-
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.081
Amin cümlemizinEvet duymuştum orayı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim ardışık transfer olduSizin kaçıncı gün
Bence çok kötü düşünme benim yengem 12.gun 18 değerle yeğenimi doğurdu iyi dusunelim iyi olsunÇok kötü yine olmadı, 25 cıktı, çok kötü 10.güne göre.
Artık yoruldum vazgecıcem
İnşallah iki bebiste seninleBenim ardışık transfer oldu14 ekimde 3.gün, 16 ekimde 5.gün Embriyo Transfer oldum.6. Günüm
Hemen vazgeçme canım. Bu yol zaten zorlu engebelli. Biraz düşün . Sonra devam et yoluna yarıda bırakırsan bu kadar zahmet boşa gitmiş olurÇok kötü yine olmadı, 25 cıktı, çok kötü 10.güne göre.
Artık yoruldum vazgecıcem
Transferiniz hayırli uğurlu olsunGüzel günler yola çıkmışş geliyorlarr çiçeğimmmm
Canım Mervemm teşekkür ederimmmCanım senin sonucun ne zaman belli oluyo peki? Allah dualarını kabul etsin şu mubarek günde canım benim
Canımm mavişişimmmmTinimmmmm hayırlı sonuçlarla gel insallah tahmin ediyorum ki suan bebisleri alıp gelmişsindir kaçıncı gün belli olacak Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasınbu topikte ne kadar bekleyen anne adayı varsa hepsinin birer ikişer dolsun kucakları sağlıkla mübarek cuma hürmetine Aminnnn
Teşekkür ederimmmm GizemcimmmmTransferiniz hayırli uğurlu olsun
Hadi inşaallah annelerinin rahminden kucağına yol alırla hayırla sağlıkla3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Rabbim onları sana sımsıkı kenetlesin amin amin amin3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Sağlıkla sıhatle tutunup kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim inşallahGüzel günler yola çıkmışş geliyorlarr çiçeğimmmm
Oyu minnoslar sımsıki tutuncak kuzum bol bol dinlen su icmeyi ihmal etme3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Evet var boyle ornekler ama çok az bıldıgımBence çok kötü düşünme benim yengem 12.gun 18 değerle yeğenimi doğurdu iyi dusunelim iyi olsun
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah sıkı sıkı tutunsun bebislerin sana3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Hayırlı olsun kuzum3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Bende kullananlardanım hem fitil hem iğne pozitifi aldıktan sonra bile devam ediyorumTransferden sonra herkes progestan fitil yada iğne kullanıyor mu gebelik testine kadar ben üç gün daha kullanicam sonra birakicam iğneyi ama fitil teste kadar devam
Evet ben yaşıyorum ya ishal olacak gibi ama olmuyorum tuhaf. İr hisYa kizlar bazen bağırsaklarım bı kıpır kıpır oluyor sağ sola bı sancı gibi bişey oluyor belirti mi ishal mi olucam ayırt edemiyorumböyle şeyler yaşayan var mı