2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum kızım 11 ay 11 günlük çok şükür ilk adımlarını attı ve gayet yürüyor odadan odaya baya da hızlanmıştı ilk adım ayakkabısı aldık dün ama dünden beri ayakkabıyı görür görmez ağlamaya başlıyor asla giymek istemiyor hemen oturuyor ne yapacağımı şaşırdım bir fikriniz var mı nasıl alıştırabilirşm sizler giydiriyor musunuz bebeklerinize nasıl
Normal dümdüz panduf aldım ben lcw den onunla yürüyor altı kaydırmazlı canım. Çok bayılmıyor yani arada çıkarıyor ama hava da soğumaya başladı napim. Benimki de hep çıplak ayaktı şimdiye kadar. Alışmaları biraz vakit alıcak herhalde 😊 dışarıda da yürümek istediği için bir de altı lastik ayakkabı aldım çıkınca da onu giydiriyorum şimdilik

Kızlar ben hep 28 günde bir 26 günde bir falan adet olurdum bu ay ,33.gundeyim adet olmadım geç yumurtlama olmuş olabilir mi

Günaydın kızlar, sizin bebeler günse kaç kere kaka yapıyor? 2 gün ishal oldu sıvı mukuslu geçti çok şükür ama şimdi gece bile kaka yapıyor.. yemek yiyor 1 2 saate yedikleri kakasinda.. sıvı değil ama koyu da değil..

Kararsız kaldım yiyor ateşi vb de çok şükür ama köpek dışı patlamış o çıkmaya çalışıyor sanırım ondan olabilir mi.

Test yap canım ne olur ne olmaz.. ben 16.haftama girdim. leilani leilani de 1 ayı bile kalmadı sanırım.. 🤗🤗
Kızlar ben hep 28 günde bir 26 günde bir falan adet olurdum bu ay ,33.gundeyim adet olmadım geç yumurtlama olmuş olabilir mi
Hahahah valla bence de test yap canım ne olur ne olmaz😊
en geç 7 ekim doğum tarihi verdi doktorum 30’unda da muayene ve nst var bakalım belki de kalmaz bile o tarihe.

Hahahah valla bence de test yap canım ne olur ne olmaz😊
en geç 7 ekim doğum tarihi verdi doktorum 30’unda da muayene ve nst var bakalım belki de kalmaz bile o tarihe.
Ay süper ya.. beni de heyecan sardı seni düşünemiyorum bile.. 🤗🤗 sağ salim sağlıkla kavuş inşallah canim

Ay süper ya.. beni de heyecan sardı seni düşünemiyorum bile.. 🤗🤗 sağ salim sağlıkla kavuş inşallah canim
Amin canım valla heyecan dorukta son hazırlıkları yapıyorum işte doğum çantasıdır gardroplardır buzluğa atılacak atıştırmalıklar falan. İlk kez doğurcak gibiyim nedense çok heyecanlıyım çok hevesliyim☺️ İlk hamilelikte çok ağır ve halsizdim ama bunda bu haftaya kadar çok iyi geldim valla. Bir iki haftadır artık ufaktan yorulmaya başladım çok yürüyemiyorum sürekli nefes nefeseyim. Melisa da çok hareketli ve üstelik kucakçı bir bebek sağolsun. Yürümeye başladığından beri tutamıyoruz fıtı fıtı tepemizde geziyo😂 güncellerim sizi fırsat buldukça burdan

Amin canım valla heyecan dorukta son hazırlıkları yapıyorum işte doğum çantasıdır gardroplardır buzluğa atılacak atıştırmalıklar falan. İlk kez doğurcak gibiyim nedense çok heyecanlıyım çok hevesliyim☺️ İlk hamilelikte çok ağır ve halsizdim ama bunda bu haftaya kadar çok iyi geldim valla. Bir iki haftadır artık ufaktan yorulmaya başladım çok yürüyemiyorum sürekli nefes nefeseyim. Melisa da çok hareketli ve üstelik kucakçı bir bebek sağolsun. Yürümeye başladığından beri tutamıyoruz fıtı fıtı tepemizde geziyo😂 güncellerim sizi fırsat buldukça burdan
Kaç kg aldın bu sefer? Ben daha şimdiden 2 kg aldım doktor haslayacak beni diye korkuyorum😅😅

Kaç kg aldın bu sefer? Ben daha şimdiden 2 kg aldım doktor haslayacak beni diye korkuyorum😅😅
9 kilo aldım toplamda ama bir öncekinin kilolarını tam verememiştim yine de bu sefer 20 kilo almadığım için çoook çok daha rahat geçti hamileliğim. Ama bu bebiş daha büyük ilkine göre o yüzden karnım da daha büyük oldu Melisa 3 kilo doğmuştu bu bebiş şu an daha 36 hafta dolmadan 3 kilo oldu 😂

9 kilo aldım toplamda ama bir öncekinin kilolarını tam verememiştim yine de bu sefer 20 kilo almadığım için çoook çok daha rahat geçti hamileliğim. Ama bu bebiş daha büyük ilkine göre o yüzden karnım da daha büyük oldu Melisa 3 kilo doğmuştu bu bebiş şu an daha 36 hafta dolmadan 3 kilo oldu 😂
9 kg çok iyi gerçekten.. bende Ada dan sonra veremeyip üzerine kg aldım bir de hamilelik çıkınca daha da bir belli oldu..

Oy maşallah kuzuma güzel haberlerini bekliyoruz.. 🤗🤗🤗

9 kg çok iyi gerçekten.. bende Ada dan sonra veremeyip üzerine kg aldım bir de hamilelik çıkınca daha da bir belli oldu..

Oy maşallah kuzuma güzel haberlerini bekliyoruz.. 🤗🤗🤗
amin canım hiç dert etme çocuktan fırsat kalmıyo kilo almaya. Senin haftanda 2 kilo aşırı normal yani zaten sürekli ayakta olacaksın kilo falan alman çok zor ki alsan da belli bile olmayacak tuhaf bi şekilde ikinci hamileliği olan bütün arkadaşlarım aynı kiloyu bile alsalar hiç belli etmediler ikinci çocuk büyüsü gibi bişey😂 güzel haberlerini güncellemelerini bekliyorum ben de 🫠

Kızlar bebeği tek uykuya geçenlerin uyku saatlerini nasıl ayarladniz. O tek uykuda kaç saat uyuyor
Sabah 7-8 arası uyanıyo 11-12 gibi 45 dakika ya da maksimum 1 saat 20 dakika uyuyor 19-20 arası da gece uykusuna geçiyor şuan bu düzene geçti inşaallah öğlen uyuduğu tek uyku süresini biraz daha arttırır 🙏🏻

Sabah 7-8 arası uyanıyo 11-12 gibi 45 dakika ya da maksimum 1 saat 20 dakika uyuyor 19-20 arası da gece uykusuna geçiyor şuan bu düzene geçti inşaallah öğlen uyuduğu tek uyku süresini biraz daha arttırır 🙏🏻
Benimkinin uyku saatleri çok değişti sabah 10 da kalktığı için gece uykusuna da gece 11 12 de geçiyor. Dün tek uyku yaptırayım dedim akşam 8 de uyudu 9 da uyandı 12 ye kadar uyumadı. Duzeltemiyorum daha çünkü sabaha kadar sürekli emdiği için bende uyanamıyorum.

Canim bizim isler karisikti
Ben dogurdum dayim vefat etti annem kanser haberi ben tasindim turkiyeden teyzem geldi avusturalyadan kuzenim geldi ayri ayri vakitlerde irlandadan kuzenim geldi derken milleti hep geri cevirdim
Kucuk 15 kisilik bi mevlut yapmistim onlari aradan cikardim ev ve bebis icin aama digerlerine posta kutusuna birakin ben size zamani gelince iade ederim demek istesemde diyemiyorum😃

Uzun zamandir ben de giremiyordum. Simdi gordum. Basin sagolsun, ben de digerleri gibi çok merak ettim seni. Umarım annen simdi daha iyidir. 😔

Kizlar bizimkinin dişleri hala cikmadi ya. 10 gun sonra 1 yaşına giriyor.
Herkesin bebislerinin dişleri cikti mi?
Altı buçuk aylıkken başladı canım 6 tane çıktı 4 ay boyunca sonra durdu bizim de.
leilani leilani Kayinvalidene çok kizmistim, simdi de annene kızdım bak 😳 Annecim denir mi ya.. Bizim kv de askiim diyerek dolaniyor. Sevgilerinden ne diyeceklerini sasirmis durumda bu büyükler.
Artık ben geçimsiz olduğuma inanıyorum valla ya büyüklerle hiç geçinemiyorum o kadar inatçılar ki 😕

X