2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim öyle bir talebim olmadı ama bana özellikle yatarken başını kaldırma dediler o yarım saat bir saat içinde. Ertesi gün normal hayatına dön dediler
Bakın ben de korktum şimdi :/ özellikle sordum hatta hemşireye de. Transfer yapıldı 1 dk kadar yattım sonra kalkıp biraz yürüyüp tekerlekli sandalyeye oturdum. İnsan ister istemez takıyor kafaya.

Bakın ben de korktum şimdi :/ özellikle sordum hatta hemşireye de. Transfer yapıldı 1 dk kadar yattım sonra kalkıp biraz yürüyüp tekerlekli sandalyeye oturdum. İnsan ister istemez takıyor kafaya.
Yok yok korkma bir şey olmaz Allahın izniyle. Sonuçta yatmanın net bir etkisi yok bu işte öyle olsa 12 gün yatırırlar bizi. Yani maksat karın bölgesini kasmamak ona dikkat ettikten sonra bir şey olmaz inşaallah

hangi ilaçları ne kadar kullandınız acaba
Adetten bir hafta önce gonapeptyl başladık. Adetin üçüncü günü gonal f ve pergoveris başlandı gonapeptyl yarım doza düşürüldü. Bir dr çatlatma iğnesi kullandım. İğne olarak bunlar vardı. Vitamin verildi. Prednol kullandım. Estrofem bu tedavimde hiç kullanmadım. Fitil vermişti doktor ama bende mantar gibi kaşınto yapınca fitili kestik prolutex başladım

Nerede tedavi görüyorsunuz peki şu anda ?

Kızlar ben aktif yazamıyorum pek pazartesi öğlen transferim olacak inşallah çoookk heyecanlıyım ama o kadar ilaç kullanıyorum ki kabız oldum ne yapacağım transferden sonra da böyle olursa diye korkuyorum
Benim bünyem de çok müsait bu duruma ben taze fasülye ve bamya yemeği yiyerek olayı kurtardım birde elma meyve de çok yiyorum. Muhakkak gün aşırı posalı sebze yemeği düşün ama bamya best one

Canım sen Ankara'da mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…