- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 23
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.321
Ben de negatif sonç aldım ve negatif sonuç alan herkese bunu yazıyorum;Bebişi tutan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenim de bugün 10. günüm dün test yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle bu da başarısız oldu bir gün bende inşallah şuraya pozitif yazabilirim
Selam. Hiç canını sıkma bende 9. Gün 12.5 ile öğrenmıstım. Ilk test sonucunda onemlı oşan 5 in üzeri olması ve ıkı gün sonra degerın 2 ye katlanması. Senın 25 cıkmısss ıkı gün sonra 50 nin üzeri olması gerek. O yuzden sabır kuşum. İnsallah bebegın senınledır ❤Evet var boyle ornekler ama çok az bıldıgım
güzelim senin kaç çıkmıştı testte
Tabi kuzumm tarihini bana sonra söylersin sen
Tarihlere dikkat et balım 2021 ın kan sonucu bunlar benımEvet var boyle ornekler ama çok az bıldıgım
Dondurulmuş mu taze transfer mı. Taze ıse catlama ıgnesı yanıltır. Dondurulmuş ise ve tuttuysa hafif bile olsa ıdrarda silik cızgı görme ıhtımalınn yuksekKızlar aranızda 3. Gun emb. Transferi olup pozitif goren var mı? Bugün transfer günü dahil 9. Günüm. İdrar testi yapsam cikarmı?
Dondurulmuş canımDondurulmuş mu taze transfer mı. Taze ıse catlama ıgnesı yanıltır. Dondurulmuş ise ve tuttuysa hafif bile olsa ıdrarda silik cızgı görme ıhtımalınn yuksekınsallah tutmuştur
Ben de negatif sonç aldım ve negatif sonuç alan herkese bunu yazıyorum;
Biz hep ne diye dua ediyoruz?
ALLAHIM HAYIRLI İSE NASİP ET - ÖMRÜ UZUN OLACAKSA NASİP ET - SAĞLIKLI OLACAKSA NASİP ET -KAYBETMEYECEKSEM NASİP ET - KEŞKE ÇOCUK YAPMASAYDIM DİYECEKSEM HİÇ OLMASIN - BANA İYİ GELECEKSE OLSUN
diye dua ettik. Olmadı...
Bunu dün de yazmıştım. Bu sabahta şimdi sana söylüyorum...
Evet yaşadığımız süreç hiç kolay değil. Aldığımız ilaçlar, kaçan dengelerimiz,sabırlı ve stresli bekleyiş.
Kısmet değilmiş güzelim önümüzde ki transferlere bakacağız.
Hazır da embriyon var mı? Benim var ve hiç vakit kaybetmeden adet olur olmaz ilaçlara başlayıp kasımda yine transfer olacağım. O da negatif gelebilir bunu düşünmüyoruz sadece ana odaklanıyoruz
Ben fikrimi söyleyeyim 6 gebelık gecırmıs bırı olarak.... Erken testlerde ıkıncı cızgı ne hıkmetse hep hafif çıkıyor. Ama kaset testler daha garantı gibi. Bır kac tane al isterden kuşum yanılma ıhtımalıne karsı. Ama erken de de yapabilirsin yıne karsılastırmak içinDondurulmuş canımcok tesekurler bugun nobetci eczaneden test alip yapacagim o halde. Sizce erken gebelikmi alayım kaset mi?
benim 1. transfer öyküm var birtanem, daha yuksek 57 lerde oğrendım 3 testte de arttı sonra kımyasal oldu.Selam. Hiç canını sıkma bende 9. Gün 12.5 ile öğrenmıstım. Ilk test sonucunda onemlı oşan 5 in üzeri olması ve ıkı gün sonra degerın 2 ye katlanması. Senın 25 cıkmısss ıkı gün sonra 50 nin üzeri olması gerek. O yuzden sabır kuşum. İnsallah bebegın senınledır ❤
Ahhh ne tatlı bir mucizeeTarihlere dikkat et balım 2021 ın kan sonucu bunlar benımo yüzden hiç bozma moralını ve neticede 3150 grm bı kızım olmuştu
Evet tüm dr lar ılk basta kotu.. Dıs gebelık mı bilmem ne falan diyorlar.benim 1. transfer öyküm var birtanem, daha yuksek 57 lerde oğrendım 3 testte de arttı sonra kımyasal oldu.
Şimdi doktorda cok kötü dedi bılıyorum cok dusuk, oyuzden mutsuzlugum yoksa bir mucıze olsa havalara ucarım
Bence o gün hemen gitmeyin canımm istirahat etKızlar merhaba. Benım de sanırım bu ay sonu transferım. Evım ıle hastane arası 4 saat. Ne yapacagım hakkında hic fikrim yok. Baya uzagım evıme ve transfer sonrası cok korkuyorum
5. gun embriyo 10. gün 25güzelim senin kaç çıkmıştı testte
Sen hamilesinn sen hamilesinBen simdi hamilemiyim yani hala inanasim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?