2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bilmiyorum ana riskli gebelik düşük tehlikesi falan varsa yapıyorlar diye düşünüyordum burda çoğu kişi cansel kısıtlama yaptı diyince emin olamadım hep kısıtlıyorlar sanki

Bana oglumda doktor progestan vermesıne ragmen kısıtlama koymamıstı freejourney

Valla belki doktordan doktora değişiyor kızlar bilemedim doğrusu. Ama nolur nolmaz doktorun dediğinin dışına çıkmamak lazım galiba.

Kızlar kasık ağrısı hala devam eden var mı ya benim hala devam ediyor geçmeyecek mi diye düşünüyorum

Kızlar kasık ağrısı hala devam eden var mı ya benim hala devam ediyor geçmeyecek mi diye düşünüyorum
Kasık ağrısı bende de var 1 saat önce baya kötüydü eyvah dedim Hatta korktum şükür şimdi birazgeçti arada yokluyacak galiba tam yerleşene kadar bi kaç ay nettede öyle yazıyordu

Kızlar kasık ağrısı hala devam eden var mı ya benim hala devam ediyor geçmeyecek mi diye düşünüyorum‍♀
Benim hiç kasık ağrım olmadı kuzum 10 gün kadar önce bel ağrım ara ara da kasıkta batma oluyordu şimdi onlar da olmuyor çok şükür kanama lekelenme de olmadı haftaya perşembe kalp sesini duymaya gideceğim şimdi 5+3teyiz belki daha sonra olur bilmiyorum inşallah hepimizin sağlıkla ilerler gebeliği

Geldi mi oda canım
Evet kuzu oda burada şükür
Kasık ağrısı bende de var 1 saat önce baya kötüydü eyvah dedim Hatta korktum şükür şimdi birazgeçti arada yokluyacak galiba tam yerleşene kadar bi kaç ay nettede öyle yazıyordu
Senin şuan betan kaç canım
Benım bugun okdr kotuydu kı , yururken sankı solda kasıkta 5 kılo var gıbı bı baskı agrı
Benım anlamadıgım 3 ay böyle devam edecek mi ona göre endişelencem benım yatarkende oluyor ya ara ara kuzum

İnşallah olmaz benim hep vardı hele ki bat günü gerçekten regl olacagım sandım sımdı de böyle ara ara oluyor arada korkuyorum hep olacak mı diye bu arada amin canım

Benım anlamadıgım 3 ay böyle devam edecek mi ona göre endişelencem benım yatarkende oluyor ya ara ara kuzum
Dınlenırkende oluyor evet ama bugun yururken daha fenaydım valla korkayrumm bnde arada

Ben de ara ara kasık ağrısı ve şişkinlik var. Bugün belim de çok ağrıyor. Göğüslerimi söylemiyorum bile

Dınlenırkende oluyor evet ama bugun yururken daha fenaydım valla korkayrumm bnde arada
Diğer gebeliğindede olmuşmuydu papatyacım kaç gündür darlamadım seni
Ben de ara ara kasık ağrısı ve şişkinlik var. Bugün belim de çok ağrıyor. Göğüslerimi söylemiyorum bile
Benimde göğüslerim çok feci bir şeye değince bile sızlıyor ilk defa göğüs ağrısı çekiyorum

Dün yaptırdım canım bugün öğrendim 18.73 le öğrendim biraz acele ettim öğrenmek için

Diğer gebeliğindede olmuşmuydu papatyacım kaç gündür darlamadım seni
Benimde göğüslerim çok feci bir şeye değince bile sızlıyor ilk defa göğüs ağrısı çekiyorum
Bu baskı ve agrıyı hatırlıyorum ama ne kadar surdu onu hatırlamıyorum benım oglumda rahme dustugu andan ıtıbaren bel agrım cok oldu yanma uyusma doguma kadar hıc dınmedı artarak devam ettı sagımdan soluma donemezdım ağrıdan

Ben diğer hamileliklerimi hiç hatırlamıyorum yaa sadece bulantıyı hatırlıyorum yaşlanmışım galiba ki bu zor geçecek gibi

Dün yaptırdım canım bugün öğrendim 18.73 le öğrendim biraz acele ettim öğrenmek için
Kuzu senin olabikir kasık ağrısı daha çok yeni minnoş Kasık ağrısı olunca kız bebiş mi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…