2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla biz 10 aylık gibiyken kendi odasına aldık, rahat ettik. Yoksa hem o sürekli uyanıyordu, hem biz. Homur homur uyuyor bu cocuklar ya
Ayyy hadi yaa
Benmi yanlis yapiyorum bilemedim simdi.
Ama suan kizin odasina koyamam zaten ya
Kiz anaokuluna gidiyo erken yatiyo bu benim ufaklik kafasina gore takiliyo uyanir gece kizida uyandirir bide onun bidbidbid lafini cekecem

Merhaba kızlar oğlum 14 aylık oldu ama hala uyku sıkıntımız var ben mi beceremiyorum anlamadım akşam saat 10 da yatırıyorum saat başı kalkıyor ve saat 4 gibi tamamen kalkmak istiyor yatmıyor 2 3 saat oyalanıyor sonra tekrar uyku için ağlıyor. Saçma sapan bir düzen napıcam bilmiyorum beceremedim ben bu anneliği

Canim sirf bu uyku duzensizliginden anneligi beceremedim olurmu
Sen iyi bir annesin deme boyle
Benim 3. Olmasina ragmen bazi konularda sanki 0 tecrube gibi yasiyorum. Bu beni kotu anne yapmaz
Bu dusuncelerk kafandan at
Cozume odaklan

Neden uyaniyo saat basi, emiyomu mamami? Bi konusalim paylasalim biseler cikar belki ortaya

Canım sadece uykudan dolayı da değil aslında yaşıtlarına göre minyon 9 kilo 73 cm her gören çok küçük neden gelişmemiş diyor. Öyle iştahlı bir bebek değil yaptığım hiçbir şeyi şimdiye kadar hiç bitirmedi 5 6 tatlı kaşığından fazla yemiyor. Anne sütü alıyor. Her uyandığında emiyor emerken geri uykuya dalıyor ama sürekli uyanıyor 2 saat kesintisiz uyuduğunu bilmiyorum doğduğunda bu yana böyle.

Doktora gittinizmi doktor ne diyo bu duruma

Emdıgı ıcın böyle benım oğlumda boyleydı kızımda böyle en az beş kez kalkıyorum her gece meme bıtınce bu durum bıtıyor sorun yok yıpratıcı orası ayrı

Bilmiyorum
Bizim cocuk doktorumuz hep co-sleeping taraftari
Bunun uzerine konusmustuk
Benim 2 side 3 yasinda oda ayirdik
Son numara 2,5 da anaokuluna basliyo ozaman ayirmayi planliyorum
Yanı tabıkı Co sleepıng guzel bişey ama Max bı yaş bence bıde gece uykusu duzenlı bı bebekse daha ne ben annemlerdeyken aynı odada kalıyoruz Ertuğrul sesten hıc erkılenmıyor bütün gece ağladığı oldu diş çıkarken ufaktan gündüz yatırıyorum barıyer gelsın gece de deneyecegım belkı daha uzun uyur benım yatakta donmeme bıle kalkıyor bazen çünkü ayırma ımkanı yoksa yatsın tabı nolcak ama ımkan varsa 3 yaş oldukça bılınclı ve fazla bence

Bunda 2,5 iniyorum iste
Ama burdada olay soyle gerceklesecek. 2,5da okula baslicak bu onun icin degisiklik, ayni anda oda degistirirsem 2 degisik olay onun icin zor olabilir. Belki okuldan 3 4 ay sonrasinda degistirebilirim bilemedim

Umuyorum biter hep böyle sürecekmiş gibi hissediyorum
Evet bılıyorum ınsan oyle hıssedıyor ama emın ol bak bitiyor ilk çocukta öyle ıdım bende sankı hıc uyumayacak gıbı bi gün geldi ve uyudu bitti gitti şimdi bunun bilincinde olduğum ıcın salmış bır sekılde o günü beklıyorum bılıyorum gelecek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…