2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım sen güç evde test yapmadın mıı
Yok canım benim kaset test fobim var 😅😅 kan testini güzel şöyle üç basamaklı bir sayı olarak görürsem inşaallah o zaman yapıcam. Bir de benim 3. gün emb olduğu için 10. günden önce çıkmaz dediler o yüzden hiç bulaşmıyorum

Benim doktorum demiştiki embriyo 3. güne geliyorsa yumurta ve sperm tek başına iyidir. Beşince güne geliyorsa birbirleriyle de iyi anlaşmıştır. Transfer günü biz embriyoloğa sorduk bizim 3. gün embriyosuydu. Bu embriyolar da beşinci güne gidebilecek kalitede tek fark biri laboratuarda beşinci güne gidiyor diğeri anne karnında gidiyor
Peki 4 gün embriyosu ne oluyor

İnşaallah, hepimiz yaşayalım bu güzel duyguyu😍 ben transferden çıktım yarım saat yatırdılar hemşire başını kaldırma dedi özellikle uyardı kaç kere bunun için. Başını kaldırdıkça karnını sıkarsın bir süre bölgeyi kasmamak lazım dedi. Yarım saatin sonunda wcye gittim gelip tekrar yarım saat kadar yattım. Doktor geldi sonra. Atlama zıplama normal hayatına dön dedi 😂 burdan çıkın yemeğe gidin falan dedi ama ben tabi direkt eve geldim. Merdiven konusunda uyardılar bir de. Üçüncü kattayım ben. Basamakları tek tek dinlenerek çıktım. Transfer gün hep yattım bir namaz için kalktım onu da zaten oturarak kıldım. Sonraki günler yavaş yavaş normale döndüm ama hala dikkatliyim. Yükseğe falan uzanmıyorum mesela merdivenleri hala yavaş inip çıkıyorum
Ben sınıf öğretmeniyim atlama zıplama hayatımın parçası 😃 bana o gün de işe gidebilirsin deyince şaşırdım ama dikkat etmekte fayda var bence. Psikolojik olarak etkilenmemek için çalışın, hareket edin, gezin diyorlar sanki.
Benim opu günü yanıma gelen her transfer hastası giyinip çıktı. Devlet hastanesinde tedavi görüyorum ben. Dinlenmediler hiç. Sizinle ilgilenmişler neyse ki.
@motyl
R rosmari335
Ve ben Cuma günü transferleriyiz🥰💜 başka var mı?
Aynı heyecanı aynı gün yaşadığım başka kız kardeşler de varmış 🥰 hepimizin çok güzel geçecek umarım 🤗

Ben sınıf öğretmeniyim atlama zıplama hayatımın parçası 😃 bana o gün de işe gidebilirsin deyince şaşırdım ama dikkat etmekte fayda var bence. Psikolojik olarak etkilenmemek için çalışın, hareket edin, gezin diyorlar sanki.
Benim opu günü yanıma gelen her transfer hastası giyinip çıktı. Devlet hastanesinde tedavi görüyorum ben. Dinlenmediler hiç. Sizinle ilgilenmişler neyse ki.

Aynı heyecanı aynı gün yaşadığım başka kız kardeşler de varmış 🥰 hepimizin çok güzel geçecek umarım 🤗
🥰🥰💜💜
Canım bence sen en azından iki gün kesinlikle dinlen zaten önerdikleri genellikle öyle daha sonra normal rutin hayatınıza devam edin diyorlar

Aynen normal hayata dönmek önemli zira diğer türlü sürekli evde oturunca insan kendini hasta givi hissediyor. Ben mesela kursa falan gidiyorum ama dikkatli tabi

Rapor alayım o halde. Çocuklar da geri kalıyor böyle ama kendi hayatımız da önemli bir yandan. Daha büyük vicdan azabı yaşamamak için dinlenmek daha uygun gerçekten. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim V vera_61
canım ben 5. dk kalkıp wc ye gittim doktorum da hemşirelerde ağır kaldırmadığın ağır spor yapmadığın sürece sıkıntı yok. Dinlenince yatınca tutuyor diye bir şey yok bilimsel örneği yok dediler. ben rutin hayatıma devam ettim

Günaydın herkese bugün test günümdü. Yaptırdım ve sonucum negatif. Böyle olacağını tahmin etmiştim zaten , içim buruldu tabii. Bir tane daha dondurulmuş embriyom var , ilk transferim olduğu için süreç nasıl işler bilmiyorum. İkinci transferi ne zaman yapıyorlar bilgisi olan cevaplayabilir mi ?

Rapor alayım o halde. Çocuklar da geri kalıyor böyle ama kendi hayatımız da önemli bir yandan. Daha büyük vicdan azabı yaşamamak için dinlenmek daha uygun gerçekten. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim V vera_61
Al canım bende hemşireyim.
Daha sonrası içinde rapor alacağım.Görüyorsun zorluklarla nelerden geçiyoruzz. Biz önlemini alalım gerisi takdiri ilahi🌺🥰

Günaydın herkese bugün test günümdü. Yaptırdım ve sonucum negatif. Böyle olacağını tahmin etmiştim zaten , içim buruldu tabii. Bir tane daha dondurulmuş embriyom var , ilk transferim olduğu için süreç nasıl işler bilmiyorum. İkinci transferi ne zaman yapıyorlar bilgisi olan cevaplayabilir mi ?
Hayırlısı olsun canım demekki daha vakti gelmemiş🙁 ikinci transfer rahmin durumuna ve senin isteğine bağlı. Kendini biraz dinlenmeye almak istersen birkaç ay bekleyebilirsin. Yok beklemem dersen bir adet dönemi geçirip ikinci adet döneminde başlarsın. Ben ikinci denememde bu şekilde yapacaktım ama rahim içi dökülmeyince bana yasmine vermişti doktor sonra başlamıştım. Ama benim nacizane tavsiyem biraz zihnini ve bedenini dinlendir. Sonuçta geride bir embriyon var

X