Canıımm yeni gördüm hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahSelam kızlar nasılsınız çok uzun süre girip yazamadım Sarper Deniz 6 aylıkken işe başladım bir taraftan oğlum bir taraftan ev bir taraftan iş derken hep koşturmaca bir şekilde bir yaşına geldi zaman geçti bile
Bu koşuşturmada fark etmeden sürpriz bir şekilde gebe kalmışım dün doktora gittim 8+1 haftalık gebeyim.
İki çocuklu ve küçük bebekli olup hamile olanlar kervanına bende katılıyorum sanırım
Grupta ikinci çocuğunu hemen doğuran arkadaşlar ses verin orası sıcak mı?
Kuzum bende hep yaş aralığını en az 30 ay hayal etmiştim ama nasip böyleymişselam canim ayy hayirli olsunnnn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benimkilerin arasinda 3 yas 3 ay var super bi sekilde zorlaniyorum
Ben hemen doguranlardan degilim ya ondan bence
Hemen doguraydim boyle olmazdi bence
Sizinkilerin arasinda 22 ay falan olacak sanirim demi
Nasip boyleymis canim olsun en azindan kv var destekKuzum bende hep yaş aralığını en az 30 ay hayal etmiştim ama nasip böyleymiş
Sezeryan olacağım için araları 21 ay olacak gibi duruyor bakalım.
Şu an çalışıyorum kv yanımda o bakıyor Sarper Denize ama çok yardımcı oluyor sağolsun ikinci olunca da gitmez muhtemelen onun rahatlığı var biraz destek olmasa bende kafayı yerdim herhalde
Sağol canım teşekkür ederimCanıımm yeni gördüm hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahbenim ikinci 2 aylık oldu bile, kızım 14 aylık. Zorlanıyoruz tabii ama annem destek oluyor, yalnız başına çok daha fazla zorlanırdım. Destek olacak birisi varsa hiç kafana takma güzel günlerimiz zor günlerimizden çok daha fazla.
Evet evet kendi gelmek istedi nasip böyle imiş diyoruz bizdeNasip boyleymis canim olsun en azindan kv var destek
Cok iyi bise ya birisinin destek olmasi
Arkadaslar ben size anlatmadim biz suan 3 +1 oldukEvet evet kendi gelmek istedi nasip böyle imiş diyoruz bizdeyani çok şükür şimdi bile desteği olmazsa çok zorlanırdım canım kaldı ki 2 çocuk ile düşünemiyorum halimi.
Sen iyi idare ediyorsun valla 3 çocuk ile
Sağlıkla gelsin minişşSelam kızlar nasılsınız çok uzun süre girip yazamadım Sarper Deniz 6 aylıkken işe başladım bir taraftan oğlum bir taraftan ev bir taraftan iş derken hep koşturmaca bir şekilde bir yaşına geldi zaman geçti bile
Bu koşuşturmada fark etmeden sürpriz bir şekilde gebe kalmışım dün doktora gittim 8+1 haftalık gebeyim.
İki çocuklu ve küçük bebekli olup hamile olanlar kervanına bende katılıyorum sanırım
Grupta ikinci çocuğunu hemen doğuran arkadaşlar ses verin orası sıcak mı?
4. Nereden çıktı yahuArkadaslar ben size anlatmadim biz suan 3 +1 olduk
Evde 4 cocuk mevcut
4. Esimin kizi canim4. Nereden çıktı yahuallah kolaylık versin
Hayırlı olsun canım anlaşsınlar da hazır büyümüş çocuk diycem de büyümüş çocuğun derdi de büyür derler bilemedimArkadaslar ben size anlatmadim biz suan 3 +1 olduk
Evde 4 cocuk mevcut
İnşallah kuzumSağlıkla gelsin minişşDestek çok önemli ya, ikisi birden büyüyüp gidecekler Ben sanki böyle ikinciyi istemeyip istemeyip tam rahata erdiğimde yapacağım da pişman olacağım gibi hissediyorum Kutay sağolsun üzerimden geçiyor ikinci falan düşünemiyorum, annem bile buna zor bakıyorsunuz ikinciyi yapma dedi kadın
Sagol canimHayırlı olsun canım anlaşsınlar da hazır büyümüş çocuk diycem de büyümüş çocuğun derdi de büyür derler bilemedim
Bunları düşün zor zamanlarındaİnşallah kuzumYani bencede tam rahata erince aynı şeyleri tekrar yaşamak da çok zor siz ikinciliği büyütürken ben ikisini de okula göndermiş olacağım
Aa bahsetmiştin galiba, anlaşsınlar da gerisi önemli değil, inşallah o da uyum sağlar kalabalık aile güzeldirSagol canim
Benim buyuk kizla aralarinda 10 ay var
Farkli karakterde olsalarda anlasiyolar sukur
Bide gelis sebebi biraz travmatik oldugu icin kizim cogu seyde merhametle yaklasiyo oyle yuvarlanip gidiyoz iste
Küçükler bir şekilde anlaşır zaten anlamazlar canım önemli olan kızın ile anlaşması ki kızının da öyle yaklaşmasına çok sevindim yaşından daha olgun davranmış kuzumSagol canim
Benim buyuk kizla aralarinda 10 ay var
Farkli karakterde olsalarda anlasiyolar sukur
Bide gelis sebebi biraz travmatik oldugu icin kizim cogu seyde merhametle yaklasiyo oyle yuvarlanip gidiyoz iste
Insallah canimBunları düşün zor zamanlarında
Aa bahsetmiştin galiba, anlaşsınlar da gerisi önemli değil, inşallah o da uyum sağlar kalabalık aile güzeldir
Evet canim benim kiz gerçekten cok olgun. Esimin kizini gun yuzune cikardi Allah korusun kaybolup gidecekti cocuk.Küçükler bir şekilde anlaşır zaten anlamazlar canım önemli olan kızın ile anlaşması ki kızının da öyle yaklaşmasına çok sevindim yaşından daha olgun davranmış kuzum
Gunduz bir kere kalkıyor kahvaltı fln öğle uykusunda sadece emıyor sonra gece yatarken. Ve bütün gece ne kadar kalkarsa 5-10 arası gecelerı napıcam bılmıyorumSuan 24 saat icerisinde 4kez emiyor canim
Saat araligi 5h30 oldu
Iyi gidiyoz gibi
Sen naptin
Yani benimkine ben o saat arasini kodluyorum sanki hissediyo gibiGunduz bir kere kalkıyor kahvaltı fln öğle uykusunda sadece emıyor sonra gece yatarken. Ve bütün gece ne kadar kalkarsa 5-10 arası gecelerı napıcam bılmıyorum
Yok benım kızım gece hıc uyumuyor çok fena , bıde yatağını ayırmak ıstıyorum artık ama o kadar çok kalkıyor kıYani benimkine ben o saat arasini kodluyorum sanki hissediyo gibi
Suan gece yatinca 1 kalkiyo 2.side sabaha karsi oluyo. Eger yine kalkarsa vermiyorum
Diyelimki verdim ozaman gunduzdeki meme yerine sayiyorum.
Sizinlemi yatiyo canimYok benım kızım gece hıc uyumuyor çok fena , bıde yatağını ayırmak ıstıyorum artık ama o kadar çok kalkıyor kı
Benımle yatıyor baba da çocuk odasında , park besıgı alt kademeye aldıktan sonra yatmamaya başladıSizinlemi yatiyo canim
Aranizdami uyuyo
Offf bu bebekler kucukden basliyolar bizi parmaklarinda oynatmaya. Babayi ayni odaya transfer et sen canimBenımle yatıyor baba da çocuk odasında , park besıgı alt kademeye aldıktan sonra yatmamaya başladı