2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bizde horlamadan şikayetçiyiz, her seferinde ona sıçrayarak uyanıyor kızım..

Esin alarmını titresime alsa uyur belki..
Masa üzerinde titreşim çalınca, elektrikli bir makine çalışıyor gibi ses çıkar yine :)
Yatağa bırakınca da eşim uyanamaz herhalde hahah 😅

Bizim şuan çok az zaten bi süre böyle gitsin daha azaltmam kuzum uyucak şimdi 3. Emmesi bu 3-4 kez emıyor ideal şuan 18 aya doğru 1-2 yaparım sonra gider şuan için bir bucuk yasa odaklıyım çünkü 😂 sende boyle bı duzene geçersen sonrasında bıtırmek çok da zor olmaz gibi inşallah maşallah amin 😂
Ben basladiktan 2 ay sonra emme sayisini 4 e dusurmus olurum insallah (gecede dahil). Yani basladikdan 2 ay sonra rahatlik baslar bende.
Bi sekilde girecez duzene artik yapcek bise yok

Ben basladiktan 2 ay sonra emme sayisini 4 e dusurmus olurum insallah (gecede dahil). Yani basladikdan 2 ay sonra rahatlik baslar bende.
Bi sekilde girecez duzene artik yapcek bise yok
Kuzum ben geceye hiç müdahale etmiyorum ya o cesaret yok bende oğlanda gündüz 1-2 ye düşünce gece de çok az kalkmaya başlamıştı suanda umıdım o yönde ama henüz degıl sanırım hala 4-5 kez kesın kalkıyor emıyor

Kızlar devam sütü kullanan var mı? Gerekli mi sizce ? Kızım mama içmiyor normal süt mü devam sütü mü vereyim

7 ile 10 arası dediler bana.. 3 5 günlük bir eğitim..
Sey euroya cevirince 285 euro yapan 10binmi :KK17:
Eger oyleyse ufak bi oha dedim
O ne Allah askina ya
Ben uyku egıtımıne karşıyım 😂
Bende karsiydim fiyati duyunca dahada karsi oldum😃
Kuzum ben geceye hiç müdahale etmiyorum ya o cesaret yok bende oğlanda gündüz 1-2 ye düşünce gece de çok az kalkmaya başlamıştı suanda umıdım o yönde ama henüz degıl sanırım hala 4-5 kez kesın kalkıyor emıyor
Bana gece lazim
Gece uykusu lazim😃
Oyuzden saat sistemiyle birakmayi tercih ediyorum canim

Uyku demisken ben 11 gun once hala oldum 😊 her 2 gune bi yarim saat 1 saat ugruyorum. Bugun gittigimde bebisle annesi uyuyolardi dedim ayyyyy evet ilk cocukta boyle oluyodu demi😃
Biz kidemli 3 oldugu icin unuttuk oyle seyleri😃😃

Sey euroya cevirince 285 euro yapan 10binmi :KK17:
Eger oyleyse ufak bi oha dedim
O ne Allah askina ya

Bende karsiydim fiyati duyunca dahada karsi oldum😃

Bana gece lazim
Gece uykusu lazim😃
Oyuzden saat sistemiyle birakmayi tercih ediyorum canim

Uyku demisken ben 11 gun once hala oldum 😊 her 2 gune bi yarim saat 1 saat ugruyorum. Bugun gittigimde bebisle annesi uyuyolardi dedim ayyyyy evet ilk cocukta boyle oluyodu demi😃
Biz kidemli 3 oldugu icin unuttuk oyle seyleri😃😃
Gece çok zor gecıyor ya vermemek yanı bazen çok ard arda kalkıp ısteyınce vermıyorum zor susuyor
Ya gozun aydın ♥️
Valla kuzum tek bebe hiç bebe 😂 bunu sadece iki ve üstü bebesi olanlar anlayabilir 😂

Ohh çok şükür hosgelmis küçük adam 🥰🥰🥰 sen nasılsın bir sorun yok değil mi?

Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🩵 sana da çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 2 çocuklu analar kervanına hoşgeldin kolay gelsin 🤭

Allah analı babalı büyütsün canım, çok sevindim. Hayırlı olsun ♥️
Kızlar çok sağolun hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için♥️ ben iyiyim ilkine göre çok daha kolay ve rahat bir doğum süreci oldu. Şu an kucağımda emiyor oğlum, kızı da yatırdık evimizde ilk akşamımız çok şükür bugünlere 🫠🥹

Kızlar çok sağolun hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için♥️ ben iyiyim ilkine göre çok daha kolay ve rahat bir doğum süreci oldu. Şu an kucağımda emiyor oğlum, kızı da yatırdık evimizde ilk akşamımız çok şükür bugünlere 🫠🥹
Gözünüz aydın kuzum sağlıcakla büyüsün inşallah 🌸♥️🌿

X