2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yok canım full dolu
Benim daha bat geçmeden dolgunlaşıp sızlamaya basladılar hergün aynı tempoda gitmesini bekliyorum o yüzden
Gıtmez kı ama sen oyle bekleme hıc azıcık endıselerınden kurtul tadını çıkar bebegım su zamanlarının

Kızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay
Bol su kayısı kefır alın ıstersenız prenıyotık ıyı gelıyor bagırsakları duzenlemeye ben tartıya cıkmıyorum ama aksamları cok sısıyorum

Kızlar günaydın,,
Şişlik yaşayan var mı? Ben çok yemememe rağmen tartıda sürekli kilo artışı görüyorum psikolojim bozuldu bu normal midir?? Tuvalete de çıkamıyorum kolay kolay
Tuvalete çıkamamaktan da kaynaklı tartı da artı çıkması… ben kayısı hoşafıyla yaşıyorum resmen evde bitmişti hemen yapmamıştım 3 gün zehir oldu resmen…

Bu arada günaydın kızlar nasılsınızz? Ben bugün kalp atışı duymaya gidicem çokk heyecanlıyım dua edin olur mu her şey yolunda gitsin

bebişlerimiz sağlıklı olsun da şişliği de hallederiz hepsinin üstesinden geliriz Allahın izniyle

canım inşallah güzel geçer bizi haberdar et :)

Bugün bende gittim 5+1 dedi ama sadece kese görünüyor bebek için çok erken dedi. Baya iyiymiş cihaz o zaman
umarım ben bi terslik yaşamıyorumdurda cihaz çok iyidir
Birde karından muayene etti. Önceki gebeliğimde 5.haftada benim de sadece kese vardı. İnşallah hepimiz sağlıklı ilerleyişine şahit oluruz

umarım ben bi terslik yaşamıyorumdurda cihaz çok iyidir
Birde karından muayene etti. Önceki gebeliğimde 5.haftada benim de sadece kese vardı. İnşallah hepimiz sağlıklı ilerleyişine şahit oluruz
Ben oglumda gıttıgım aynı doktora gıdıcem onda 6+2 kese ve yolk gözükmüştü

Kac haftalıksınnnnnn

Kızlar günaydın,,
Ben şişlik yaşıyorum ya tuvalete çıkıyorum ama şişlik de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…