- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Yazık ya o kadar da değil daha küçükler bence şahsı fıkrımBugun bi arkadasima gittim onunda bebegi bizimkiler yasinda
24 saat icerisinde 6 kez emziriyorum dedim cok fazla oldugunu dusunuyo
O sadece yatmadan yatmaya emziriyomus
Oyuzden benimkide bana cok gelmeye basladi
Ay yavrum neye gore kime gore kucuklerYazık ya o kadar da değil daha küçükler bence şahsı fıkrım
Yaa herkesın kendi tercihi tabiki bişey demek doğru olmazAy yavrum neye gore kime gore kucukler
Yegenim yeni dogdu demistim demi
2 haftalikken sutunu sagip biberondan vermeyi tercih ediyo gelinimiz. Emzirmeyi istemiyomus sarkmamasi icin.
Ebe kadin sadece sagma islemi 8 aya kadar goturur demis oda e tamam daha ne olsun onemli olan ilk 6 ay sonra mamaya geceriz diyolar kardesimle beraber
Cahillikmi baska bisemi bilemedim
Bunu bikaç kişiden daha duydum ben şok oldum canım. Sağınca sarkma olmuyor diye sağıp veriyorlarmış ne saçma. Tercih meselesi tabii ama çok dert eden memesini yaptırabilir emzirme bitince ne bileyim. Keşke emseler de 2 yıl emzirsem daha güzel bir his yok bir anne için.Ay yavrum neye gore kime gore kucukler
Yegenim yeni dogdu demistim demi
2 haftalikken sutunu sagip biberondan vermeyi tercih ediyo gelinimiz. Emzirmeyi istemiyomus sarkmamasi icin.
Ebe kadin sadece sagma islemi 8 aya kadar goturur demis oda e tamam daha ne olsun onemli olan ilk 6 ay sonra mamaya geceriz diyolar kardesimle beraber
Cahillikmi baska bisemi bilemedim
2 cocuk emzirdim 22 ay boyunca buda 3. Cocugum 1 yil oldu ha sarkma varmi tabikide var ama cok iyi kaliteli sutyenler var onlari kullandikca toparliyo yavas yavasBunu bikaç kişiden daha duydum ben şok oldum canım. Sağınca sarkma olmuyor diye sağıp veriyorlarmış ne saçma. Tercih meselesi tabii ama çok dert eden memesini yaptırabilir emzirme bitince ne bileyim. Keşke emseler de 2 yıl emzirsem daha güzel bir his yok bir anne için.
Benim kuzenim ilk çocuğuna hamileyken emzirmek istemiyorum dedi çocuk oldu cidden de emzirmedi mama verdi diretk, ikinciye hamile kaldı inanılmaz pişmanım bunu emzircem ilkine de sütümden vericem dedi. Cidden pişman olmuştu bu arada hatta başkasından çok yüksek paralara anne sütü satın aldı neyse ikinci çocuğu doğdu ve bir yudum dahi sütü gelmedi.Bunu bikaç kişiden daha duydum ben şok oldum canım. Sağınca sarkma olmuyor diye sağıp veriyorlarmış ne saçma. Tercih meselesi tabii ama çok dert eden memesini yaptırabilir emzirme bitince ne bileyim. Keşke emseler de 2 yıl emzirsem daha güzel bir his yok bir anne için.
Kızımı 9 ay emzirebildim sütüm kesildi diye kahroldum hala da çok üzülüyorum keşke sütüm olsaydı da 2 yaşına kadar verebilseydim dünyanın en güzel hissi emzirmek bence. Şimdi oğlum sürekli memede o kadar mutluyum ki az daha sütüm kıvamına gelsin oğlumun kırkı çıksın iyice kendine gelsin kızıma da vericem sütümden. Memelerim sarktı mı evet ama şu an rahatsız olacağım bir seviyede değil eğer rahatsız olursam da yaptırırm ileride emzirmem bitince önemli olan bebeklerimin doyması büyümesi.2 cocuk emzirdim 22 ay boyunca buda 3. Cocugum 1 yil oldu ha sarkma varmi tabikide var ama cok iyi kaliteli sutyenler var onlari kullandikca toparliyo yavas yavas
Nebilim ya bu annelik hissi bende cok fazla tavann... buda iyi degil aslinda...
Niye pişman oldu ki acaba sonuçta kendi emzirmek istememiş çok ilginç. Evet meme tek bağ değil bebekle kurabileceğimiz ilişkide başka şeyler de var ama mümkünken ve süt varken niye verilmez asla anlamıyorum. Benim de annemin bir arkadaşının kızı direkt mama verdi hiç denemedi emzirmeyi, benden 1 ay önce doğum yapmıştı hiç anlayamadım sanırım anlamayacağım da…Benim kuzenim ilk çocuğuna hamileyken emzirmek istemiyorum dedi çocuk oldu cidden de emzirmedi mama verdi diretk, ikinciye hamile kaldı inanılmaz pişmanım bunu emzircem ilkine de sütümden vericem dedi. Cidden pişman olmuştu bu arada hatta başkasından çok yüksek paralara anne sütü satın aldı neyse ikinci çocuğu doğdu ve bir yudum dahi sütü gelmedi.
Kendini suclu hissetme canim yaKızımı 9 ay emzirebildim sütüm kesildi diye kahroldum hala da çok üzülüyorum keşke sütüm olsaydı da 2 yaşına kadar verebilseydim dünyanın en güzel hissi emzirmek bence. Şimdi oğlum sürekli memede o kadar mutluyum ki az daha sütüm kıvamına gelsin oğlumun kırkı çıksın iyice kendine gelsin kızıma da vericem sütümden. Memelerim sarktı mı evet ama şu an rahatsız olacağım bir seviyede değil eğer rahatsız olursam da yaptırırm ileride emzirmem bitince önemli olan bebeklerimin doyması büyümesi.
Niye pişman oldu ki acaba sonuçta kendi emzirmek istememiş çok ilginç. Evet meme tek bağ değil bebekle kurabileceğimiz ilişkide başka şeyler de var ama mümkünken ve süt varken niye verilmez asla anlamıyorum. Benim de annemin bir arkadaşının kızı direkt mama verdi hiç denemedi emzirmeyi, benden 1 ay önce doğum yapmıştı hiç anlayamadım sanırım anlamayacağım da…
Benim durum çok vahim sıkıldıkça ağlayıp bana yapışıyor nasıl azaltabilirim. İlk uyandığında hep ağlayarak uyanıyor neden olabilir sizceBugun bi arkadasima gittim onunda bebegi bizimkiler yasinda
24 saat icerisinde 6 kez emziriyorum dedim cok fazla oldugunu dusunuyo
O sadece yatmadan yatmaya emziriyomus
Oyuzden benimkide bana cok gelmeye basladi
Göğüsleri sarkar diye emzirmek istemedi bir ay kadar sonra bir arkadaşı emzirdi bebeği tutacak mı diye merak etmişler bebek hemen yapışıp emdi. Kuzenim çok pişman olmuş sonrasında kahrolmus hatta parayla süt anne buldu yüksek ücretler ödeyip anne sütü aldı bir dönem. İkinci çocuk olursa ilk çocuğuma da süt vereceğim dedi ama Allah'ın işi işte bir yudum süt gelmemiş göğsündenKızımı 9 ay emzirebildim sütüm kesildi diye kahroldum hala da çok üzülüyorum keşke sütüm olsaydı da 2 yaşına kadar verebilseydim dünyanın en güzel hissi emzirmek bence. Şimdi oğlum sürekli memede o kadar mutluyum ki az daha sütüm kıvamına gelsin oğlumun kırkı çıksın iyice kendine gelsin kızıma da vericem sütümden. Memelerim sarktı mı evet ama şu an rahatsız olacağım bir seviyede değil eğer rahatsız olursam da yaptırırm ileride emzirmem bitince önemli olan bebeklerimin doyması büyümesi.
Niye pişman oldu ki acaba sonuçta kendi emzirmek istememiş çok ilginç. Evet meme tek bağ değil bebekle kurabileceğimiz ilişkide başka şeyler de var ama mümkünken ve süt varken niye verilmez asla anlamıyorum. Benim de annemin bir arkadaşının kızı direkt mama verdi hiç denemedi emzirmeyi, benden 1 ay önce doğum yapmıştı hiç anlayamadım sanırım anlamayacağım da…
Merhabaaa yaklaşık 3 haftadır “ay bi bakayım napıyolar” diyorum bu gece anca fırsat bulabildim şaka gibiMerhaba arkadaşlar nasılsınız ben bayadır bakamıyorum işe başladım yeni yeni adapte oluyorum bu sürece
Ahahhaha bide x2 versıyonunu düşün bununMerhabaaa yaklaşık 3 haftadır “ay bi bakayım napıyolar” diyorum bu gece anca fırsat bulabildim şaka gibi“abartıyolardır yaa o kadar da değildir” dediğim her şey o kadarmış arkadaşlar. 11 ekimde 1 yaşa girdik sürekli bi mızıklanma, yürüme çabası, hiçbişey yememe,uyku zaten doğdu doğalı yok yenidoğan gibi her gece max 2 saatte bi ayakta. Yine de çok şükür. Bugün pancar çorbası yaptım kuzu kıymalı bulgurlu 3 kaşıktan sonra yine ağladı yememek için. Hep meyve ve yoğurt yemek istiyo ya da kuru meyve ekmek falan. İnadına aç bırakıyorum süreyi uzatıyorum acıksın da yesin diye gerçekten iki mıncırıyo bırakıyo. Sabahları illaki yumurta yediriyorum ya bişeyli omlet ya bişeylerin içinde ya da suda haşlama. Tabağında ilk pekmez tahini yiyo sonra domates salata mıncırıyo azcık zeytin baktı doymadı yalandan bi omleti yalıyo tükürüyo sonra ekmek yemek için ağlıyo ekmek demişken ben oldum dana. Doğurur doğurmaz hamile kalmadan önceki halime dönmüştüm sonra ye süt olur ye süt olur camıştan halliceyim( bu satırları yazarken 1 popkek bi karam gömdüm)
Atak haftasi olabilirBenim durum çok vahim sıkıldıkça ağlayıp bana yapışıyor nasıl azaltabilirim. İlk uyandığında hep ağlayarak uyanıyor neden olabilir sizce
Gerçekten bilerek isteyerek emzirmemek çok ilginç. Erken doğum yapmasam hiç mama ihtiyacımız olmazmış gibi geliyor o bile üzdü beni. Yine de hala emiyor Kuzey çok şükürBunu bikaç kişiden daha duydum ben şok oldum canım. Sağınca sarkma olmuyor diye sağıp veriyorlarmış ne saçma. Tercih meselesi tabii ama çok dert eden memesini yaptırabilir emzirme bitince ne bileyim. Keşke emseler de 2 yıl emzirsem daha güzel bir his yok bir anne için.
Off 17 kilo versem varyaaaAhahhaha bide x2 versıyonunu düşün bunun
D dra21 hayırlı olsun kuzum aslan napıyor
Ya biz ıyıyız uykular nanay efendim
Eşim beş gündür ydısında ıkı cocukla sıfır uyku bolca baş ağrısı ve bıraz eğlence ile hayatıma devam edıyorum bu aralar
Bebeler artık bilinçleniyor iyice daha da zorlaşıyor herseyistekler mızmızlıklar dillenmeler derken bi bakmışsın hızlıca gecıyor hayat
Bende 17 kilo verdim resmen bu aralar sıkıntıdan yedıkce yıyorum artı 4-5 kılo haneme artı yazıldı ne yapacağım bilmiyorum duygusal açlığımı bastırıyorum sanırımbi üç hafta sonra cevap almam inşallah
Al bendende okadarOff 17 kilo versem varyaaaama taktım kafaya cidden zayıflamam lazım artık sinir oluyorum 75leri gördüm yav
Bir de emzirmek çok güzel bir duygu yani insan bunu yapabiliyorken kendini bundan nasıl mahrum bırakır o da var. Aklım ermedi ya çok yargılamak da istemiyorum herkesin anneliği kendine tabii ki. Bir akrabamın mesela ikiz bebeklerine bakıcısı mama içirp yatırıyordu geceleri kalktıklarında, onu da aklım almamıştı gece bebeğim uyanacak da bir başkası kalkıp bakımını verecek benim haberim bile olmayacak. İmkan dahilinde her şeyini kendim yapmak isterim bebeklerimin gözüme uyku girmez yani bir başkasıyla olduklarını düşününce. Kendi anneme bile bırakamıyorum değil ki bakıcı falan.Gerçekten bilerek isteyerek emzirmemek çok ilginç. Erken doğum yapmasam hiç mama ihtiyacımız olmazmış gibi geliyor o bile üzdü beni. Yine de hala emiyor Kuzey çok şükürHele emme şekilleri evlere şenlik göğüslerin dili olsa da anlatsa Bir takla atmadığı kalıyor emerken. Aman sarkarsa da sarksın napayım dediğin gibi en kötü yaptırırsın çözümü var. O çocuğun hakkına girmek gibi geliyor isteyerek emzirmemek. En az 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum valla.