- 22 Şubat 2023
- 9.794
- 10.883
- 37
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.141
Yaşınız genç olunca uzun uzun denemişsiniz kuzum. Benim yaş geçiyor diye çok panik oldum. Allah kucaklarımızı doldursun kuzumCanım benim yaa aynı bizim hikaye 27 yaşındayım 4 yıldır uğraşıyoruz sebep bulunamadı biz aşılama yapmadan direk tüpe geçtik sabredemedikİnşallah güzel ilerler sürecin kasım güzellikler getirsin
Evet evet hemen başlamak en mantıklısı olmuş sizin için. Ben anca cesaret ettim bu ikinci denememiz ilki tuttu kalbi durdu kaybettik malesef şubat sonunda. Şimdi çarşamba ikinci transfer olacak inşallahYaşınız genç olunca uzun uzun denemişsiniz kuzum. Benim yaş geçiyor diye çok panik oldum. Allah kucaklarımızı doldursun kuzum
Amin inşallah canım hepimiz bu mutlu haberi bı gün paylasiriz burdaHayırlısı olsun canım inşallah o küçük melek bir gün gelir kucağına konar
Umarım başaracağız bu seferEvet evet hemen başlamak en mantıklısı olmuş sizin için. Ben anca cesaret ettim bu ikinci denememiz ilki tuttu kalbi durdu kaybettik malesef şubat sonunda. Şimdi çarşamba ikinci transfer olacak inşallah
Merhaba benimde geçen hafta yumurta toplamam oldu. 2 tane embriyom donduruldu. Adet olunca hazırlığa başlayacakmışız. Hazırlık 6hafta sürüyormuş. Eylül sonu Ekim başı büyük ihtimalle transferim olacak.
Bu süreçte vitamin vb. kullanıyor musunuz?
İnşallah çiçeğim inşallah bu sefer anneler sayfasını süslücez birlikteeUmarım başaracağız bu sefer
Rabbim bu sefer sağlıkla ilerlesin inşallah canımEvet evet hemen başlamak en mantıklısı olmuş sizin için. Ben anca cesaret ettim bu ikinci denememiz ilki tuttu kalbi durdu kaybettik malesef şubat sonunda. Şimdi çarşamba ikinci transfer olacak inşallah
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimRabbim bu sefer sağlıkla ilerlesin inşallah canımkaybın için çok üzüldüm. Allah sabrının mükâfatını verir inşallah
İyiyim canım bugün de benim çift embriyo transferim oldu. Ameliyathanede yan odada embriyologlar konuşurken duydum çok güzel çözüldüler çok canlılar özellikle 5ab çok iyi dediİnşallah çiçeğim inşallah bu sefer anneler sayfasını süslücez birlikteeNasılsınn
Merhaba benimde geçen hafta yumurta toplamam oldu. 2 tane embriyom donduruldu. Adet olunca hazırlığa başlayacakmışız. Hazırlık 6hafta sürüyormuş. Eylül sonu Ekim başı büyük ihtimalle transferim olacak.
Bu süreçte vitamin vb. kullanıyor musunuz?
Allah yar ve yardimciniz olsun rabbim icindeki endiseli umut besleyenlerin umudunu yesertsin tez zamanda müjdenizi size nasip etsin aminYumurta Toplamadan önce bende bir çok vitamin kullandım. Dr şu an sadece Omega3 kullanabilirsin istersen dedi. Başka bir şey gerek yok dedi. ama bu 4. Denemem ve son olsun istiyorum artık i yüzden
Embriyonun tutunmasına yardımcı olacak bir şeyler istiyorum.
Kuzu senin doğum tarihin ne35 yaş üstüne çift embriyo konuluyor değil mi? Ben 35im iki ay sonra 36 bitecek. Bana koyarlar heralde sorun olmaz değil mi kızlar?
Şifa olsun canımmmmmTopiğin tatliş anneleri hepiniz ayrı ayrı harika annelik moduna geçmişsiniz maşallah ballarımmKendimi çocuğunuz gibi hissettim ya tatlılarım benim Çok teşekkür ederim balımmm
Ahh ikiz annesi adayıııİyiyim canım bugün de benim çift embriyo transferim oldu. Ameliyathanede yan odada embriyologlar konuşurken duydum çok güzel çözüldüler çok canlılar özellikle 5ab çok iyi dediUmarım bu sefer tutunur ve benimle kalırlar
Amin İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben daha transfer olmadım. Kısmetse yakında olacağım.Allah yar ve yardimciniz olsun rabbim icindeki endiseli umut besleyenlerin umudunu yesertsin tez zamanda müjdenizi size nasip etsin amin
Bende transfer yaptirdim pazartesi ve cook endiseliyim bir yanim unut beslemek istiyor bir yanim ise korkuyor test yapsammi evde diye düsünmüyor degilim
Bu arada sizleride cok iyi anliyorum zor bir sürec rabbim kolay eylesin sabrimizida sinavimizida amin amin amin
Test günüme 30 ekim dediler 10 gün sonra yani. Doktorum istersen 9.gün idrar testi yap dedi ama ben yok dedimAhh ikiz annesi adayıııİnşallah güzel haberler alalım canım idrar testi yapcak mısın
Ben sabredemem canım ya geçen sefer de 4.gün öğrenmiştim yine aynı testlerden aldımTest günüme 30 ekim dediler 10 gün sonra yani. Doktorum istersen 9.gün idrar testi yap dedi ama ben yok dedimKanda öğrenirim aklımda acaba mı kalsın istemiyorum
Ya valla iyi cesaret 4.günBen sabredemem canım ya geçen sefer de 4.gün öğrenmiştim yine aynı testlerden aldım
hangiBen devlette yaptırdım. Hastaneye toplam 8500 ödedik. İlaçlar hariç.
hangi devlet hastanesi nezaman transfer oldunuz ben 13 ekimde transfer oldum devlet hastanesinde raporsuz 37690 tl ödedim7.500-8000 civarı devlet hastanesinde raporsuz özel hastayım canım
nasıl yaa ben devlet hastanesine 37690 tl ödedim 1 hafta önce sadece transfere acıbadem nasıl bu fiyat olura bu arada ben güncel fiyat sordum dün transfer ücreti ne kadar diye 9500 dediler acıbadem ataşehir
Canım yumurta toplama dahilse burda da o fiyat ama sadece transfer 7250 tl vezneyle konuştum dün Aydın kadın doğum hastanesihangi
hangi devlet hastanesi nezaman transfer oldunuz ben 13 ekimde transfer oldum devlet hastanesinde raporsuz 37690 tl ödedim