2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaşınız genç olunca uzun uzun denemişsiniz kuzum. Benim yaş geçiyor diye çok panik oldum. Allah kucaklarımızı doldursun kuzum

Yaşınız genç olunca uzun uzun denemişsiniz kuzum. Benim yaş geçiyor diye çok panik oldum. Allah kucaklarımızı doldursun kuzum
Evet evet hemen başlamak en mantıklısı olmuş sizin için. Ben anca cesaret ettim bu ikinci denememiz ilki tuttu kalbi durdu kaybettik malesef şubat sonunda. Şimdi çarşamba ikinci transfer olacak inşallah

Evet evet hemen başlamak en mantıklısı olmuş sizin için. Ben anca cesaret ettim bu ikinci denememiz ilki tuttu kalbi durdu kaybettik malesef şubat sonunda. Şimdi çarşamba ikinci transfer olacak inşallah
Rabbim bu sefer sağlıkla ilerlesin inşallah canım kaybın için çok üzüldüm. Allah sabrının mükâfatını verir inşallah

İnşallah çiçeğim inşallah bu sefer anneler sayfasını süslücez birliktee Nasılsınn
İyiyim canım bugün de benim çift embriyo transferim oldu. Ameliyathanede yan odada embriyologlar konuşurken duydum çok güzel çözüldüler çok canlılar özellikle 5ab çok iyi dedi Umarım bu sefer tutunur ve benimle kalırlar

Allah yar ve yardimciniz olsun rabbim icindeki endiseli umut besleyenlerin umudunu yesertsin tez zamanda müjdenizi size nasip etsin amin
Bende transfer yaptirdim pazartesi ve cook endiseliyim bir yanim unut beslemek istiyor bir yanim ise korkuyor test yapsammi evde diye düsünmüyor degilim
Bu arada sizleride cok iyi anliyorum zor bir sürec rabbim kolay eylesin sabrimizida sinavimizida amin amin amin

Ahh ikiz annesi adayııı İnşallah güzel haberler alalım canım idrar testi yapcak mısın

Amin İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben daha transfer olmadım. Kısmetse yakında olacağım.
Süreç çok zor. İnsanın aklına herşey geliyor. Ama iyi düşünmek lazım ve de umutlu olmak lazım her zaman.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…