- 11 Ekim 2020
- 225
- 111
- 31
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.561
Ben de fitil kullanıyorum gunde3 kere, bugün transferin 9.gunu dün beta hcg değerim 130 çıkmıştı yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır. Lekelenme yaşanması normal bir durum mu acabaDoktoruna bagli canim, benim doktorum hem igne hem fitil verdi kimsi sadece fitil veriyor kimisi sadece igne, eger doğal transfer olacaksa hic bisi verilmiyor diye biliyorum
Merhaba benim bugün transferimin 9.gunu dün beta hcg baktırdım yani 8.gunde 130 çıktı. Bugün kahverengi az Bi lekelenme oldu doktorum aspirin kesti yarın da kontrolüm var. Bu durum normal midir 130 değeri görünce umutlandım umarım her şey yolundadirBenim 8. günde oldu canım açık kahverengi gibiydi. Hemen hemşireyi aradum prolutexi ikiye çıkardı sonraki gün açık pembe şeklinde geldi ama devamlı lekeler değildi ara ara geldi. Çok şükür yerleşme kanamasıymış
Yaa bilmiyodum canım decavitin geç kullanıldığınıFolik asit kullanıyorum canım transfer öncesi başlattılar. Başka bir vitamin adı yazmışta, ona kullanmıyorum dedim. Decavit hamileliğin belirli bir haftasından sonra başlatıyorlar normalde. İlk hamileliğimde de o şekildeydi. Araştır istersen canım çoğu doktor gebeliğin 3. Ayından sonra başlatıyor decaviti.
Valla zaten değer her şeyi gösteriyor demekki senin leken de yerleşme kanamasıMerhaba benim bugün transferimin 9.gunu dün beta hcg baktırdım yani 8.gunde 130 çıktı. Bugün kahverengi az Bi lekelenme oldu doktorum aspirin kesti yarın da kontrolüm var. Bu durum normal midir 130 değeri görünce umutlandım umarım her şey yolundadir
Umarım dediğiniz gibidir, Allah isteyen herkese nasip etsinValla zaten değer her şeyi gösteriyor demekki senin leken de yerleşme kanamasıgözün aydın canım Allah devamını da getirsin
Hayırlı olsun kacıncı denemeydı acabaKızlar benim test sonucum pozitifsevinçten ağlıyorum
Yap bende yapmaya duşunuyorum ben 5 tane erken gebelik toplu test aldım cunki6. Ya da 7. Günü bi yapayım diyorum canım ya
Teşekkür ederim ikinci denemem. İlk denemem de pozitifti fakat 8.haftadan sonra devamı gelmedi. Umarım bu sefer sağlıklı geçerHayırlı olsun kacıncı denemeydı acaba
Hayırlı olsun canım Taze transfer miydi canım yoksa dondurlmuşmuKizlar 6nci günün akşamında dayanamadım nöbetçi eczane yollarina düştüm test aldım. Pozitif çıktı. 3 kere tekrar ettim testi hepsinde pozitif
Dondurulmuş 2 tane 5.gun embriyosu canım. Rahim dinlendirme yapıldı 2 ayKizlar 6nci günün akşamında dayanamadım nöbetçi eczane yollarina düştüm test aldım. Pozitif çıktı. 3 kere tekrar ettim testi hepsinde pozitif
Hayirli olsun gözünüz aydin hayirlisiyla kucaginiza alin insallahKizlar 6nci günün akşamında dayanamadım nöbetçi eczane yollarina düştüm test aldım. Pozitif çıktı. 3 kere tekrar ettim testi hepsinde pozitif
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım sen bursa bahceci demi tedavi gördün bende betül hanımın hastasiyimKizlar 6nci günün akşamında dayanamadım nöbetçi eczane yollarina düştüm test aldım. Pozitif çıktı. 3 kere tekrar ettim testi hepsinde pozitif
Merhaba benm doktorum gonalf kullanırken ağrı kesici içmeme izin vermişti sadece çatlatma iğnesinden sonra hiç bşy kullanma demiştiİyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
Degerine gore pozitif sonucun tebrik ederimBen de fitil kullanıyorum gunde3 kere, bugün transferin 9.gunu dün beta hcg değerim 130 çıkmıştı yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır. Lekelenme yaşanması normal bir durum mu acaba
İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
Aynen kendimi dinlemekten sıkıldım ben dePozitif arkadaşlar belirtileri yazın lütfen ya cuma günü test günü ara sıra agrım oluyo bazende kendimi çok dinliyorum galiba adet oncesi belirtilerin var resmen