Masa üzerinde titreşim çalınca, elektrikli bir makine çalışıyor gibi ses çıkar yine :)Bizde horlamadan şikayetçiyiz, her seferinde ona sıçrayarak uyanıyor kızım..
Esin alarmını titresime alsa uyur belki..
HahahahaMasa üzerinde titreşim çalınca, elektrikli bir makine çalışıyor gibi ses çıkar yine :)
Yatağa bırakınca da eşim uyanamaz herhalde hahah
Ben basladiktan 2 ay sonra emme sayisini 4 e dusurmus olurum insallah (gecede dahil). Yani basladikdan 2 ay sonra rahatlik baslar bende.Bizim şuan çok az zaten bi süre böyle gitsin daha azaltmam kuzum uyucak şimdi 3. Emmesi bu 3-4 kez emıyor ideal şuan 18 aya doğru 1-2 yaparım sonra gider şuan için bir bucuk yasa odaklıyım çünküsende boyle bı duzene geçersen sonrasında bıtırmek çok da zor olmaz gibi inşallah maşallah amin
Ay bu uyku egitiminin fiyati nedir merak ediyorumSabah kaçta kalkıyor ki kuzum, uyku eğitimi düşünüyorum ama fiyatlar fazla geldi birde saçma geldi biraz.. çok kararsızım..
7 ile 10 arası dediler bana.. 3 5 günlük bir eğitim..Ay bu uyku egitiminin fiyati nedir merak ediyorum
Ben sordum ama donus yapilmadi
Ben uyku egıtımıne karşıyım7 ile 10 arası dediler bana.. 3 5 günlük bir eğitim..
Kuzum ben geceye hiç müdahale etmiyorum ya o cesaret yok bende oğlanda gündüz 1-2 ye düşünce gece de çok az kalkmaya başlamıştı suanda umıdım o yönde ama henüz degıl sanırım hala 4-5 kez kesın kalkıyor emıyorBen basladiktan 2 ay sonra emme sayisini 4 e dusurmus olurum insallah (gecede dahil). Yani basladikdan 2 ay sonra rahatlik baslar bende.
Bi sekilde girecez duzene artik yapcek bise yok
Odası varsa hali hazırda gecede kalkması yoksa ayırmanı öneririmMasa üzerinde titreşim çalınca, elektrikli bir makine çalışıyor gibi ses çıkar yine :)
Yatağa bırakınca da eşim uyanamaz herhalde hahah
Sey euroya cevirince 285 euro yapan 10binmi7 ile 10 arası dediler bana.. 3 5 günlük bir eğitim..
Bende karsiydim fiyati duyunca dahada karsi oldumBen uyku egıtımıne karşıyım
Bana gece lazimKuzum ben geceye hiç müdahale etmiyorum ya o cesaret yok bende oğlanda gündüz 1-2 ye düşünce gece de çok az kalkmaya başlamıştı suanda umıdım o yönde ama henüz degıl sanırım hala 4-5 kez kesın kalkıyor emıyor
İkisinide düzenli vermeni önermem kahvaltılarda arada bire okeyımKızlar devam sütü kullanan var mı? Gerekli mi sizce ? Kızım mama içmiyor normal süt mü devam sütü mü vereyim
Gece çok zor gecıyor ya vermemek yanı bazen çok ard arda kalkıp ısteyınce vermıyorum zor susuyorSey euroya cevirince 285 euro yapan 10binmi
Eger oyleyse ufak bi oha dedim
O ne Allah askina ya
Bende karsiydim fiyati duyunca dahada karsi oldum
Bana gece lazim
Gece uykusu lazim
Oyuzden saat sistemiyle birakmayi tercih ediyorum canim
Uyku demisken ben 11 gun once hala oldumher 2 gune bi yarim saat 1 saat ugruyorum. Bugun gittigimde bebisle annesi uyuyolardi dedim ayyyyy evet ilk cocukta boyle oluyodu demi
Biz kidemli 3 oldugu icin unuttuk oyle seyleri
Canım pazartesi sabah kavuştuk oğlumlaleilani canım nasıl oldun?
Tek bebe cerez diyorum bendeGece çok zor gecıyor ya vermemek yanı bazen çok ard arda kalkıp ısteyınce vermıyorum zor susuyor
Ya gozun aydın
Valla kuzum tek bebe hiç bebebunu sadece iki ve üstü bebesi olanlar anlayabilir
Ohh çok şükür hosgelmis küçük adamCanım pazartesi sabah kavuştuk oğlumlabugün taburcu olacağız inşallah şimdilik her şey yolunda gidiyor
Allah analı babalı büyütsün inşallahCanım pazartesi sabah kavuştuk oğlumlabugün taburcu olacağız inşallah şimdilik her şey yolunda gidiyor
Allah analı babalı büyütsün canım, çok sevindim. Hayırlı olsunCanım pazartesi sabah kavuştuk oğlumlabugün taburcu olacağız inşallah şimdilik her şey yolunda gidiyor
Ohh çok şükür hosgelmis küçük adamsen nasılsın bir sorun yok değil mi?
Allah analı babalı büyütsün inşallahsana da çok geçmiş olsun 2 çocuklu analar kervanına hoşgeldin kolay gelsin
Kızlar çok sağolun hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAllah analı babalı büyütsün canım, çok sevindim. Hayırlı olsun
Gözünüz aydın kuzum sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar çok sağolun hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinben iyiyim ilkine göre çok daha kolay ve rahat bir doğum süreci oldu. Şu an kucağımda emiyor oğlum, kızı da yatırdık evimizde ilk akşamımız çok şükür bugünlere