- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.261
Patlatalımm peş peşee güzel haberleri ArvenimmmBu arada Tiniminimavihanim test günümüz aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlatalımm peş peşee güzel haberleri ArvenimmmBu arada Tiniminimavihanim test günümüz aynı
Haydi seninle biraz mutlu olup gözyaşım dinsinKızlar bekliyorum daha çıkmadı sonuç
haahahahahahahahahahahahahhah ben de ne olur bana sormayın ne zaman tuvalete giderim sadece onu söyleyin dedim bak ekrana embriyoyu bırakıyorum gördün mü dedi ben gördüm dedim ama halbuki aklım işemekte gördüğüm falan yokKız zaten transfer günü çok sıkışığım falan. Neyse doktor geldi .ilk dediği şey şu çok sabırlısın . Hiçte öyle değil dedim hocam.
Neyse işleme geçtik . Bana sorular soruyor eşimle ilgili memleketle ilgili falan. En son dayanamadım hocam beni rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama boş dedim . Hoca bi gülüyor. Diyor şimdi sen çişimi yapayım da ne olursa olursa olsun havasındasın aynen dedim
Tiniminimavihanim Arwen27 sizin de mi test gününüz 30 ekimPatlatalımm peş peşee güzel haberleri Arvenimmm
ölcem şimdi saklfhjkashfkhasgfjahfj bence doktor seni sınıyo kızBen pazartesi oldum o cuma
Ayyy koptum ben he canım he direkt doğum sonrası sana foto atacamhaahahahahahahahahahahahahhah ben de ne olur bana sormayın ne zaman tuvalete giderim sadece onu söyleyin dedim bak ekrana embriyoyu bırakıyorum gördün mü dedi ben gördüm dedim ama halbuki aklım işemekte gördüğüm falan yok
Bebişim sen test yapacak mısın direkt doğurmayı ay pardon gününü mü bekleyeceksin
Evett ecoşum seninde öyle demii
Adam boşuna sabırlısın demediölcem şimdi saklfhjkashfkhasgfjahfj bence doktor seni sınıyo kız
Evet cnm . Seninde mi 30 Ekim
hemen alayım nereden aldın bebişimmmEki Görüntüle 3321403
Bu arada ilaçlarımız öyle poşetlerde kalmasın çiçeklerimmm çok memnun kaldımm sizinle de paylaşayım dedim
ya haber yok halaaaaa instagramdan ekleştik yazıcam oradan biraz daha haber gelmezse
Hepsiburada mad*m* co*o bebeğimhemen alayım nereden aldın bebişimmm
Maşallah maşallah184.30
deliricem şimdi deliriceeemmmmmmmmmmm Sana ne dedim tuttu dedim dimiiii oldu dediimmmm184.30
Evet cnm . Seninde mi 30 Ekim
Evet benim de 30 ekim Nasıl beklicem bilmiyorum valla. Geçen sefer 9.günde kan testi yaptırmıştım 1 gün daha bekleyemeyip.Evett ecoşum seninde öyle demii
Çok sevindim cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallah184.30