- 31 Ağustos 2012
- 21.821
- 35.105
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.201
Canım süreci anlatsana dün neler yaşadın, transferden sonra ne yaptın ?Bu popodan yapılan progesteron iğnesi beni yamulttu çiçeklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım süreci anlatsana dün neler yaşadın, transferden sonra ne yaptın ?Bu popodan yapılan progesteron iğnesi beni yamulttu çiçeklerim
Canımm çok üzüldüm inşaallah bir dahaki deneme pozitif olur çok üzme kendini nasipse zaten gelecekKızlar çok üzgünüm, 10.günüm ve betam 0,1 çıktı kan testinde sizce fitili kullanmaya devam etmeli miyim?
İçini ferah tut tabiki katlanacakKizlar gunaydin 2.testimi az once verdim yine bekleme hayatimiz beklemekle geciyor insallah katlanmistir deger
Vallahi öyle bebişim ataşehir acıbadem hastanesi. Sadece transfer ücreti 9500 bu arada. Yani ben 2. tranaferimi yapacağım kasım da. 9500 tl ödeyeceğimnasıl yaa ben devlet hastanesine 37690 tl ödedim 1 hafta önce sadece transfere acıbadem nasıl bu fiyat olur
2 kati olmamis galibaArkadaslar 9.gun 71.17 11.gun 141.74 anlamiyrm iyimi yani
Tam 2 katı olmuş endişe etmeyin2 kati olmamis galiba
Niyeyse ben 2 kati deyince 210 hesaplamistim sanirim yanlis hesapladimTam 2 katı olmuş endişe etmeyin
Çiçeğim üzüldüm... Hemen toparlan bak hep diyorum KISMET DEĞİLMİŞ.Kızlar çok üzgünüm, 10.günüm ve betam 0,1 çıktı kan testinde sizce fitili kullanmaya devam etmeli miyim?
Bende merak ediyorum kızlar
Ben perşembe günü yaptırdığım da 20. dakika da çıkmıştııı.8.18 de yazmış bence çıkmak üzeredirrrrrBende merak ediyorum kızlar
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırızBen perşembe günü yaptırdığım da 20. dakika da çıkmıştııı.8.18 de yazmış bence çıkmak üzeredirrrrr
Hadi Vera umudumuzsunBen de birazdan kan vermeye gidicem heyecandan karnım ağrıyor resmen
Canım beniim ne desen haklısın.Rabbim bir sonrakine seni ummadığın yerden sevindirsinEvet geride embriyolarım var ama o masaya yeniden oturacak olmak bile canımı yakıyor ne yapalım sınavımız bitmemiş
Evet evet kuzum yatırmıyor bile bana bir seferlik hastane de yapıldıcanım o igne cok fena yagli bir igne sen daha iyi bilirsin gerci sag sola donemiyorum yatakta haftada bir kez oluyorum bende oksapae verdimi sana o hepsinden beter ama yavrularimiz icin deger
Aminn kuzumm aminnn çektiklerimizi Rabbim vesile etsinPopom hep mos mor benimde tek zorluğu bu olsun inşallah Rabbim kolaylaştırsın bu defa sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Kuzum transferin hayırlı olsun allahınnizniyle pozitifle sonuçlanır inşallah bekliyorum heycanla benimde 3.gün 2 embriyo transfer edilcek test gün ne zaman canısı3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim