2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırla sonuclansin inşallah canim.
Neden 2 embriyo oldu ? Tutma şansı daha mı yüksek oluyor ?
Teşekkür ederim canım doktor o şekilde uygun gördü zaten evet çift transfer başarı oranını artırıyormuş

Bir de embriyolar tüpe dondurulurken ayrı ayrı değil çift olarak dondurulmuş ( bir tüpte 2 tane embriyo gibi) biri çözünürken diğeri imha olacağına göre transfer etmek daha mantıklı

Ayyy çok heyecanlı ikiz annesi olmak

Canım senin kaçıncı denemendi bu bir de yaş kaç

Öyle olacak inşallah neden bu kadar karamsarlığa kapıldın ki canım sen daha çok erken bizim için keyfini çıkaralım bence
Geçen seferki transferle karşılaştırıyorum. Hissedemiyorum. Üstelik belirti de yok. Bakalım hayırlısı
Öyle olacak inşallah neden bu kadar karamsarlığa kapıldın ki canım sen daha çok erken bizim için keyfini çıkaralım bence

Geçen seferki transferle karşılaştırıyorum. Hissedemiyorum. Üstelik belirti de yok. Bakalım hayırlısı
Ben de belirti yok yok dedim bak 8. Günde leke geldi. Hoş iyi bir şey mi kötü bir şey mi sabah belli olacak ama sen de canını sıkma şimdi. Belki belirtisiz gelecek minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…