• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canim ben kullandim basari sansini arttirir dedi doktorum gercektende oyle oldu Pozitif sonuc aldim cok sukur 💕🤲🏽
Yaa öyle mi, ay inşaallah hayırlısı ile kucağına da alırsın. Mutlu oldum şimdi inşaallah bende de öyle bir etkisi olur 🥰 ve bekleyen herkeste.🤲🏼

Canım biraz bende senim gibiyim herşey ortada olunca işin mantığına çok dalıp umitlenemiyorum. ( yazısmalarından cıkardım 🫶🏻)
Hala kanamam gelmedi ama yani umut etsem de neyi değilştirebileceğim ki diyorum

Diğer yandanda laproskopi histereskopi herbirini fazlasıyla oldum hep rahim dediler, iki transferde de pozitif oldu ama devam etmiyor sanırım düşündüğümüzden daha zor genetik bir sorun var.
Ne bilim işte bu seferki çok sert yere düşüşüm bu yuzden. Şişirdim kafanızı 🙏🏻
canım benim haklısın.. Bakalım doktor değiştir belki o kadar basit bir şey vardır ki bu doktorun gözünden kaçmıştır. Haklısın yıpratıcı bir süreç eğer devam etmeye gücün varsa ne mutlu sana 💖 insnalar 8 9 defa deniyorlar. Ben mesela embriyolarımı bitirene kadar deneyeceğim olmuyorsa artık kısmet deyip önüme bakacağım. Biz bunlarla uğraşırken zamanımızda akıp gidiyor ileride geriye dönüp keşke dememek için elimizden geleni yapıyoruz fakat dünyaya 1 kez geliyoruz güzellikleri kaçırmayalım hayatı kendimize zindan etmeyelim. Çok şükür sağlıklıyız sevdiklerimiz yanımızda. Zaten hep diyorum BİZE ,Yİ GELECEKSE ÇOCUĞUMUZ OLSUN. Şikayet edip bugünlerimizi arayacaksak cidden böylesi çok daha iyi

Aa öyle mi, ben de aldım transferden yaklaşık 35 gün önce, tutunma şansını artıyor mu bilgin vardır şimdi senin 🤗🥰
Canımm ben opudan sonra regl oldum .

Regl bitişi 1.doz 17 Ağustos
2.doz 17 Eylülde kendim yaptım. Bu dönemde regl olmayacaksın demişlerdi öyle de oldu. PolikistikOver var bende de bir de minik çikolata kistleri var o sebeble baskılama tedavisi diye geçiyor başarı oranı artıyormuş Allahın izniyle🤲🏻🥰

canım benim haklısın.. Bakalım doktor değiştir belki o kadar basit bir şey vardır ki bu doktorun gözünden kaçmıştır. Haklısın yıpratıcı bir süreç eğer devam etmeye gücün varsa ne mutlu sana 💖 insnalar 8 9 defa deniyorlar. Ben mesela embriyolarımı bitirene kadar deneyeceğim olmuyorsa artık kısmet deyip önüme bakacağım. Biz bunlarla uğraşırken zamanımızda akıp gidiyor ileride geriye dönüp keşke dememek için elimizden geleni yapıyoruz fakat dünyaya 1 kez geliyoruz güzellikleri kaçırmayalım hayatı kendimize zindan etmeyelim. Çok şükür sağlıklıyız sevdiklerimiz yanımızda. Zaten hep diyorum BİZE ,Yİ GELECEKSE ÇOCUĞUMUZ OLSUN. Şikayet edip bugünlerimizi arayacaksak cidden böylesi çok daha iyi

umutlabeklebabby belki de şu an olmaması en hayırlı olan. Ben diyorum ki kendime sağlıksız olup üzüleceksek, belki karnımızda kaybedeceksek yada ileride çocuğum annesiz babasız kalacaksa hiiç olmasın. Hep böyle dua edelim. Bir şeyi çok istediğimiz halde olmuyorsa bizim için en doğrusu budur ki olmuyordur​

Kızlar merhaba. Benım de sanırım bu ay sonu transferım. Evım ıle hastane arası 4 saat. Ne yapacagım hakkında hic fikrim yok. Baya uzagım evıme ve transfer sonrası cok korkuyorum
Canım sana cevabım. Endişe etme kuzum 🙏

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-20-17-34-24-917_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-10-20-17-34-24-917_com.instagram.android.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 54
Canımm ben opudan sonra regl oldum .

Regl bitişi 1.doz 17 Ağustos
2.doz 17 Eylülde kendim yaptım. Bu dönemde regl olmayacaksın demişlerdi öyle de oldu. PolikistikOver var bende de bir de minik çikolata kistleri var o sebeble baskılama tedavisi diye geçiyor başarı oranı artıyormuş Allahın izniyle🤲🏻🥰
Demek o farklı tedavilere uygulanmış bir ilacmis haydi inşaallah aynı amacı ile pozitif gösterir bizlere, çok teşekkür ederim cevabın için 🥰

Back