2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bunda 2,5 iniyorum iste
Ama burdada olay soyle gerceklesecek. 2,5da okula baslicak bu onun icin degisiklik, ayni anda oda degistirirsem 2 degisik olay onun icin zor olabilir. Belki okuldan 3 4 ay sonrasinda degistirebilirim bilemedim
Ahaha o zaman 2 yasında ayır 2 buçukta okula gıtsın zaten ablaları abılerı bol sal gitsin hayatım

İnşallah canları sağolsun da artık

Teşekkürler :)
Sarper Denizden dolayı çok da tadını çıkaramıyorum.
İlk hamilelik prenseslik ikinci hamilelik perişanlıkmış :))
Benim ikinci hamilelik nasıl geçti hiç anlamadım. Son 2-3 hafta çok zorlandım kızım da biraz ağır 12 kilo çok da hareketli. İndirmesi kaldırması yerlerde oyun oynaması zorladı. Geceleri kalkamadım son bir ay çünkü ben yanına gidene kadar ağlamaktan uykusu açılıyordu eşim devraldı gece mesaisini o zamandan beri de hep o kalkıyor çünkü ben diğerini emziriyor oluyorum zaten uykum çok bölünüyor. İyi bir iş bölümüyle doğumdan sonrası da rahat olabilir. Biz şöyle yaptık, eşim akşam işten gelince kızımı yıkayıp yatırıyor ben o sırada oğlumu yıkayıp emzirip uyutuyorum. Gece ben emziriyorum eşim kızıma kalkıyor zaten gece bazen 1 kere uyanıyor çoğunlukla hiç uyanmıyor. Sabah da kızım uyanınca eşim kalkıp kahvaltısını hazırlıyor bizi uyandırıyor. Kahvaltımızı ettikten sonra da ya annem bana geliyor ya da ben anneme gidiyorum eşim çıkarken onunla birlikte. Annem yakında oturuyor yürüyerek 5 dakika allahtan. Sonra gün içinde yemekleri annemle birlikte yapıyoruz çocuklara birlikte bakıyoruz. Eve de haftada bir yardımcı alıyorum bir gün de ben temizliyorum. Bu kadar desteğim varken bile tabii ki çok zorlanıyorum bazı günler allahım beni ikiye böl diye bağırasım geliyo. Çamaşırı bulaşığı tozu dağınıklığı bitmiyor evin. Oğlumun gazları hala bitmedi tam düzen oturtamadık. Bazı geceler çok uyanık kalıyoruz. Normal tabii hala yenidoğan sayılır illa ki düzelicek ama kızımın düzenli uykusuna alışmış olduğum için zorlanıyorum çok. Bir de işin mental yük boyutu var ona hiç girmeyeyim

Aaa çok sevindim senin adına asm daha rahat olur tabi hastaneden
Aslan ne yapıyor? Baya büyüdüler zaman çok hızlı akıyor birden bir yaşına girdiler bile

Geçmiş olsun yaa bizde kurtulamıyoruz hastalıktan bi türlü. 1 aydır balgamlı öksürük var en sonu antibiyotik başladık geçer inşallah. Kilo 58 nedir yaa ben 73 üm

Yaaaa hayırlı olsun canım benim
atatalya ya bende boy yok ama ondan
Ya kızlar Aslan geceler saat başı kalkıyor bu nedir bu kadar kötü değildi çıldırıcam artık her gece 5 ile 7 arasında ayaktayız

Teşekkürler :)
Sarper Denizden dolayı çok da tadını çıkaramıyorum.
İlk hamilelik prenseslik ikinci hamilelik perişanlıkmış :))

Kızlar ikinizi de tebrik ediyorum ikinci bebeği olan başka kimler oldu acaba

Of tam benim oğlumu tariflemişsin naptınız aynı mı hala ben cok yoruldum dün gece sinirden ağladım artık

Kızlar selam son on gündür artık kafayı yemek üzereyim. Kızım abartı şekilde bana bağlı olmaya başladı babasıyla bile oynamıyor uyumuyor onda. Gün içinde hep üstümde,, tuvalete gidersem hüngür ağlıyor. Yemek yaparken hep paçamı çekiştiriyor uykularını kucağımda ya da yanında yatarken yapmak istiyor. Bu zamana kadar gece uykuları genel olarak düzenli idi ama artık uyuyor ve bir saat sonra uyanıyor iki saat sonra anca tekrar uykuya dalıyor. Sinirlerim tükendi artık kızmamak için hep sıkıyorum kendimi. Kendime on dakika bile ayıramaz oldum. Dönemsel midir nedir bu geçer mi?

Ayrilik korkusu.
Bebeklerde yaklasik 1 aya kadar surebilen bi donem.
Oda degistiremiyodum. O an odada babada olsa agliyodu.
Biz 8 aylik gibi yasadik atlattik :) darisi size olsun insallah

Ayrilik korkusu.
Bebeklerde yaklasik 1 aya kadar surebilen bi donem.
Oda degistiremiyodum. O an odada babada olsa agliyodu.
Biz 8 aylik gibi yasadik atlattik :) darisi size olsun insallah
Kızım bana hep bağlıydı doğduğu andan itibaren ama bu kadar zirve yaşamamıştık hiç. Tek başıma bakıyorum hep beraberiz şimdiye kadar on kere babasına veya anneme bırakmışımdır bir saat için anca. Arada bırakmam mı gerekiyor acaba nasıl davranmam gerekiyor şaşırdım.

Canim bu yaslarda daha cok bagli olmasi normal ama gecici bi surec.
Sizinki kronik baglilik bende 2 numara oyleydi . Korona zamani oldugu icin hicbiyere gidip gelemedik. Oyle olunca bana cok dusmustu.
2,5 yasinda anaokuluna baslarken coooook zor alisti ama cok zor derken abartmiyorum

Biz bunu atlattık geçiyor merak etme biraz daha sabır ama şimdi de hareketlerini asla kısıtlatmadığı özgürlük evresindeyiz.

Biz bunu atlattık geçiyor merak etme biraz daha sabır ama şimdi de hareketlerini asla kısıtlatmadığı özgürlük evresindeyiz.
İnşallah. Sabrediyorum başka seçeneğim yok çünkü:) İlk zamanlar çok hoşuma gidiyordu bana bağlılığı ama doz arttıkça zorlaştı :) Az önce banyoya bile geldi yanımda durdu ben yıkanırken

Şehir merkezine çok uzak yaşiyoruz yoksa oyun gruplarına götürmek istiyordum. Bizde hep başbaşayız komşumuz bile yok etrafta

İlk zamanlar benim de hoşuma gidiyordu şuan babacı bir kız oldu Kaç aylıksınız canım?

Benim kizda oyleydi boyle 18ayliga yakin esimle gonderiyodum ekmek almaya tur atmaya 1 saat geziniyolardi geliyolardi oyle oyle alisti bizimkisi
Senin bunu yapma sansin varmi
Eşimle gezmeye çıkıyorlar o zaman hiç sıkıntı yok eğlendiği sürece sorun olmuyor ya da çok eğleneceği oyun oynarsa problem yok ama eşim bu aralar çok yoğun çalişıyor ilgilenemiyor haftaya mesaisi düşecek biraz daha rahat ederim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…