2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

kızlar benim yarın test günüm :KK43: eşim o kadar tutacağına inanmış durumdaki... ben de belirti arayıp bi tutar bi tutmaz modundayım. göğüs ağrım tamamen geçmiş durumda , balon gibi söndüler resmen. dün adet olacak gibi ağrım vardı kasığımda, karnımda şişti ama gelen giden bişey yok. ben de kanama falan da olmadı hiç. o kadar karışık ki kafam...
Bol şans diliyorum 🙏🏻

Evet çok şükür pozitif miş 305 çıktı hcg perşembe tekrar vericem bakalım inşallah darısı cümle isteyenlere ve özellikle bu gruptaki arkadaşlarımın başına inşallah 🤲🏻❤️
Aminnn 😍 Rabbimde sana sağlıkla sıhhatle doğrup büyütmeyi nasip etsin ve bu gruptaki herkese inşallah ❤️🤲🏻🧿🪬🥰😘

Veracım senin tutacak bak gör ben öyle hissediyorum. Kendim için de şunu düşünüyorum bu kadar kilonun hormonun üzerine mükafat bilemiyorum 😂 hayırlısı buymuş ben elimde ki embriyolar biterse bir daha denemeyi düşünmüyordum eşimle öyle konuştum. Şimdi diğerlerinden de soğudum sanırım benim için en hayırlı olan bu olacak😍 Ama dualarım sizinle ve senin tuttu göreceksin 😍 :nazar:
Bende 6. 7. gun ıdrar testınde cıkmayanlardandım.Acık pembe daha belirgin şuan. Tam çekemedim. Sende dene bir daha şans gönderiyorum

Eklentiler

• IMG_5037.jpeg
    IMG_5037.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar bugun 9. Gunum ve evde testte bu Sefer silik bile cikmadi. Demek ki dun yaptigim fortest marka yanlis gosterdi :KK43: bugun de cikmadiysa 11. Gunde de cikmaz diye dusunuyorum. Galiba bitti benimki :KK43:
Yinede kan testini bekle burda okumustum. Degeri 300 olup idrar testinde negatif olan birisini. Bazen bhcg idrara gecmeyebiliyormus

X