- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.061
Bakın ben de korktum şimdi :/ özellikle sordum hatta hemşireye de. Transfer yapıldı 1 dk kadar yattım sonra kalkıp biraz yürüyüp tekerlekli sandalyeye oturdum. İnsan ister istemez takıyor kafaya.Benim öyle bir talebim olmadı ama bana özellikle yatarken başını kaldırma dediler o yarım saat bir saat içinde. Ertesi gün normal hayatına dön dediler
Yok yok korkma bir şey olmaz Allahın izniyle. Sonuçta yatmanın net bir etkisi yok bu işte öyle olsa 12 gün yatırırlar bizi. Yani maksat karın bölgesini kasmamak ona dikkat ettikten sonra bir şey olmaz inşaallahBakın ben de korktum şimdi :/ özellikle sordum hatta hemşireye de. Transfer yapıldı 1 dk kadar yattım sonra kalkıp biraz yürüyüp tekerlekli sandalyeye oturdum. İnsan ister istemez takıyor kafaya.
hangi ilaçları ne kadar kullandınız acaba75 bin lira falan tuttu
Ama bir dur bakalım belki ikinci testte artış gösterecek moral bozma hemenÇok kötü yine olmadı, 25 cıktı, çok kötü 10.güne göre.
Artık yoruldum vazgecıcem
Adetten bir hafta önce gonapeptyl başladık. Adetin üçüncü günü gonal f ve pergoveris başlandı gonapeptyl yarım doza düşürüldü. Bir dr çatlatma iğnesi kullandım. İğne olarak bunlar vardı. Vitamin verildi. Prednol kullandım. Estrofem bu tedavimde hiç kullanmadım. Fitil vermişti doktor ama bende mantar gibi kaşınto yapınca fitili kestik prolutex başladımhangi ilaçları ne kadar kullandınız acaba
Nerede tedavi görüyorsunuz peki şu anda ?Evet yeniden başlayınca öyle oldu mecbur. Transferim de oldu yarın kan vericem inşaallah. İlaçlarla 75 bin lira falan tuttu. Ama gittiğim hastane hem bahçeciden daha uygun hem de insana para gözüyle bakmıyorlar. Sonuçta bu tedavinin tuzlu olduğunu hepimiz biliyoruz öyle ya da böyle binlerce lira ödüyoruz insan değer görmek istiyor
Gebzede Anadolu Sağlık Merkezi var orada Tayfun Kutluya gidiyorum. Çok iyi babacan bir doktorNerede tedavi görüyorsunuz peki şu anda ?
Sizin kaçıncı günİnşallah öyledirbende de hiçbir belirti yok
Doktorda çok kötü dedi, ilk transferımde tutmustu. 3 testten sonra kımyasal oldu. Çıkan değerlere bakıyorum bekledıgım mucize olurAma bir dur bakalım belki ikinci testte artış gösterecek moral bozma hemen
Benim bünyem de çok müsait bu duruma ben taze fasülye ve bamya yemeği yiyerek olayı kurtardım birde elma meyve de çok yiyorum. Muhakkak gün aşırı posalı sebze yemeği düşün ama bamya best oneKızlar ben aktif yazamıyorum pekpazartesi öğlen transferim olacak inşallah çoookk heyecanlıyım ama o kadar ilaç kullanıyorum ki kabız oldum ne yapacağım transferden sonra da böyle olursa diye korkuyorum
Hayırlısı olsun inşaallahDoktorda çok kötü dedi, ilk transferımde tutmustu. 3 testten sonra kımyasal oldu. Çıkan değerlere bakıyorum bekledıgım mucize olur
Dikkat edeceğim artık bugünden sonra yediklerime cidden çok yordu bu olay beniBenim bünyem de çok müsait bu duruma ben taze fasülye ve bamya yemeği yiyerek olayı kurtardım birde elma meyve de çok yiyorum. Muhakkak gün aşırı posalı sebze yemeği düşün ama bamya best one
Kuru kayısı ve incir demişti bana hemşire. İncir yiyemedim ama kayısı yedim baya. İşe yaradı sayılır bir de ılık su içmeye çalış sıcağa yakın olsunDikkat edeceğim artık bugünden sonra yediklerime cidden çok yordu bu olay beni
Kiz agzindan ballar damliyooooobiliyosun dimi bu sefer ikimiz de hamile kalacağızzzz
Evet duymuştum orayı. Hakkınızda hayırlısı olsunGebzede Anadolu Sağlık Merkezi var orada Tayfun Kutluya gidiyorum. Çok iyi babacan bir doktor
Canım sen Ankara'da mıydın?Evet yeniden başlayınca öyle oldu mecbur. Transferim de oldu yarın kan vericem inşaallah. İlaçlarla 75 bin lira falan tuttu. Ama gittiğim hastane hem bahçeciden daha uygun hem de insana para gözüyle bakmıyorlar. Sonuçta bu tedavinin tuzlu olduğunu hepimiz biliyoruz öyle ya da böyle binlerce lira ödüyoruz insan değer görmek istiyor
Tamam kuzum burda yazmışsın. Ankara'dasın sandım bir anGebzede Anadolu Sağlık Merkezi var orada Tayfun Kutluya gidiyorum. Çok iyi babacan bir doktor
canım 25 neden kötü anlamadım. Form da o kadar cok okudum ki insanlar 10 15 lerdeydi gebeliklerini öğrendiğindeÇok kötü yine olmadı, 25 cıktı, çok kötü 10.güne göre.
Artık yoruldum vazgecıcem