- 15 Temmuz 2015
- 18.723
- 31.213
Bariyeri beklıyorum kuzum odaya gecıs yapacak inşallahOfff bu bebekler kucukden basliyolar bizi parmaklarinda oynatmaya. Babayi ayni odaya transfer et sen canimcocuk iyice yayilmasin mekan benimdir diye
Oda degistirmek icin henuz erken degilmiBariyeri beklıyorum kuzum odaya gecıs yapacak inşallah
Neden erken olsun kuzum benım oğlan beş aylıktan beri odasında yatıyorOda degistirmek icin henuz erken degilmi
BilmiyorumNeden erken olsun kuzum benım oğlan beş aylıktan beri odasında yatıyor
Ayy, çok tebrikler! Bazen hamilelik zamanlarını özlemiyor degilim. Tadını çıkar tekrardan! :)Küçükler bir şekilde anlaşır zaten anlamazlar canım önemli olan kızın ile anlaşması ki kızının da öyle yaklaşmasına çok sevindim yaşından daha olgun davranmış kuzum
Valla biz 10 aylık gibiyken kendi odasına aldık, rahat ettik. Yoksa hem o sürekli uyanıyordu, hem biz. Homur homur uyuyor bu cocuklar yaOda degistirmek icin henuz erken degilmi
Ayyy hadi yaaValla biz 10 aylık gibiyken kendi odasına aldık, rahat ettik. Yoksa hem o sürekli uyanıyordu, hem biz. Homur homur uyuyor bu cocuklar ya
Canim sirf bu uyku duzensizliginden anneligi beceremedim olurmuMerhaba kızlar oğlum 14 aylık oldu ama hala uyku sıkıntımız var ben mi beceremiyorum anlamadım akşam saat 10 da yatırıyorum saat başı kalkıyor ve saat 4 gibi tamamen kalkmak istiyor yatmıyor 2 3 saat oyalanıyor sonra tekrar uyku için ağlıyor. Saçma sapan bir düzen napıcam bilmiyorum beceremedim ben bu anneliği
Canım sadece uykudan dolayı da değil aslında yaşıtlarına göre minyon 9 kilo 73 cm her gören çok küçük neden gelişmemiş diyor. Öyle iştahlı bir bebek değil yaptığım hiçbir şeyi şimdiye kadar hiç bitirmedi 5 6 tatlı kaşığından fazla yemiyor. Anne sütü alıyor. Her uyandığında emiyor emerken geri uykuya dalıyor ama sürekli uyanıyor 2 saat kesintisiz uyuduğunu bilmiyorum doğduğunda bu yana böyle.Canim sirf bu uyku duzensizliginden anneligi beceremedim olurmu
Sen iyi bir annesin deme boyle
Benim 3. Olmasina ragmen bazi konularda sanki 0 tecrube gibi yasiyorum. Bu beni kotu anne yapmaz
Bu dusuncelerk kafandan at
Cozume odaklan
Neden uyaniyo saat basi, emiyomu mamami? Bi konusalim paylasalim biseler cikar belki ortaya
Doktora gittinizmi doktor ne diyo bu durumaCanım sadece uykudan dolayı da değil aslında yaşıtlarına göre minyon 9 kilo 73 cm her gören çok küçük neden gelişmemiş diyor. Öyle iştahlı bir bebek değil yaptığım hiçbir şeyi şimdiye kadar hiç bitirmedi 5 6 tatlı kaşığından fazla yemiyor. Anne sütü alıyor. Her uyandığında emiyor emerken geri uykuya dalıyor ama sürekli uyanıyor 2 saat kesintisiz uyuduğunu bilmiyorum doğduğunda bu yana böyle.
Emdıgı ıcın böyle benım oğlumda boyleydı kızımda böyle en az beş kez kalkıyorum her gece meme bıtınce bu durum bıtıyor sorun yok yıpratıcı orası ayrıCanım sadece uykudan dolayı da değil aslında yaşıtlarına göre minyon 9 kilo 73 cm her gören çok küçük neden gelişmemiş diyor. Öyle iştahlı bir bebek değil yaptığım hiçbir şeyi şimdiye kadar hiç bitirmedi 5 6 tatlı kaşığından fazla yemiyor. Anne sütü alıyor. Her uyandığında emiyor emerken geri uykuya dalıyor ama sürekli uyanıyor 2 saat kesintisiz uyuduğunu bilmiyorum doğduğunda bu yana böyle.
Yanı tabıkı Co sleepıng guzel bişey ama Max bı yaş bence bıde gece uykusu duzenlı bı bebekse daha ne ben annemlerdeyken aynı odada kalıyoruz Ertuğrul sesten hıc erkılenmıyor bütün gece ağladığı oldu diş çıkarken ufaktan gündüz yatırıyorum barıyer gelsın gece de deneyecegım belkı daha uzun uyur benım yatakta donmeme bıle kalkıyor bazen çünkü ayırma ımkanı yoksa yatsın tabı nolcak ama ımkan varsa 3 yaş oldukça bılınclı ve fazla benceBilmiyorum
Bizim cocuk doktorumuz hep co-sleeping taraftari
Bunun uzerine konusmustuk
Benim 2 side 3 yasinda oda ayirdik
Son numara 2,5 da anaokuluna basliyo ozaman ayirmayi planliyorum
Bunda 2,5 iniyorum isteYanı tabıkı Co sleepıng guzel bişey ama Max bı yaş bence bıde gece uykusu duzenlı bı bebekse daha ne ben annemlerdeyken aynı odada kalıyoruz Ertuğrul sesten hıc erkılenmıyor bütün gece ağladığı oldu diş çıkarken ufaktan gündüz yatırıyorum barıyer gelsın gece de deneyecegım belkı daha uzun uyur benım yatakta donmeme bıle kalkıyor bazen çünkü ayırma ımkanı yoksa yatsın tabı nolcak ama ımkan varsa 3 yaş oldukça bılınclı ve fazla bence
Doktora götürdük iştahı için kan tahlilleri falan normal çıktı. Uyku içinde sorun yok demişti kalkabilir dediDoktora gittinizmi doktor ne diyo bu duruma
Umuyorum biter hep böyle sürecekmiş gibi hissediyorumEmdıgı ıcın böyle benım oğlumda boyleydı kızımda böyle en az beş kez kalkıyorum her gece meme bıtınce bu durum bıtıyor sorun yok yıpratıcı orası ayrı
Teşekkürler :)Ayy, çok tebrikler! Bazen hamilelik zamanlarını özlemiyor degilim. Tadını çıkar tekrardan! :)
Ucuncu sandriyon (fransizcada kulkedisi)Teşekkürler :)
Sarper Denizden dolayı çok da tadını çıkaramıyorum.
İlk hamilelik prenseslik ikinci hamilelik perişanlıkmış :))
Yazarken aklıma sen geldin üçüncüde ne olur acaba diye düşündümUcuncu sandriyon (fransizcada kulkedisi)
Evet bılıyorum ınsan oyle hıssedıyor ama emın ol bak bitiyor ilk çocukta öyle ıdım bende sankı hıc uyumayacak gıbı bi gün geldi ve uyudu bitti gitti şimdi bunun bilincinde olduğum ıcın salmış bır sekılde o günü beklıyorum bılıyorum gelecek çünküUmuyorum biter hep böyle sürecekmiş gibi hissediyorum