2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canıımm yeni gördüm hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah benim ikinci 2 aylık oldu bile, kızım 14 aylık. Zorlanıyoruz tabii ama annem destek oluyor, yalnız başına çok daha fazla zorlanırdım. Destek olacak birisi varsa hiç kafana takma güzel günlerimiz zor günlerimizden çok daha fazla.

Kuzum bende hep yaş aralığını en az 30 ay hayal etmiştim ama nasip böyleymiş
Sezeryan olacağım için araları 21 ay olacak gibi duruyor bakalım.
Şu an çalışıyorum kv yanımda o bakıyor Sarper Denize ama çok yardımcı oluyor sağolsun ikinci olunca da gitmez muhtemelen onun rahatlığı var biraz destek olmasa bende kafayı yerdim herhalde

Nasip boyleymis canim olsun en azindan kv var destek
Cok iyi bise ya birisinin destek olmasi

Sağol canım teşekkür ederim maşallah sen büyütmüşsün bile.
Ama dediğin gibi tek başına çok zor destek olunca insan bi rahatlıyor anlamıyor günlerin nasıl geçtiğini değil mi?
Bende şu an çalışıyorum oğluma kv bakıyor doğunca da muhtemelen yardımcı olmaya devam eder o yüzden benim de desteğim olduğu için bir tık rahat olurum
Umarım dediğin gibi bizim de güzel günlerimiz çok olur

Nasip boyleymis canim olsun en azindan kv var destek
Cok iyi bise ya birisinin destek olmasi
Evet evet kendi gelmek istedi nasip böyle imiş diyoruz bizde yani çok şükür şimdi bile desteği olmazsa çok zorlanırdım canım kaldı ki 2 çocuk ile düşünemiyorum halimi.
Sen iyi idare ediyorsun valla 3 çocuk ile

Arkadaslar ben size anlatmadim biz suan 3 +1 olduk
Evde 4 cocuk mevcut

Sağlıkla gelsin minişş Destek çok önemli ya, ikisi birden büyüyüp gidecekler Ben sanki böyle ikinciyi istemeyip istemeyip tam rahata erdiğimde yapacağım da pişman olacağım gibi hissediyorum Kutay sağolsun üzerimden geçiyor ikinci falan düşünemiyorum, annem bile buna zor bakıyorsunuz ikinciyi yapma dedi kadın
Arkadaslar ben size anlatmadim biz suan 3 +1 olduk
Evde 4 cocuk mevcut
4. Nereden çıktı yahu allah kolaylık versin

İnşallah kuzumYani bencede tam rahata erince aynı şeyleri tekrar yaşamak da çok zor siz ikinciliği büyütürken ben ikisini de okula göndermiş olacağım

Hayırlı olsun canım anlaşsınlar da hazır büyümüş çocuk diycem de büyümüş çocuğun derdi de büyür derler bilemedim
Sagol canim
Benim buyuk kizla aralarinda 10 ay var
Farkli karakterde olsalarda anlasiyolar sukur
Bide gelis sebebi biraz travmatik oldugu icin kizim cogu seyde merhametle yaklasiyo oyle yuvarlanip gidiyoz iste

İnşallah kuzumYani bencede tam rahata erince aynı şeyleri tekrar yaşamak da çok zor siz ikinciliği büyütürken ben ikisini de okula göndermiş olacağım
Bunları düşün zor zamanlarında
Sagol canim
Bide gelis sebebi biraz travmatik oldugu icin kizim cogu seyde merhametle yaklasiyo oyle yuvarlanip gidiyoz iste
Aa bahsetmiştin galiba, anlaşsınlar da gerisi önemli değil, inşallah o da uyum sağlar kalabalık aile güzeldir

Sagol canim
Küçükler bir şekilde anlaşır zaten anlamazlar canım önemli olan kızın ile anlaşması ki kızının da öyle yaklaşmasına çok sevindim yaşından daha olgun davranmış kuzum

Bunları düşün zor zamanlarında

Aa bahsetmiştin galiba, anlaşsınlar da gerisi önemli değil, inşallah o da uyum sağlar kalabalık aile güzeldir
Insallah canim
Kalabalik aile isterdim hep
Surdan 6 yil once 2 kisiydik ne ara 6 kisi olduk bende anlamadim
Küçükler bir şekilde anlaşır zaten anlamazlar canım önemli olan kızın ile anlaşması ki kızının da öyle yaklaşmasına çok sevindim yaşından daha olgun davranmış kuzum
Evet canim benim kiz gerçekten cok olgun. Esimin kizini gun yuzune cikardi Allah korusun kaybolup gidecekti cocuk.

Gunduz bir kere kalkıyor kahvaltı fln öğle uykusunda sadece emıyor sonra gece yatarken. Ve bütün gece ne kadar kalkarsa 5-10 arası gecelerı napıcam bılmıyorum
Yani benimkine ben o saat arasini kodluyorum sanki hissediyo gibi
Suan gece yatinca 1 kalkiyo 2.side sabaha karsi oluyo. Eger yine kalkarsa vermiyorum
Diyelimki verdim ozaman gunduzdeki meme yerine sayiyorum.

Yani benimkine ben o saat arasini kodluyorum sanki hissediyo gibi
Suan gece yatinca 1 kalkiyo 2.side sabaha karsi oluyo. Eger yine kalkarsa vermiyorum
Diyelimki verdim ozaman gunduzdeki meme yerine sayiyorum.
Yok benım kızım gece hıc uyumuyor çok fena , bıde yatağını ayırmak ıstıyorum artık ama o kadar çok kalkıyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…