2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Bugün transferi saymazsak 8. Günüm. Dün göğüslerimde hafif sızı başlamıştı ama bugün dolgunluğu da ağrısı da azaldı gibi geldi. Karın ağrım ara ara devam ediyo ama Karalar bağladım 🥺 neden azaldı bunlar ya 😢 böyle bi durum yaşayıp da pozitif gören var mı?
Üzülme benimde öyle olmuştu ilk transferimde pozitifi görmüştüm inşallah seninde öyle olur canım moral bozma belirtiler için daha çok erken diyolar

Bende transferden sonra hiçbirşey yoktu, son bi kaç gündür dolgunlaştılar dün de hafif sızlamalar olmuştu. Ama bugün yok. Hiç olmasa sorun etmicem ama olup da sonradan geçmesi çok korkuttu. Uyandığımdan beri tutamıyorum kendimi 🥺😢 başka embriyom da yok tüm sürecin baştan başlayacak olması bile alt üst ediyo beni🥺🥺
Hicc üzme kendini zaten agrilar sürekli olmasida iyi degil ara ara olmasi lazim benimde transfer sonrasi belirtim vardi 5. Günü hepsi bitti sadece ara ara adet sancim var 6. Den beridir kahve rengi leke bile geliyo 😂 yani bunlar belirti degil ha belki bu kahve rengi yerlesme lekesidir bak bu olur diyer türlü anlayan mümkün degil canim idrar testi yap 8. Gün istersen oda yani kesin degil bazen yanlisda çikiyo takma kafana rahat ol insallah güzel sonuç alicaksin🤲🏻🤲🏻

arkadaşlar transfer olurken neler yapılıyor bana detaylı bir şekilde rica etsem anlatır mısınız, yani neler kullanılıyor neye göre gün belirleniyor
Transfer günü rahim kalinligina göre belirleniyor genelde 7 veya 8 kalinligina geldimi eger hersey yolundaysa transfer günü veriyolar. Ilaç olarakta her doktorunki farkli bide her kezin sorunuda ayni olmadigi için ilaçlarda ayni olmaya biliyo

dua edelim sadece lütfen iyi düsünelim rabbim iyisini nasip etsin bende çok korkuyorum yani sanki bu ilaçlar adet olmami engelliyo gibime geliyo😓 ama insallah yaniliyorumdur ve bebegim tutmustur bana 🤲🏻🤲
yapmayin kizlar haftaya çok güzel basladik bi çok pozitif gördük rabbim hayirlisiyla kucagimiza versin bu sefer insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benim de 8. Günüm ve göğüslerindeki belirtiler iyice gitti belirti aramıyım diyorum ama insanın modu kaçıyor yahu 😞
Canım belirtilere cok da takılmayın ben cok gördüm belirtisi olmayıpta pozitif olanı benım de sırt agrım var bide göğüslerimde ağrı var can yakan derecede

Hicc üzme kendini zaten agrilar sürekli olmasida iyi degil ara ara olmasi lazim benimde transfer sonrasi belirtim vardi 5. Günü hepsi bitti sadece ara ara adet sancim var 6. Den beridir kahve rengi leke bile geliyo 😂 yani bunlar belirti degil ha belki bu kahve rengi yerlesme lekesidir bak bu olur diyer türlü anlayan mümkün degil canim idrar testi yap 8. Gün istersen oda yani kesin degil bazen yanlisda çikiyo takma kafana rahat ol insallah güzel sonuç alicaksin🤲🏻🤲🏻
İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız. Ama elde değil üzülmemek. Çok yorucu bi süreçten geçiyoruz hepimiz. Bazen böyle herşeyin sonu gibi geliyo işte insana. Teşekkür ederim 🙏

Kızlar günaydın 🌸 gününüz güzel geçsin inşallah. Ben bir önceki transferimde ikizlere gebe kaldığımda ne ağrı ne sızı hiçbir şey yoktu. Olması da zor bi ihtimal bizim belirti dediğimiz şeylerin çoğu progestan ilaçlarının etkileri lütfen kendimizi dinlemeyelim çünkü ya mutsuz oluyoruz ya da umutlanıyoruz. Çok zor beklemek biliyorum benim 4. Günüm elim teste gidiyor kendime bak negatif göreceksin bi dur diyorum. Realist olmamız gerek ya tutacak ya tutmayacak hatta çoğumuzun sonucu belli şu anda sadece bilmiyoruz biraz kendimize zaman vermemiz lazım içimizde kendimizle savaşıyoruz resmen. Hepiniz çok çabalıyorsunuz Allahım bizi boş çevirmesin ❤️

Benim sonucum negatif arkadaşlar tabloya eklersiniz bi 2-3 ay bekliycem çok yıprandım kafamı dağıtmam toparlanmam lazım sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görüp hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı hoşçakalın arkadaşlar 🤗

arkadaşlar transfer olurken neler yapılıyor bana detaylı bir şekilde rica etsem anlatır mısınız, yani neler kullanılıyor neye göre gün belirleniyor
Transfer anestezi olmadan yapılıyor seni çağırıyorlar genelde son kontrolünde gün veriliyor yada birgün önce arıyorlar bu olay tamamen kişiye özel embriyo gelişme durumuna ve senin rahim duvarının kalınlaşmasına bağlı olarak belirleniyor ağrılı bir işlem değil 10 dk lık bir süreç sonrası 30-40 dk 1 saat değişebilir merkeze göre yatırıyorlar sonra evine gidebilirsin🙂

Benim sonucum negatif arkadaşlar tabloya eklersiniz bi 2-3 ay bekliycem çok yıprandım kafamı dağıtmam toparlanmam lazım sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görüp hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı hoşçakalın arkadaşlar 🤗
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🤲🏻

Benim 10. Günüm bugün ben dün kan verdim 101 cıktı sonucum midem bulanıyor cok erken değil mi bu belirti
Erken değil canım benmde doğal yolla ilk gebeliğimde daha öğrenmeden önce midem bulanıyordu herkes daha erken demişti ama doktorum hormonlarla ilgili miğde bulantısı belli bir zamanı yok demişti

Erken değil canım benmde doğal yolla ilk gebeliğimde daha öğrenmeden önce midem bulanıyordu herkes daha erken demişti ama doktorum hormonlarla ilgili miğde bulantısı belli bir zamanı yok demişti
Ay kahvaltı fazla yapamadım istahım kesildi resmen simdide midem yanıyo gibi bulanıyo kaşar alıp tost yapcam

kızlar selam . Benim perşembe günü yumurta toplandı 17 yumurta dan 8i döllendi 2 tanesi 3.gün 1. Kalite olarak donduruldu diğerleri 5. Güne bekletildi ama olmadı şuan 2 tane donmuş yumurtam var aralıktada transfer olcak. Opu işlemi sonrası çok ağrı çektim 5 gündür kendime yemi heliyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

X