2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Cok sagol canim 3 4 tane alayim geleyim o halde

Cok sagol canim 3 4 tane alayim geleyim o halde
Bızde bakalım ama sonuca catlarım meraktan.

Tum hatunları burda bır aydır takıp edıyorum. Sizler pozitif yazdıkca benım sevıncten burda içim topluyor.

Anne olmak muhteşem birşey kızlar...
Hayallerinizden vazgecmeyın ❤

Ben bebekletimi hep değişik sekıllerde kaybettım.
Yasım 40. Kalp hastasıyım. Dr hyr dedı... Cok risklisin dedı.. "Umurumda mı" Dedım ve tedaviye devam edıyorum.

Sunu biliyorum. Bu hayatta evlat ınanın hiçbir şeye benzemiyor. Ne anne baba ne kardeş ne koca.
Hepsını kaybettım. Ama evlat oyle mi.

İlk kucağınıza alıp gıdısını kokladıgınızda ne acı kalıyor, ne stres ne de başka bişey. Koca dünya nufusu avucunuzun içinde 1 e düşüyor

Vazgeçmeyin kızlar.

Ya canimm benim. Güzel kalbinden öperim insallah yapar yapmaz atacagim buraya resmini. Pozitif olur insallah.

değişitir doktoru bencede embriyoda sıkıntı varsa o zaman havuzlama yapsaymış bir de insaların duygularıyla oynuyorlar varya

hiç belli olmaz bebeğim ben burada çook okudum 10larda çıkıp da artan. Önemli olan ikili katı artması. 2. testi pazartesi mi yaptıracaksın?
Canım biraz bende senim gibiyim herşey ortada olunca işin mantığına çok dalıp umitlenemiyorum. ( yazısmalarından cıkardım )
Hala kanamam gelmedi ama yani umut etsem de neyi değilştirebileceğim ki diyorum

Diğer yandanda laproskopi histereskopi herbirini fazlasıyla oldum hep rahim dediler, iki transferde de pozitif oldu ama devam etmiyor sanırım düşündüğümüzden daha zor genetik bir sorun var.
Ne bilim işte bu seferki çok sert yere düşüşüm bu yuzden. Şişirdim kafanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…