-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.701
İkinci çizgi görünüyor canım gözün aydın inşallah güzel ilerlerkızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim
allah razı olsun hala inanamıyorum geç bi saatte yaptığım için yarın ilk idrarla tekrarlayacağım bu dönemde insan o kadar olumlu en ufak bişeye muhtaçki allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım mucizelerim bana sımsıkı tutunmuşturİkinci çizgi görünüyor canım gözün aydın inşallah güzel ilerler
Bence direk kan ver canım kafa karışıklığın olmasın varsa çıkar zaten 8.günallah razı olsun hala inanamıyorum geç bi saatte yaptığım için yarın ilk idrarla tekrarlayacağım bu dönemde insan o kadar olumlu en ufak bişeye muhtaçki allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım mucizelerim bana sımsıkı tutunmuştur
Gayet güzel görünüyor canım. Allah kucağına almayı nasip etsin gözün aydınkızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim
300 küsür 11. GünKaç çıktı değerin kuzum
canım biraz daha açar mısın Dilara Hanım’ın yaptığı testleri? tam anlayamadım benGenetik tarama icin beni cok guzel yonlendiren cok tecrubeli biryeri yonlendiricem. Genetik taramalari embriyodan once kari koca olarak genetik taramaya bakiyor ve problemleri saptayip dogru perhiz tedavi ile normal yollada hamile kalabilecegimizi de anlatti. Cok ama cok tatli hir kadin dilara hanim. Ben kan pihtilasma testimi orada yaptirdim. Cunku ilaci ayni duzeyde verip cok sulandirmakta care degil.
Kim isterse direk numarasinisa verebilirim
Kuzumm gercekten kendime guluyorum, dahada yaptirmaktan bikmam sanirim. Son durumda,Kız 3 kereden sonra bıraktırıyor doktor bakmana gerek yok artıkbebeğin seninle hamileliğin ortasına doğru o beta hcg düşüyor sabitleniyor hemen hemen sonra hamilelik sonuna doğru tekrar fırlıyor
aminnn çok teşekkürlerGayet güzel görünüyor canım. Allah kucağına almayı nasip etsin gözün aydın
Bu 4.denemem 2 kere hamilelik yaşadım, hiç birinde bu testlerden yapmadım,kanda zaten güzel sonuç almışsınız kendinizi strese sokmayın bence,önce kana sonra idrara geçiyor değer,diğer türlü zaten idrarda bakın derlerdiYaaa kizlar beta değeri artmasına rağmen kaset test neden hala silik olur ki iki gün önce 638.8 di değer hala kaset test silik kötü bı durum mu var ki
Oyy maşaallahGittim dun canim hem kese hem kalbini dinledik her sey yolunda cok sukur. Sen gittin mi.
Maşallah çok güzel çıkmış kuzum allah kat kat arttırsın300 küsür 11. Gün
Amin hepimizin inşallah sağlıkla ilerlesinlerMaşallah çok güzel çıkmış kuzum allah kat kat arttırsın
Canım benim önemli olan değerin kanda artması.Yaaa kizlar beta değeri artmasına rağmen kaset test neden hala silik olur ki iki gün önce 638.8 di değer hala kaset test silik kötü bı durum mu var ki
Hayirli olsun canim çizgi baya belirgin allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinkızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim
Istersen numarasini ozelden vereyimcanım biraz daha açar mısın Dilara Hanım’ın yaptığı testleri? tam anlayamadım ben
Ayyy super masallah canim, beta hcg kacti gittigindeDun gittim canim, kese gorduk kalp dinlediksen gittin mi canım