2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bugün benim transferim olacakti tam masaya alındım doktorum rahim ağzında kizarlik gördüğünü kısmen ağzını kapattığını söyledi son iki güne kadar böyle bir şey yoktu transferimi erteledi. Çarşamba smear testi yapacağım dedi böyle olan duyan var mı ilaçlardan da olabilir ama önemli dedi çok canım yandı masada bilgi verecek var mı

Merhaba hemsireyim demişsiniz acaba hiç transfer günü rahim agzinsa kızarıklık olan ya da bu yüzden iptal edilme durumunu biliyor musunuz neden olur acaba smear yapacağım dedi doktorum ama o ana kadar hiç bir şey görmemişti her şey normaldi estofrem yapabilir dedi ama endiseliyim

Pozitif arkadaşlar belirtileri yazın lütfen ya cuma günü test günü ara sıra agrım oluyo bazende kendimi çok dinliyorum galiba adet oncesi belirtilerin var resmen
Canım benim belirtim adet sancısı gibi ağrı ve son birkaç gündür şiddetli baş ağrısı oldu. Onun dışında başka birşey olmadı

Kızlar günaydın. Bugün transferi saymazsak 8. Günüm. Dün göğüslerimde hafif sızı başlamıştı ama bugün dolgunluğu da ağrısı da azaldı gibi geldi. Karın ağrım ara ara devam ediyo ama Karalar bağladım neden azaldı bunlar ya böyle bi durum yaşayıp da pozitif gören var mı?

Günaydın. Canım benm transfer sonrası göğüs hassasiyetim direk başladı. 3-4. Gün ucunda sızlamalar oldu. Doluluk hissi hiç olmadı ama dokunduğum zaman o hassasiyet hala devam ediyor benmde 8. Günüm. Yalnız bana göre bu bir belirti değil. Çünkü kullandığımız progestan hapı göğüs hassasiyeti yapıyor

Bende transferden sonra hiçbirşey yoktu, son bi kaç gündür dolgunlaştılar dün de hafif sızlamalar olmuştu. Ama bugün yok. Hiç olmasa sorun etmicem ama olup da sonradan geçmesi çok korkuttu. Uyandığımdan beri tutamıyorum kendimi başka embriyom da yok tüm sürecin baştan başlayacak olması bile alt üst ediyo beni

Bu belirtileri yaşayıp negatif alanda çok canım belirtilere takılma. Benim iki negatifim de hep belirti oldu göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı ama kocaman bir negatif aldım

Bu belirtileri yaşayıp negatif alanda çok canım belirtilere takılma. Benim iki negatifim de hep belirti oldu göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı ama kocaman bir negatif aldım
İnş yanılıyorumdur. Cumartesi test günüm. 3. Gün embriyosu. İdrarda ne zaman yapsam diye düşünürken korku kapladı içimi. Allahım hepimizin yüzüne gülsün

İnş yanılıyorumdur. Cumartesi test günüm. 3. Gün embriyosu. İdrarda ne zaman yapsam diye düşünürken korku kapladı içimi. Allahım hepimizin yüzüne gülsün
Bence test gününü bekle .ben sabırsız davrandım erken bir tarihte kan verdim negatifi görünce modum düştü .benimde 8. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…