2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bizde horlamadan şikayetçiyiz, her seferinde ona sıçrayarak uyanıyor kızım..

Esin alarmını titresime alsa uyur belki..
Masa üzerinde titreşim çalınca, elektrikli bir makine çalışıyor gibi ses çıkar yine :)
Yatağa bırakınca da eşim uyanamaz herhalde hahah

Ben basladiktan 2 ay sonra emme sayisini 4 e dusurmus olurum insallah (gecede dahil). Yani basladikdan 2 ay sonra rahatlik baslar bende.
Bi sekilde girecez duzene artik yapcek bise yok

Ben basladiktan 2 ay sonra emme sayisini 4 e dusurmus olurum insallah (gecede dahil). Yani basladikdan 2 ay sonra rahatlik baslar bende.
Bi sekilde girecez duzene artik yapcek bise yok
Kuzum ben geceye hiç müdahale etmiyorum ya o cesaret yok bende oğlanda gündüz 1-2 ye düşünce gece de çok az kalkmaya başlamıştı suanda umıdım o yönde ama henüz degıl sanırım hala 4-5 kez kesın kalkıyor emıyor

Kızlar devam sütü kullanan var mı? Gerekli mi sizce ? Kızım mama içmiyor normal süt mü devam sütü mü vereyim

7 ile 10 arası dediler bana.. 3 5 günlük bir eğitim..
Sey euroya cevirince 285 euro yapan 10binmi
Eger oyleyse ufak bi oha dedim
O ne Allah askina ya
Ben uyku egıtımıne karşıyım
Bende karsiydim fiyati duyunca dahada karsi oldum
Bana gece lazim
Gece uykusu lazim
Oyuzden saat sistemiyle birakmayi tercih ediyorum canim

Uyku demisken ben 11 gun once hala oldum her 2 gune bi yarim saat 1 saat ugruyorum. Bugun gittigimde bebisle annesi uyuyolardi dedim ayyyyy evet ilk cocukta boyle oluyodu demi
Biz kidemli 3 oldugu icin unuttuk oyle seyleri

Gece çok zor gecıyor ya vermemek yanı bazen çok ard arda kalkıp ısteyınce vermıyorum zor susuyor
Ya gozun aydın
Valla kuzum tek bebe hiç bebe bunu sadece iki ve üstü bebesi olanlar anlayabilir

Ohh çok şükür hosgelmis küçük adam sen nasılsın bir sorun yok değil mi?

Allah analı babalı büyütsün inşallah sana da çok geçmiş olsun 2 çocuklu analar kervanına hoşgeldin kolay gelsin

Allah analı babalı büyütsün canım, çok sevindim. Hayırlı olsun
Kızlar çok sağolun hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben iyiyim ilkine göre çok daha kolay ve rahat bir doğum süreci oldu. Şu an kucağımda emiyor oğlum, kızı da yatırdık evimizde ilk akşamımız çok şükür bugünlere

Gözünüz aydın kuzum sağlıcakla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…