Ben demir ilacını bıraktım iki ay oldu. Kan değerleri çok iyi çıktı her gün pekmez et yiyor o yüzden vermiyorum artık. D vitamini ni bile unutuyorum çoğu zamanBenim kızım bir sey yemiyor yaa ozellikle bu günlerde bana yapıştı emmek istiyor zaten şu demir surubuyla basim belada iyice bunaldım.
Yaa ne güzeldir onları öyle görmek. Gözün aydın canım ikisi de güle güle büyüsün Allah ayırmasınAmin kızlar dünyada 5. günü bugün oğlumunkızım çok tatlı tepki verdi, yanağını kardeşine yaslıyor ayaklarını okşuyor merak ve şefkatle yaklaşıyor şimdilik çok güzel her şey. Bol bol emziriyorum yenidoğan kokusu bitmeden sık sık içime çekiyorum. Tabii uykusuzluk var gecelerimiz uzun oluyor ama çok güzel hissediyorum 3 ay sonra tekrar emzirebilmek harika bir duygu. Bugün de doktor kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür
Amin canım çok sağol güzel dileklerin içinYaa ne güzeldir onları öyle görmek. Gözün aydın canım ikisi de güle güle büyüsün Allah ayırmasın
Yok canım önceki gebeliğimde olduğum için daha senesi bile dolmamıştı bu gebeliğimde yapmadılar
Doktorum 1 tane yapalım dedi de saçma gelmişti bana.. ne olur ne olmaz yapalım gitsin bari..Yok canım önceki gebeliğimde olduğum için daha senesi bile dolmamıştı bu gebeliğimde yapmadılar
Benim kızımın yemekle arası hiç yok hemşire böyle giderse 3 4 ay sonra emzirmeyi bırakmaya başla dediBen demir ilacını bıraktım iki ay oldu. Kan değerleri çok iyi çıktı her gün pekmez et yiyor o yüzden vermiyorum artık. D vitamini ni bile unutuyorum çoğu zaman
Devamlı emiyorsa midesini tutuyordur tabi. Benim kız çok aşırı aç olursa emer anca ve doyar sütle gece de uyanıp emiyor doyuyor. Başka bir şeye ihtiyaç duymuyordurBenim kızımın yemekle arası hiç yok hemşire böyle giderse 3 4 ay sonra emzirmeyi bırakmaya başla dedi
Kızlar ben hamile kaldım bebeğim 1 yaşında emzirmeyi bıraktınız mi hamile kalınca nasıl yaptınizHahahah valla bence de test yap canım ne olur ne olmaz
en geç 7 ekim doğum tarihi verdi doktorum 30’unda da muayene ve nst var bakalım belki de kalmaz bile o tarihe.
Tebrikler canıımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben hamile kaldım bebeğim 1 yaşında emzirmeyi bıraktınız mi hamile kalınca nasıl yaptıniz
Yaa masallah canim Allah tamamini erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar ben hamile kaldım bebeğim 1 yaşında emzirmeyi bıraktınız mi hamile kalınca nasıl yaptıniz
Evet canım ama ben çok üzüldüm daha çok küçükYaa masallah canim Allah tamamini erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin
Aralarinda 1 yas 9aymi oluyo cok guzel
Bu 2. Bebegin olacak demi yanlis hatirlamiyosamEvet canım ama ben çok üzüldüm daha çok küçük
Canım benim bebeğim 3-4 aydır mama içiyor bana hiçbir zaman çok bağlı olmadı yani emerken de yoktu öyle bi bağlılığı. Kalabalık içinde büyüdü belki onun da etkisi vardır yabancılaması pek yok çok canayakındır yeni birine beş dakikada alışır. Günde üç öğün mama içiyor üç öğün de yemek yiyor. Sadece uykuya geçerken mama veriyorum. Gündüzleri 4’er ölçü veriyorum biri sabah 10 gibi diğeri 3 civarı. Gece yatarken 6-7 ölçü içiyor saat 7 buçuk gibi. Gece beslenmesi de bazen yapıyoruz bazen yapmıyoruz. Toplam 450-500 ml gibi yani toplamda mama içiyor. Senin bebeğin nasıl bağlı mı sana aşırı?Kizlar selam nasilsiniz
Bise sorucaktim
Mamayle beslenen bebekleriniz kac saatte bi mama aliyo? Ve size asiri baglimi?
Aynen canım 2. BebeğimBu 2. Bebegin olacak demi yanlis hatirlamiyosam
Evet cok kucuk zorda olacak ama 3 4 yaslarina gelince rahatlicaksin o yönden bak
Ekonomik olarak da zorlamaz 1.den kalanlari kullanirsin
Canim cvbin icin tesekkur ederimCanım benim bebeğim 3-4 aydır mama içiyor bana hiçbir zaman çok bağlı olmadı yani emerken de yoktu öyle bi bağlılığı. Kalabalık içinde büyüdü belki onun da etkisi vardır yabancılaması pek yok çok canayakındır yeni birine beş dakikada alışır. Günde üç öğün mama içiyor üç öğün de yemek yiyor. Sadece uykuya geçerken mama veriyorum. Gündüzleri 4’er ölçü veriyorum biri sabah 10 gibi diğeri 3 civarı. Gece yatarken 6-7 ölçü içiyor saat 7 buçuk gibi. Gece beslenmesi de bazen yapıyoruz bazen yapmıyoruz. Toplam 450-500 ml gibi yani toplamda mama içiyor. Senin bebeğin nasıl bağlı mı sana aşırı?
Nasip simdiyeymis canimAynen canım 2. Bebeğim
Beraber buyuyecekler tek temennim o
5 6 yıl sonra olsa yine aynı şeyleri yaşayacaktım evet ekonomik olarak hiç zorlamayacak
İkiz bebek arabası aldık biz ekstradan, bir de çocuk dönmeye başlayınca bir araba koltuğu daha alacağız onun dışında bir masrafı yok cidden o açıdan harikaAynen canım 2. Bebeğim
Beraber buyuyecekler tek temennim o
5 6 yıl sonra olsa yine aynı şeyleri yaşayacaktım evet ekonomik olarak hiç zorlamayacak
Emerken evet memeye düşkündü sık sık emerdi uykuya bensiz dalmazdı ama dediğim gibi meme ve uyku dışında öyle aman aman düşkünlük bağlılık yoktu anneme de düşkündür babasına da düşkündür mesela şimdi geceleri babası uyutuyor hiçbir sorun yaşamıyoruzCanim cvbin icin tesekkur ederim
Benimki emiyo cok bagli evet
Yani aslinda benim 3 cocugumda emiyodu ve cok bagliydi hele 2 numarayi hic demiyorum bile
Memeyemi baglamam gerek diye dusundum oyuzden sordum bu baglanma olayini.
Benimki 24 saat icerisinde 7 kere emiyo ama azaltmaya gidiyorum