-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.541
Hımm ben kullanmıyorum canım vitamin ilacı vermedilerYo hayir bana genowomen verdiler vitamin takviyesi canim icinde folik asitte var ve dahada fazlasi
Hımm ben kullanmıyorum canım vitamin ilacı vermedil
kullan istersen canım folik asit önemli çünkü bu süreçte ya da drunla görüş önce bir. Decavit kullanıyorum ben devlet de karşılıyor zaten ya da ocean mummy kullandım öncesinde içinde omega-3 de var. ikisi de multivitaminHımm ben kullanmıyorum canım vitamin ilacı vermediler
ben de kullanmak zorunda kalmıştım gonal f vurulurken ateşli bi hastalık geçirdim mecburen parol alıyordum o süreçte dr um problem olmaz demişti.İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
Çook teşekkür ederimben de kullanmak zorunda kalmıştım gonal f vurulurken ateşli bi hastalık geçirdim mecburen parol alıyordum o süreçte dr um problem olmaz demişti.
ulaşabiliyorsanız doktorunuza bi sorun yine de isterseniz, yanlış bişey söylemiş olmiym :)Çook teşekkür ederimdayanamıyorum zaten ağrıdan alıyım hemen :)
Ben de avmigran kullanmıştım o dönemde birşey olmadı :)İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
İnşaallah canım benim sen moralini bozma yeterAğzın bal yesin inşallah yaaa Allahım korusun meleklerimi inşallah ikiside tutunmuştur bana ağlayasım geliyo korkuyorum birde bugün gittim sağlık ocağına kan verdim oda çarşamba çıkar dedi
Folik asit kullanıyorum canım transfer öncesi başlattılar. Başka bir vitamin adı yazmışta, ona kullanmıyorum dedim. Decavit hamileliğin belirli bir haftasından sonra başlatıyorlar normalde. İlk hamileliğimde de o şekildeydi. Araştır istersen canım çoğu doktor gebeliğin 3. Ayından sonra başlatıyor decaviti.kullan istersen canım folik asit önemli çünkü bu süreçte ya da drunla görüş önce bir. Decavit kullanıyorum ben devlet de karşılıyor zaten ya da ocean mummy kullandım öncesinde içinde omega-3 de var. ikisi de multivitamin
Ben yaptım canım ..british de yaptımArkadaşlar sayfada yeniyim kıbrısta hiç tüp bebek yapanınız oldu mu olduysa yardımcı olbilir misiniz bana ?
Ben yaptım canım brihits de yaptımLütfen bilgisi olan yazabilir mi bende yapmayı düşünüyorum ama süreç nasıl ne kadar sürer bilmiyorum
Ne kadar sürdü sürwcini anlatabilir misin hatta istersen mesaj atayım sizeBen yaptım canım ..british de yaptım
AtabilirsinizNe kadar sürdü sürwcini anlatabilir misin hatta istersen mesaj atayım size
Ben atamıyorum siz atsanızAtabilirsiniz
Ah canım çok teşekkür ederim çok şükür kırmızı değil Allah razı olsun inşallah dediğim gibi bebeğim benimledirSen canını hiç sıkma canım, hiç kötü bir şey hissetmiyorum. Bebeğin seninle inşallahbazıların da o kanama devam edebiliyormuş. Kırmızıya dönmediği sürece korkma
Yani ilaçlar hariç başka birşey kullanmayın diyolar ama parol içebilirsin oda en son raddedeİyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
Amin tşk ederim ..Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin
Bende ağladım bugün hep sormaVallah benimki 2 gündür böyle ben agladim ama benim hormonlar bildigin aglamaya yer ariyo hele sabahlari bi acikli bisi olsun ay nasil agliyorum
Amin tşk ederim ..darısı isteyen herkese olsunGözünüz aydin Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Teşekkürler canım iyi ki varsınız moral oldunuz bana Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla ilerlesin kucaklarımız boş kalmasınİnşaallah canım benim sen moralini bozma yeterayy sağlık ocakları çok geç çıkarıyor yaa