- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
Gıtmez kı ama sen oyle bekleme hıc azıcık endıselerınden kurtul tadını çıkar bebegım su zamanlarınınYok canım full dolu
Benim daha bat geçmeden dolgunlaşıp sızlamaya basladılar hergün aynı tempoda gitmesini bekliyorum o yüzden
Bol su kayısı kefır alın ıstersenız prenıyotık ıyı gelıyor bagırsakları duzenlemeye ben tartıya cıkmıyorum ama aksamları cok sısıyorumKızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay
3 litreyi geçik su içiyorum kayısı ve activia da deneyeceğim sağolun :)Bol su kayısı kefır alın ıstersenız prenıyotık ıyı gelıyor bagırsakları duzenlemeye ben tartıya cıkmıyorum ama aksamları cok sısıyorum
Haklısın endişeliyimGıtmez kı ama sen oyle bekleme hıc azıcık endıselerınden kurtul tadını çıkar bebegım su zamanlarının
Tuvalete çıkamamaktan da kaynaklı tartı da artı çıkması… ben kayısı hoşafıyla yaşıyorum resmenKızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay
bebişlerimiz sağlıklı olsun da şişliği de hallederiz hepsinin üstesinden geliriz Allahın izniyleTuvalete çıkamamaktan da kaynaklı tartı da artı çıkması… ben kayısı hoşafıyla yaşıyorum resmenevde bitmişti hemen yapmamıştım 3 gün zehir oldu resmen…
Bu arada günaydın kızlar nasılsınızz? Ben bugün kalp atışı duymaya gidicem çokk heyecanlıyımdua edin olur mu her şey yolunda gitsin
Amiinn bekleyen herkese sağlıkla herkese nasip olsunÇok güzel cihaz iyi olduğu için olabilir o halde erken duymanız sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlere olsun
Bugün bende gittim 5+1 dedi ama sadece kese görünüyor bebek için çok erken dedi. Baya iyiymiş cihaz o zaman
Yarın sabahtan gıdecegım bıtanem cok heyecanlıyımHaklısın endişeliyimSen doktora ne zaman gideceksin kuzum
Kabızlık yaşayan arkadaşlar kuru kayısı ceviz ve zeytinyağını rondoda çekin macun gibi olsun onu tüketin cok etkili3 litreyi geçik su içiyorum kayısı ve activia da deneyeceğim sağolun :)
Ben oglumda gıttıgım aynı doktora gıdıcem onda 6+2 kese ve yolk gözükmüştüumarım ben bi terslik yaşamıyorumdurda cihaz çok iyidir
Birde karından muayene etti. Önceki gebeliğimde 5.haftada benim de sadece kese vardı. İnşallah hepimiz sağlıklı ilerleyişine şahit oluruz
Kac haftalıksınnnnnnTuvalete çıkamamaktan da kaynaklı tartı da artı çıkması… ben kayısı hoşafıyla yaşıyorum resmenevde bitmişti hemen yapmamıştım 3 gün zehir oldu resmen…
Bu arada günaydın kızlar nasılsınızz? Ben bugün kalp atışı duymaya gidicem çokk heyecanlıyımdua edin olur mu her şey yolunda gitsin
Hangi ildesin canım. ArkadŞlar herkes nerden ben İstanbul Anadolu yakasıBen oglumda gıttıgım aynı doktora gıdıcem onda 6+2 kese ve yolk gözükmüştü
Ben şişlik yaşıyorum ya tuvalete çıkıyorum ama şişlik de oluyorKızlar günaydın,,
Şişlik bendede inanılmaz. Yemek yedikten 5-10 dk sonra dünyaları yemişim gibi.Ben şişlik yaşıyorum ya tuvalete çıkıyorum ama şişlik de oluyor
6 haftalık canımKac haftalıksınnnnnn
Bursa inegölHangi ildesin canım. ArkadŞlar herkes nerden ben İstanbul Anadolu yakası
İnşallahh canım benim ederim tabii kibebişlerimiz sağlıklı olsun da şişliği de hallederiz hepsinin üstesinden geliriz Allahın izniyle
canım inşallah güzel geçer bizi haberdar et :)
Ben de istanbul anadolu yakasıııHangi ildesin canım. ArkadŞlar herkes nerden ben İstanbul Anadolu yakası
Amanın bende yarın 6 hfta olacagım tam duyulurumu acaba ya6 haftalık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?