• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kız zaten transfer günü çok sıkışığım falan. Neyse doktor geldi .ilk dediği şey şu çok sabırlısın . Hiçte öyle değil dedim hocam.
Neyse işleme geçtik . Bana sorular soruyor eşimle ilgili memleketle ilgili falan. En son dayanamadım hocam beni rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama boş dedim . Hoca bi gülüyor. Diyor şimdi sen çişimi yapayım da ne olursa olursa olsun havasındasın aynen dedim 😁😁
haahahahahahahahahahahahahhah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ben de ne olur bana sormayın ne zaman tuvalete giderim sadece onu söyleyin dedim bak ekrana embriyoyu bırakıyorum gördün mü dedi ben gördüm dedim ama halbuki aklım işemekte gördüğüm falan yok 😂😂😂😂

Bebişim sen test yapacak mısın direkt doğurmayı ay pardon gününü mü bekleyeceksin 😂

haahahahahahahahahahahahahhah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ben de ne olur bana sormayın ne zaman tuvalete giderim sadece onu söyleyin dedim bak ekrana embriyoyu bırakıyorum gördün mü dedi ben gördüm dedim ama halbuki aklım işemekte gördüğüm falan yok 😂😂😂😂

Bebişim sen test yapacak mısın direkt doğurmayı ay pardon gününü mü bekleyeceksin 😂
Ayyy koptum ben 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 he canım he direkt doğum sonrası sana foto atacam 😂😂😂

IMG_3254.jpeg

Bu arada ilaçlarımız öyle poşetlerde kalmasın çiçeklerimmm çok memnun kaldımm sizinle de paylaşayım dedim :KK60: :KK36:

Back