2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benim kızım bir sey yemiyor yaa ozellikle bu günlerde bana yapıştı emmek istiyor zaten şu demir surubuyla basim belada iyice bunaldım.
Ben demir ilacını bıraktım iki ay oldu. Kan değerleri çok iyi çıktı her gün pekmez et yiyor o yüzden vermiyorum artık. D vitamini ni bile unutuyorum çoğu zaman

Yaa ne güzeldir onları öyle görmek. Gözün aydın canım ikisi de güle güle büyüsün Allah ayırmasın

Ben demir ilacını bıraktım iki ay oldu. Kan değerleri çok iyi çıktı her gün pekmez et yiyor o yüzden vermiyorum artık. D vitamini ni bile unutuyorum çoğu zaman
Benim kızımın yemekle arası hiç yok hemşire böyle giderse 3 4 ay sonra emzirmeyi bırakmaya başla dedi

Benim kızımın yemekle arası hiç yok hemşire böyle giderse 3 4 ay sonra emzirmeyi bırakmaya başla dedi
Devamlı emiyorsa midesini tutuyordur tabi. Benim kız çok aşırı aç olursa emer anca ve doyar sütle gece de uyanıp emiyor doyuyor. Başka bir şeye ihtiyaç duymuyordur

Hahahah valla bence de test yap canım ne olur ne olmaz
en geç 7 ekim doğum tarihi verdi doktorum 30’unda da muayene ve nst var bakalım belki de kalmaz bile o tarihe.
Kızlar ben hamile kaldım bebeğim 1 yaşında emzirmeyi bıraktınız mi hamile kalınca nasıl yaptıniz

Kızlar ben hamile kaldım bebeğim 1 yaşında emzirmeyi bıraktınız mi hamile kalınca nasıl yaptıniz
Tebrikler canıımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben kızım 3 aylıkken hamile kaldım, kızım 6 aylık olduğunda sütüm azalmaya başladı ve mama takviyesine başladım. Kızım 9 aylık olduğunda da sütüm tamamen kesildi yani hamileliğimin 6. ayına kadar emzirmeye devam ettim. Doktorum da bir sakınca görmedi eğer sütüm kesilmese daha da emzirirdim ama maalesef sonra mama ile devam ettik hala da öyle

Kizlar selam nasilsiniz
Bise sorucaktim
Mamayle beslenen bebekleriniz kac saatte bi mama aliyo? Ve size asiri baglimi?

Kizlar selam nasilsiniz
Bise sorucaktim
Mamayle beslenen bebekleriniz kac saatte bi mama aliyo? Ve size asiri baglimi?
Canım benim bebeğim 3-4 aydır mama içiyor bana hiçbir zaman çok bağlı olmadı yani emerken de yoktu öyle bi bağlılığı. Kalabalık içinde büyüdü belki onun da etkisi vardır yabancılaması pek yok çok canayakındır yeni birine beş dakikada alışır. Günde üç öğün mama içiyor üç öğün de yemek yiyor. Sadece uykuya geçerken mama veriyorum. Gündüzleri 4’er ölçü veriyorum biri sabah 10 gibi diğeri 3 civarı. Gece yatarken 6-7 ölçü içiyor saat 7 buçuk gibi. Gece beslenmesi de bazen yapıyoruz bazen yapmıyoruz. Toplam 450-500 ml gibi yani toplamda mama içiyor. Senin bebeğin nasıl bağlı mı sana aşırı?

Bu 2. Bebegin olacak demi yanlis hatirlamiyosam
Evet cok kucuk zorda olacak ama 3 4 yaslarina gelince rahatlicaksin o yönden bak
Ekonomik olarak da zorlamaz 1.den kalanlari kullanirsin
Aynen canım 2. Bebeğim
Beraber buyuyecekler tek temennim o
5 6 yıl sonra olsa yine aynı şeyleri yaşayacaktım evet ekonomik olarak hiç zorlamayacak

Canim cvbin icin tesekkur ederim
Benimki emiyo cok bagli evet
Yani aslinda benim 3 cocugumda emiyodu ve cok bagliydi hele 2 numarayi hic demiyorum bile
Memeyemi baglamam gerek diye dusundum oyuzden sordum bu baglanma olayini.
Benimki 24 saat icerisinde 7 kere emiyo ama azaltmaya gidiyorum

Aynen canım 2. Bebeğim
Beraber buyuyecekler tek temennim o
5 6 yıl sonra olsa yine aynı şeyleri yaşayacaktım evet ekonomik olarak hiç zorlamayacak
İkiz bebek arabası aldık biz ekstradan, bir de çocuk dönmeye başlayınca bir araba koltuğu daha alacağız onun dışında bir masrafı yok cidden o açıdan harika birkaç kıyafet aldım sadece hastane çıkışı vs

Emerken evet memeye düşkündü sık sık emerdi uykuya bensiz dalmazdı ama dediğim gibi meme ve uyku dışında öyle aman aman düşkünlük bağlılık yoktu anneme de düşkündür babasına da düşkündür mesela şimdi geceleri babası uyutuyor hiçbir sorun yaşamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…