2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaaa kizlar beta değeri artmasına rağmen kaset test neden hala silik olur ki iki gün önce 638.8 di değer hala kaset test silik kötü bı durum mu var ki

İkinci çizgi görünüyor canım gözün aydın inşallah güzel ilerler
allah razı olsun hala inanamıyorum geç bi saatte yaptığım için yarın ilk idrarla tekrarlayacağım bu dönemde insan o kadar olumlu en ufak bişeye muhtaçki allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım mucizelerim bana sımsıkı tutunmuştur

Bence direk kan ver canım kafa karışıklığın olmasın varsa çıkar zaten 8.gün

kızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim
Gayet güzel görünüyor canım. Allah kucağına almayı nasip etsin gözün aydın

canım biraz daha açar mısın Dilara Hanım’ın yaptığı testleri? tam anlayamadım ben

Kız 3 kereden sonra bıraktırıyor doktor bakmana gerek yok artık bebeğin seninle hamileliğin ortasına doğru o beta hcg düşüyor sabitleniyor hemen hemen sonra hamilelik sonuna doğru tekrar fırlıyor
Kuzumm gercekten kendime guluyorum, dahada yaptirmaktan bikmam sanirim. Son durumda,

10.gun 25
11.gun 70
13.gun 177
17.gun 398
21.gun 931

Yaaa kizlar beta değeri artmasına rağmen kaset test neden hala silik olur ki iki gün önce 638.8 di değer hala kaset test silik kötü bı durum mu var ki
Bu 4.denemem 2 kere hamilelik yaşadım, hiç birinde bu testlerden yapmadım,kanda zaten güzel sonuç almışsınız kendinizi strese sokmayın bence,önce kana sonra idrara geçiyor değer,diğer türlü zaten idrarda bakın derlerdi

Canım benim önemli olan değerin kanda artması.
Kaset test önemli değilki. Burda bir arkadaşın pozitif olmasına rağmen silik çizgi bile çıkmamıştı. Böyle şeyleri kafaya takıp canınızı sıkmayın. Anın tadını çıkarın. Keseyi göreceğiniz günü bekleyin

kızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim
Hayirli olsun canim çizgi baya belirgin allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bu arada ayni gün transfer olmusuz senin embriyolarin kalitesi neydi?

Merhaba kızlar dün tüp bebek tedavisinin ilk evresi olan yumurta geliştirici iğnenin ilkini yaptırdım 10 gün boyuncada kullanacağım sonrasında toplama transfer bildiğiniz şeyler fakat 9 cm çikolata kistim var inşallah bi engel çıkarmaz böyle olupta tüp bebek tedavisi olan var mı içinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…