2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Geçen seferki transferle karşılaştırıyorum. Hissedemiyorum. Üstelik belirti de yok. Bakalım hayırlısı
Hayırlısı tabiki ama şöyle düşünelim normal hamile kalan kadınlar 2 aya kadar nerdeyse hicbisey hissetmiyor evet bizler olanı biteni biliyoruz hormon alıyoruz hissetmek için kendimizi dinliyoruz belki böyle yaparak bebisleri strese sokuyoruz sana tavsiyem olacak de her gebelik farklı de keyfini çıkar 💐

Hayırlısı tabiki ama şöyle düşünelim normal hamile kalan kadınlar 2 aya kadar nerdeyse hicbisey hissetmiyor evet bizler olanı biteni biliyoruz hormon alıyoruz hissetmek için kendimizi dinliyoruz belki böyle yaparak bebisleri strese sokuyoruz sana tavsiyem olacak de her gebelik farklı de keyfini çıkar 💐
İnşallah dediğiniz çıkar 🤲 Rabb'im hepimizin kucağını doldursun.

Hayırlısı tabiki ama şöyle düşünelim normal hamile kalan kadınlar 2 aya kadar nerdeyse hicbisey hissetmiyor evet bizler olanı biteni biliyoruz hormon alıyoruz hissetmek için kendimizi dinliyoruz belki böyle yaparak bebisleri strese sokuyoruz sana tavsiyem olacak de her gebelik farklı de keyfini çıkar
Transferime 5 hatta bugün bitti sayarsak 4 gün var vee çooook hastaa oldummmm :hasta::hasta:
Çiçeğim çok geçmiş olsun. Soğuk mu aldın

İlk denemede çift embriyoyu herkes kabul etmiyor iyi bari doktor kabul etmiş. Benim bir arkadaşım da bahçeciye gitmişti. İlk denemesiydi ve 34 yaşındaydı bir yaşla izin vermediler
35 yaş üstüne çift embriyo konuluyor değil mi? Ben 35im iki ay sonra 36 bitecek. Bana koyarlar heralde sorun olmaz değil mi kızlar?

Transferime 5 hatta bugün bitti sayarsak 4 gün var vee çooook hastaa oldummmm :hasta::hasta:
Bende öyle olmuştum burda bir yorum gördüm 2 yemek kaşığı pekmezi hafif ısıtın içine az tereyağ ekleyin hafif köpurunce altini kapat içine limon ekle iç bunu. Bol bol su ic. Nane limon yapma çünkü nane tüp Bebekte sıkıntı yapabilir bal ve limonu sicak suyla karıştırıp ic. Benim şükür daha da iyilestim transfer günüm bugündü ve Allah'a şükür öksürük falan geçti iyiydim şükür

Allah şifa versin canımm
Allah razı olsun canım benim sen nasılsın 😍
Bende öyle olmuştum burda bir yorum gördüm 2 yemek kaşığı pekmezi hafif ısıtın içine az tereyağ ekleyin hafif köpurunce altini kapat içine limon ekle iç bunu. Bol bol su ic. Nane limon yapma çünkü nane tüp Bebekte sıkıntı yapabilir bal ve limonu sicak suyla karıştırıp ic. Benim şükür daha da iyilestim transfer günüm bugündü ve Allah'a şükür öksürük falan geçti iyiydim şükür
Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişin canımm 😍 Bende şimdilik öksürük yok saman nezlesi var burnum çeşme gibi o bazen öksürüğe çeviriyo not aldım bunları çok teşekkür ederim🥰🥰

Çoook teşekkür ederim canım benimm zencefil yoktu evde o hariç yaptım bunları bi de karabiber ekledim 🥰 Ben topiği çok takip edemedim sen ne aşamadasın
Canım bitkisel hiçbişey içme pekmez tereyağı limon annemin tarifi kesinlikle gönül rahatlığıyla iç

Canım bitkisel hiçbişey içme pekmez tereyağı limon annemin tarifi kesinlikle gönül rahatlığıyla iç
Topiğin tatliş anneleri hepiniz ayrı ayrı harika annelik moduna geçmişsiniz maşallah ballarımm 😍😍 Kendimi çocuğunuz gibi hissettim ya tatlılarım benim 😄😍😍 Çok teşekkür ederim balımmm 😍

Çoook teşekkür ederim canım benimm zencefil yoktu evde o hariç yaptım bunları bi de karabiber ekledim 🥰 Ben topiği çok takip edemedim sen ne aşamadasın
Afiyet şifa olsun kuzum. Canım ben 35 yaşımdayım. 4 aşılama oldum. Hepsi negatif. 19 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ben çok ağlayınca artık tüp bebeğe yeni karar verdik kuzum. Dün gittim. Doktor kist görünce bu ay başlayamadık. Kasımda başlayacağız inşallah Allah nasip ederse. Açıklanamayan infertilite bizimki. Herşey normal görünüyor. Senin öykün nasıl canım?

Afiyet şifa olsun kuzum. Canım ben 35 yaşımdayım. 4 aşılama oldum. Hepsi negatif. 19 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ben çok ağlayınca artık tüp bebeğe yeni karar verdik kuzum. Dün gittim. Doktor kist görünce bu ay başlayamadık. Kasımda başlayacağız inşallah Allah nasip ederse. Açıklanamayan infertilite bizimki. Herşey normal görünüyor. Senin öykün nasıl canım?
Canım benim yaa aynı bizim hikaye 27 yaşındayım 4 yıldır uğraşıyoruz sebep bulunamadı biz aşılama yapmadan direk tüpe geçtik sabredemedik 😅 İnşallah güzel ilerler sürecin kasım güzellikler getirsin🥰

X