- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 23
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.301
Ne olur görmek istiyorumgörürsünüzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olur görmek istiyorumgörürsünüzzzz
Hayırlı olsun canim.184.30
Ben de yaşıyorum.Evet ben yaşıyorum ya ishal olacak gibi ama olmuyorum tuhaf. İr his
Olacak olacakkkk şuan banada böyle bir heyecan his geldii kuzummNe olur görmek istiyorum
bi kendime hayrım yoktur onun harici genel de hislerim çıkar insanlara karşıııNe olur görmek istiyorum
Zaten pozitif olsa bütün grup bana ..... SayacakSen bi pozitif sonuç al da ben seni napıcam bak bu kadar olumsuz olduğun için Belirti arama ya aramaa orda bebiş var bunu düşün
Ama halay başı benim biliyosunZaten pozitif olsa bütün grup bana ..... Sayacak
Kaçıncı gün embriyosu canımmBebişi tutan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim de bugün 10. günüm dün test yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle bu da başarısız oldu bir gün bende inşallah şuraya pozitif yazabilirim
Yaaaaa kuzummm benimmm hepimizin duaları kabul olduu allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin yaa çook mutlu oldumm184.30
6. Gün kalitesi çok iyi değil demişti doktorum ama yine de şans verelim demişti nasip değilmiş yineKaçıncı gün embriyosu canımm
Çok çok sevındım Saglıklı kucagına almak nasıp olsun Kacıncı gun test yaptım çok iyi çıkmısÇok sevindim cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah hayırlı uğurlu olsun canım kat ve kat artsinnnnn184.30
Bir yanlışlık olmuş canım. Vera test yapmış. Neyse sana da Allah söyletmiş.insallah pozitif olunca seni etiket yapar paylaşırımÇok çok sevındım Saglıklı kucagına almak nasıp olsun Kacıncı gun test yaptım çok iyi çıkmıs
Diyarbekir yoluna looy Türkünün devamındaki belalı benim işte Arwen27Bebeğim al hizmet ayağına geldi
Bidebayilistersenferiha kuzumm banada bir enerjı gonderde sonucum pazartesi 10 kat artsın mucizebi kendime hayrım yoktur onun harici genel de hislerim çıkar insanlara karşııı