- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.241
Hiç demeO benden daha heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç demeO benden daha heyecanlı
Bende kalpten gitcem şimdi allahın izniyle hayırlı haberi ver kuzummmYarım saate çıkar diye düşünüyorum. 1.5 saat sürer dediler 8:50 gibi kan verdim
he bi de sev9 vaaarrArwen27 kız napıyım 10 gündür konusuyoruz sabah akşam bi de aynı gün transfer olmustukkkkk vallahi V vera_61 seni ve Tiniminimavihanim sabırsızlıkla bekleyeceğim
Hadi inşallah sonuç pozitif olsunda beklemeye razıyızValla kızlar ben de mail sayfamı yenileyip duruyorum giden gelen yok. Desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim
Bizde sana güzel haberler vermek isteriz .sonra da aramıza katılmanı bekleriz inşallahArwen27 kız napıyım 10 gündür konusuyoruz sabah akşam bi de aynı gün transfer olmustukkkkk vallahi V vera_61 seni ve Tiniminimavihanim sabırsızlıkla bekleyeceğim
Valla bu kadar bekliyoruz bekliyoruz ama şu son dakikalar canımıza okuyor resmenHadi inşallah sonuç pozitif olsunda beklemeye razıyız
Ayy evet kesinlikle peşpeşe alalım müjdeli haberleriBizde sana güzel haberler vermek isteriz .sonra da aramıza katılmanı bekleriz inşallah
Ay evet ya kalpten götürecek valla allahım sen büyüksünValla bu kadar bekliyoruz bekliyoruz ama şu son dakikalar canımıza okuyor resmen
kız zaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyseBu arada Tiniminimavihanim test günümüz aynı
Buna sesli güldümzaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyse
zaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyse
Arwen27 kız napıyım 10 gündür konusuyoruz sabah akşam bi de aynı gün transfer olmustukkkkk vallahi V vera_61 seni ve Tiniminimavihanim sabırsızlıkla bekleyeceğim
kız vallahi bak Tiniminimavihanim dün oldu Arwen27 ondan önce olmuştu pozitif sonuç alıcaz amaBuna sesli güldüm
Kız zaten transfer günü çok sıkışığım falan. Neyse doktor geldi .ilk dediği şey şu çok sabırlısın . Hiçte öyle değil dedim hocam.zaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyse
Ben pazartesi oldum o cuma