- 15 Haziran 2022
- 120
- 283
- 33
- 31
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.281
Hayırlı olsun inşaallah184.30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşaallah184.30
Ben az çok sonucu hissetiğim için bekliyecemEvet benim de 30 ekim Nasıl beklicem bilmiyorum valla. Geçen sefer 9.günde kan testi yaptırmıştım 1 gün daha bekleyemeyip.
Nasıl hissediyorsun canım bir belirti var mı?Ben az çok sonucu hissetiğim için bekliyecem
Ayyy Allahım sana şükürlerr olsunnnnn. Oldu olduuu184.30
YokNasıl hissediyorsun canım bir belirti var mı?
Diğer hislerinde gerçekleşsin ferihammmmm nolur nolurdeliricem şimdi deliriceeemmmmmmmmmmm Sana ne dedim tuttu dedim dimiiii oldu dediimmmm
Ben son damlasına kadar bekleceğimmm canımmEvet benim de 30 ekim Nasıl beklicem bilmiyorum valla. Geçen sefer 9.günde kan testi yaptırmıştım 1 gün daha bekleyemeyip.
görürsüünnnnnnn olacaaakkkk vera nın da hiiçç belirtisi yoktu kiii bi lekesi geldi zaten o en büyük belirtiiiBen az çok sonucu hissetiğim için bekliyecem
Yaa superr hayirli olsun184.30
Benim önceki transferimde de hiç belirti yoktu hatta tutmadı diye düşünmüştüm 9.gün 350 çıkmıştı. Sonra 8.haftada düşük oldu o ayrı Bu sefer doğal siklus transferi yapıldı süreçte hiç ilaç kullanmadım şuan sadece vitamin ve prolutex kullanıyorum 1 tane. İlaç belirtisi de olmayacağı için iyice kafayı yiyeceğim bu 10 gün
Ooooooyyyyyyyyy hayırlı olsun kuzummmmmm sağlıkla artsın değerin.184.30
Allahım şükürler olsunnnn Bizzat senin sonuç için giriyorum sabahtan beriii çok sevindim canım benimmm sağlıkla kucağına alsev9 beni özellikle etiketle demiştin beta 184.30 canım
Hayırlı olsun canım184.30
görürsünüzzzzDiğer hislerinde gerçekleşsin ferihammmmm nolur nolur
Kasık batması oluyor muBenim önceki transferimde de hiç belirti yoktu hatta tutmadı diye düşünmüştüm 9.gün 350 çıkmıştı. Sonra 8.haftada düşük oldu o ayrı Bu sefer doğal siklus transferi yapıldı süreçte hiç ilaç kullanmadım şuan sadece vitamin ve prolutex kullanıyorum 1 tane. İlaç belirtisi de olmayacağı için iyice kafayı yiyeceğim bu 10 gün
Ahhhhhh partiiiiiiiiiii184.30
Öncekinde 0 belirti vardı. Şaşırmıştım hatta pozitif çıkınca. O yüzden asla umudunu kaybetmeKasık batması oluyor mu
Sen bi pozitif sonuç al da ben seni napıcam bak bu kadar olumsuz olduğun için Belirti arama ya aramaa orda bebiş var bunu düşünBen az çok sonucu hissetiğim için bekliyecem