2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Doktoruna bagli canim, benim doktorum hem igne hem fitil verdi kimsi sadece fitil veriyor kimisi sadece igne, eger doğal transfer olacaksa hic bisi verilmiyor diye biliyorum
Ben de fitil kullanıyorum gunde3 kere, bugün transferin 9.gunu dün beta hcg değerim 130 çıkmıştı yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır. Lekelenme yaşanması normal bir durum mu acaba

Benim 8. günde oldu canım açık kahverengi gibiydi. Hemen hemşireyi aradum prolutexi ikiye çıkardı sonraki gün açık pembe şeklinde geldi ama devamlı lekeler değildi ara ara geldi. Çok şükür yerleşme kanamasıymış 😍
Merhaba benim bugün transferimin 9.gunu dün beta hcg baktırdım yani 8.gunde 130 çıktı. Bugün kahverengi az Bi lekelenme oldu doktorum aspirin kesti yarın da kontrolüm var. Bu durum normal midir 130 değeri görünce umutlandım umarım her şey yolundadir

Folik asit kullanıyorum canım transfer öncesi başlattılar. Başka bir vitamin adı yazmışta, ona kullanmıyorum dedim. Decavit hamileliğin belirli bir haftasından sonra başlatıyorlar normalde. İlk hamileliğimde de o şekildeydi. Araştır istersen canım çoğu doktor gebeliğin 3. Ayından sonra başlatıyor decaviti.
Yaa bilmiyodum canım decavitin geç kullanıldığını 🤷🏻‍♀️ 2 aydır kullandırıyor doktorum bi araştırayım yine de haklısın. Folik asiti kullanıyorsan sıkıntı yok 👍 vitamin oluyordur inşallah şimdi embriyolarımıza 🥰🙏🏻

Merhaba benim bugün transferimin 9.gunu dün beta hcg baktırdım yani 8.gunde 130 çıktı. Bugün kahverengi az Bi lekelenme oldu doktorum aspirin kesti yarın da kontrolüm var. Bu durum normal midir 130 değeri görünce umutlandım umarım her şey yolundadir
Valla zaten değer her şeyi gösteriyor demekki senin leken de yerleşme kanaması 😍 gözün aydın canım Allah devamını da getirsin 🌸

İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
Merhaba benm doktorum gonalf kullanırken ağrı kesici içmeme izin vermişti sadece çatlatma iğnesinden sonra hiç bşy kullanma demişti

Ben de fitil kullanıyorum gunde3 kere, bugün transferin 9.gunu dün beta hcg değerim 130 çıkmıştı yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır. Lekelenme yaşanması normal bir durum mu acaba
Degerine gore pozitif sonucun tebrik ederim🙂benim 5. Gunu lekelenmem oldu cok minik gerisi gelmedi. Doktorum avuc ici kadan kirmizi olmadigi surece sorun yok demisti. Sen de doktoruna danis mutlaka.

İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)

Bende de migren var nane yağı öneririm
Ya da eczanelerde minik kaplarda krem formunda ağrı kesiciler oluyor şaşaklarına sürüyorsun iyi geliyor

X