yok. Rabbim nasip edecekse oluyor, etmediyse de daha zamanını bekliyor 🌸 lütfen embriyolarınızın kalitesine, yaptırdığınız hastanelere odaklanmak yerine sürecinize inanın, her daim pozitif olun. Karnınıza konan embriyolarınızla konuşun, tutacağına inanın ❤️ kardeşi için ikinci denemeyi yaptım aynı merkezde ama o kadar kötü bir zamana denk gelmişti ki, çok üzüntülü bir süreçten geçmiştim asla dikkat edemedm ve tutunamadı. Dedim demek ki zamanı değil. Sonra 6. Gün olan embriyonun daha iyi tutunacağını düşündüm elimde sadece 6. Gün ve 3. Gün embriyosu kalmıştı. 6. Gün olan konulacaktı ama çözdürdüklerinde bozulma oldu. Şuan kalan tek embriyom yani 3. Gün embriyosu transfer edildi. Sürece inanıyorum ve güveniyorum, kendimi iyi hissediyorum. Umutsuz değilim. Olursa başım gözüm üstüne, Allah’ım oğluma kardeşte nasip etmiş olur. Eğer olumsuz olursa da bir daha denemeyi düşünmüyorum.. demek ki nasip değilmiş derim, tek çocuk olarak devam eder hayatına ve belki onun için öylesi daha hayırlıdır diye düşünürüm.. ikinciyi istiyor muyum çoook istiyorum ama nasip 🤷🏼‍♀️ Ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum şuan, burdaki herkes emek veriyor, acı çekiyor. Allah’ım isteyen, emek veren herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 emeklerimizin karşılığını görelim ❤️ göremeyenler içinde söyleyebileceğim tek şey pes etmemeniz. Çünkü sonu çok güzel bir yola çıkıyor.. 🌸 ve bir yerlerde sizi, zamanını bekliyor.

Aynı gün transfer olmuşuz
Benim 3.gün embriyosu
6 ve 7 hücreli iyi kalite dediler
Hayırlısı ile güzel haberler aliriz inşallah 😇

Bende Berfu hocanın hastasiyim, 26sinda transfer oldum 6.gün 4cc değerim,cuma teste gideceğim bakalim,sizin kaçıncı gün, embriyo kaliteniz ne idi
acıkcası ben embriyo kalitelerini bilmiyorum. Benim aynı zamanda yumurta takibi ile doğal gebelik de yapmaya çalıştı Berfu hoca transfer edilen embriyolar mı tuttu yoksa doğal gebelik mi yaşıyorum orası da belli değil.

Tekrar başa döndük. Henüz başlayamadım. Maddi olarak hazır değiliz. 4 iğne 20.000 tl dr yeterli gelmezse 4 tane
sterim dedi al sana 40.000 35.000 de hastane ücreti ki arada başka iğne ve haplar olacakmış onu ne kadar bilmiyorum. Rabbim gönlünüze göre versin. İnşallah bu süreci sorunsuz ve mutlu bir şekilde atlatır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Canım iğne değilde iğnenin dozu olarak para hesaplanıyor sana kaç milimlik söyledi benim her iğnenin milimi değişti mesala bi kaç gün 375lik vurdum sonra bi kaç gün 225lik sonra 75lik vurdum yani ilk verdim 9 sonra 8 sonra 7 sonra 6 bintl olmuştu yani gittikce dozu düştükçe fiyatıda düştü 8gün vurmuştum ama 8.günün içindeki 6bintlnin içinde 3 tane çatlatma iğnesi 3 tane çatlama engelleyen ipne ve gonal f vardı

X