- 24 Mart 2021
- 645
- 831
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.341
Cok sagol canim 3 4 tane alayim geleyim o haldeBen fikrimi söyleyeyim 6 gebelık gecırmıs bırı olarak.... Erken testlerde ıkıncı cızgı ne hıkmetse hep hafif çıkıyor. Ama kaset testler daha garantı gibi. Bır kac tane al isterden kuşum yanılma ıhtımalıne karsı. Ama erken de de yapabilirsin yıne karsılastırmak için
Petunyam bir ihtimal çıkma olasılığı varKızlar aranızda 3. Gun emb. Transferi olup pozitif goren var mı? Bugün transfer günü dahil 9. Günüm. İdrar testi yapsam cikarmı?
Bende bır gün yatım hastanede dıyorum. Bı öncekinde ayaga kalktım öğretmen evıne gittik resepsiyonda bı kız vardı 20 dk ayakta beklettı benı. Oturcak yerde yoktu uyuz olmustumBence o gün hemen gitmeyin canımm istirahat et
İnsallah tiniminimavişim ya cok heycanliyim eczane biraz uzakta bugün yapar yapmaz atarim testimi burayaPetunyam bir ihtimal çıkma olasılığı var
Erken gebelikle bakmak istersen bak kuzum
Bızde bakalım ama sonucaCok sagol canim 3 4 tane alayim geleyim o halde
Ya canimm benim. Güzel kalbinden öperimBızde bakalım ama sonucacatlarım meraktan.
Tum hatunları burda bır aydır takıp edıyorum. Sizler pozitif yazdıkca benım sevıncten burda içim topluyor.
Anne olmak muhteşem birşey kızlar...
Hayallerinizden vazgecmeyın ❤
Bekliyorumm çiçeğimmmİnsallah tiniminimavişim ya cok heycanliyim eczane biraz uzakta bugün yapar yapmaz atarim testimi buraya
değişitir doktoru bencede embriyoda sıkıntı varsa o zaman havuzlama yapsaymış bir de insaların duygularıyla oynuyorlar varyaEvet süreç çok yorucu, yıpratıcı3. denemem ve her defasında negatif sonuçlanınca insan ister istemez bunalıma giriyor donmuş embriyom malesef yok zaten artık doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Her negatif sonuçta bana embriyolarda sıkıntı var diyor. Belki de gerçekten öyle bilmiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah
Allah sana da en güzel, enn hayırlı evlat veya evlatlar nasip etsin inşallah
Ben kuzucummKızlar bişey soracağım şuna aklıma geldi de sormak, aranızda transfer öncesi lucrin dpeot kullanan oldu mu
hiç belli olmaz bebeğim ben burada çook okudum 10larda çıkıp da artan. Önemli olan ikili katı artması. 2. testi pazartesi mi yaptıracaksın?5. gun embriyo 10. gün 25
evet canım pazartesihiç belli olmaz bebeğim ben burada çook okudum 10larda çıkıp da artan. Önemli olan ikili katı artması. 2. testi pazartesi mi yaptıracaksın?
Aaa öyle mi ben onu transfer işleminde diye biliyordum bana kağıt falan verilmedi ki sadece sabah 8de burada ol dediler o kadar
Ay bende aliyim kuzum boyle birsey cok zor oluyor yoksaEki Görüntüle 3321403
Bu arada ilaçlarımız öyle poşetlerde kalmasın çiçeklerimmm çok memnun kaldımm sizinle de paylaşayım dedim
Canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin184.30
Canım biraz bende senim gibiyim herşey ortada olunca işin mantığına çok dalıp umitlenemiyorum. ( yazısmalarından cıkardımhiç belli olmaz bebeğim ben burada çook okudum 10larda çıkıp da artan. Önemli olan ikili katı artması. 2. testi pazartesi mi yaptıracaksın?
Canim ben kullandim basari sansini arttirir dedi doktorum gercektende oyle oldu Pozitif sonuc aldim cok sukurKızlar bişey soracağım şuna aklıma geldi de sormak, aranızda transfer öncesi lucrin dpeot kullanan oldu mu
Aa öyle mi, ben de aldım transferden yaklaşık 35 gün önce, tutunma şansını artıyor mu bilgin vardır şimdi seninBen kuzucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?