-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.581
Canım sen gittin mi keseyi görmeyeDegerine gore pozitif sonucun tebrik ederimbenim 5. Gunu lekelenmem oldu cok minik gerisi gelmedi. Doktorum avuc ici kadan kirmizi olmadigi surece sorun yok demisti. Sen de doktoruna danis mutlaka.
Merhaba hemsireyim demişsiniz acaba hiç transfer günü rahim agzinsa kızarıklık olan ya da bu yüzden iptal edilme durumunu biliyor musunuz neden olur acaba smear yapacağım dedi doktorum ama o ana kadar hiç bir şey görmemişti her şey normaldi estofrem yapabilir dedi ama endiseliyimben kendimde hemşireyim o yüzden ister istemez sonuçları kendimde takip ediyorum doktorumda aynı şekilde daha detaylı konuşuyor hemşire olduğum için aslında daha çok kafa karışıklığı daha çok düşünme oluyor. kendimde her şeye dikkat ediyorum moduna giriyorum sürekli bi kontrol etme istediği oluyor hiç bişi bilmemek söyleneni yapmak daha güzel aslında
İnşallah canımYaa bilmiyodum canım decavitin geç kullanıldığını2 aydır kullandırıyor doktorum bi araştırayım yine de haklısın. Folik asiti kullanıyorsan sıkıntı yok vitamin oluyordur inşallah şimdi embriyolarımıza
Kaçıncı gün transferiydi ?Benim kahve rengi lekelerim var ama benim doktorum coraspirini kesmedi neden acabaadet sancimda var ara ara vuruyo benimde 8. Günüm
5. Gün transferiKaçıncı gün transferiydi ?
Ben Ankara bahçecide Berfu Hocanın hastasıyım canimHadi hayırlısı olsun inşallah canım sen bursa bahceci demi tedavi gördün bende betül hanımın hastasiyim
Canım benim belirtim adet sancısı gibi ağrı ve son birkaç gündür şiddetli baş ağrısı oldu. Onun dışında başka birşey olmadıPozitif arkadaşlar belirtileri yazın lütfen ya cuma günü test günü ara sıra agrım oluyo bazende kendimi çok dinliyorum galiba adet oncesi belirtilerin var resmen
Belki test gününe kadar sorun olmaz diye düşünmüştür canım. Çünkü lekelenmen devam etmezse sorun yok demektir, yerleşke kanamasıdır5. Gün transferi
Pozitif denemeb ama devami gelmeyince insan nasil korkuyor dimi bende oyleyimTeşekkür ederim ikinci denemem. İlk denemem de pozitifti fakat 8.haftadan sonra devamı gelmedi. Umarım bu sefer sağlıklı geçer
Günaydın. Canım benm transfer sonrası göğüs hassasiyetim direk başladı. 3-4. Gün ucunda sızlamalar oldu. Doluluk hissi hiç olmadı ama dokunduğum zaman o hassasiyet hala devam ediyor benmde 8. Günüm. Yalnız bana göre bu bir belirti değil. Çünkü kullandığımız progestan hapı göğüs hassasiyeti yapıyorKızlar günaydın. Bugün transferi saymazsak 8. Günüm. Dün göğüslerimde hafif sızı başlamıştı ama bugün dolgunluğu da ağrısı da azaldı gibi geldi. Karın ağrım ara ara devam ediyo ama Karalar bağladımneden azaldı bunlar ya böyle bi durum yaşayıp da pozitif gören var mı?
Bende transferden sonra hiçbirşey yoktu, son bi kaç gündür dolgunlaştılar dün de hafif sızlamalar olmuştu. Ama bugün yok. Hiç olmasa sorun etmicem ama olup da sonradan geçmesi çok korkuttu. Uyandığımdan beri tutamıyorum kendimiGünaydın. Canım benm transfer sonrası göğüs hassasiyetim direk başladı. 3-4. Gün ucunda sızlamalar oldu. Doluluk hissi hiç olmadı ama dokunduğum zaman o hassasiyet hala devam ediyor benmde 8. Günüm. Yalnız bana göre bu bir belirti değil. Çünkü kullandığımız progestan hapı göğüs hassasiyeti yapıyor
Bu belirtileri yaşayıp negatif alanda çok canım belirtilere takılma. Benim iki negatifim de hep belirti oldu göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı ama kocaman bir negatif aldımKızlar günaydın. Bugün transferi saymazsak 8. Günüm. Dün göğüslerimde hafif sızı başlamıştı ama bugün dolgunluğu da ağrısı da azaldı gibi geldi. Karın ağrım ara ara devam ediyo ama Karalar bağladımneden azaldı bunlar ya böyle bi durum yaşayıp da pozitif gören var mı?
İnş yanılıyorumdur. Cumartesi test günüm. 3. Gün embriyosu. İdrarda ne zaman yapsam diye düşünürken korku kapladı içimi. Allahım hepimizin yüzüne gülsünBu belirtileri yaşayıp negatif alanda çok canım belirtilere takılma. Benim iki negatifim de hep belirti oldu göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı ama kocaman bir negatif aldım
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Kasık ağrısı ve meme hassasiyeti yaşadım ben. Bu 3. denememdi daha öncekilerde yaşamamıştım.
Bence test gününü bekle .ben sabırsız davrandım erken bir tarihte kan verdim negatifi görünce modum düştü .benimde 8. Günümİnş yanılıyorumdur. Cumartesi test günüm. 3. Gün embriyosu. İdrarda ne zaman yapsam diye düşünürken korku kapladı içimi. Allahım hepimizin yüzüne gülsün
Evet insan tabi ki çok seviniyor ama aklımda hep bir acaba varPozitif denemeb ama devami gelmeyince insan nasil korkuyor dimi bende oyleyim
Mecbur bekleyeceğim artık cesaretim kırıldı. İnş pozitifleri görürüz.Bence test gününü bekle .ben sabırsız davrandım erken bir tarihte kan verdim negatifi görünce modum düştü .benimde 8. Günüm