2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar 1 yaşının açılışını atatalya atatalya dan sonra bızde yaptık çok güzel ve yorucu geçti minik aile arası bişey yaptık 😍
1 yaşla birlikte güncellemelere yetişemeyeceksiniz hazır olun 🌸
Nice mutlu sağlıklı huzurlu neşe dolu seneleriniz olsun canım hep beraber♥️😍
Şu ara bizde güncelleme çok. Artık uykuya kendi yatağında geçiyor kızım. Koşuyor dans ediyor temizlik yaparken ve bişeyler tamir ederken beni taklit ediyor bir yere saklanıp birden çıkarak korkutup şaka yapmaya bile çalışıyor inanılmaz eğleniyoruz😂

Benimkinin uyku saatleri çok değişti sabah 10 da kalktığı için gece uykusuna da gece 11 12 de geçiyor. Dün tek uyku yaptırayım dedim akşam 8 de uyudu 9 da uyandı 12 ye kadar uyumadı. Duzeltemiyorum daha çünkü sabaha kadar sürekli emdiği için bende uyanamıyorum.
Biz de böyle bir süreçten geçtik gece uykusuna yatırdıktan bir süre sonra uyanıp 1-2 saat uykuya geri dönmüyordu bir kaç gün aralıklarla devam etti sonra bu bahsettiğim düzene geçti sanırım uyku geçişleri böyle oluyor sizinde düzelir inşaallah

Uzun zamandir ben de giremiyordum. Simdi gordum. Basin sagolsun, ben de digerleri gibi çok merak ettim seni. Umarım annen simdi daha iyidir. 😔
Sagol canim
Cok sukur psikolojik olarak daha iyi
Ilk baslarda icine kapandi kimseyle konusmuyodu hircinlasmisti
simdi kabullendi daha cool
en sonki raporunda metastazlarda kuculme oldugunu duyunca dahada kabullendi durumu
Kizlar bizimkinin dişleri hala cikmadi ya. 10 gun sonra 1 yaşına giriyor.
Herkesin bebislerinin dişleri cikti mi?
Canim diger arkadaslarinda dedigi gibi 1 yasina kadar normal bi durum

Kızlar 1 yaşının açılışını atatalya atatalya dan sonra bızde yaptık çok güzel ve yorucu geçti minik aile arası bişey yaptık 😍
1 yaşla birlikte güncellemelere yetişemeyeceksiniz hazır olun 🌸
Nice yaslariniz olsun canim
Nasil yaptin minik aile dedigin sadece sizmi annanne babanne falanmi
Ben cok cafcafli bise istemiyorum ya
Suan herhangi bi plan proje yapmadim

Sagol canim
Cok sukur psikolojik olarak daha iyi
Ilk baslarda icine kapandi kimseyle konusmuyodu hircinlasmisti
simdi kabullendi daha cool
en sonki raporunda metastazlarda kuculme oldugunu duyunca dahada kabullendi durumu

Canim diger arkadaslarinda dedigi gibi 1 yasina kadar normal bi durum

Nice yaslariniz olsun canim
Nasil yaptin minik aile dedigin sadece sizmi annanne babanne falanmi
Ben cok cafcafli bise istemiyorum ya
Suan herhangi bi plan proje yapmadim
Pp de resim var kuzum geniş açıdan koyayım bı bak babane hala anane teyze toplam çocuklarla 10-12 kişiydik yani amcası tatıldeydi katılamadı
Teşekkür ederim bizim küçük bi kutlama oldu bundan sonrakileri direk çekirdek aıle kutlarız kendisi isteyene kadar diye düşünüyorum nasıpse ♥️

Nice mutlu sağlıklı huzurlu neşe dolu seneleriniz olsun canım hep beraber♥️😍
Şu ara bizde güncelleme çok. Artık uykuya kendi yatağında geçiyor kızım. Koşuyor dans ediyor temizlik yaparken ve bişeyler tamir ederken beni taklit ediyor bir yere saklanıp birden çıkarak korkutup şaka yapmaya bile çalışıyor inanılmaz eğleniyoruz😂
Ya İşte artık çocukluğa adım başlıyor hergün hergün farklı bişeye uyanıcaz ve çok daha cabuk buyucekler bu hallerini görmek çok tatlı 🥰
Teşekkür ederiz kuzum ♥️

sandriyon sandriyon instada cok gezen Çiçek konseptini kendimce yaptım bi tarafa renkli folyo kalp balonlar bitarafa da 1 rakamı üç beş balon önce onu tek çektim sonra da yuvarlak bi masa beyaz bi örtü ile de ailecek ayakta pasta üfledik 😍
Bizim burda meşhur birde 1 yaş çekimi yaptık stüdyoda 🌿
Oy nasıl tatlı maşallah.. mutlu güzel yaşlara.. bizimde tam 1 ay kaldı 😢😢😢🥰

sandriyon sandriyon instada cok gezen Çiçek konseptini kendimce yaptım bi tarafa renkli folyo kalp balonlar bitarafa da 1 rakamı üç beş balon önce onu tek çektim sonra da yuvarlak bi masa beyaz bi örtü ile de ailecek ayakta pasta üfledik 😍
Çok güzel olmuş konseptiniz maşaallah miniğime nice güzel yaşları olsun ben de bu tür bir şey düşünüyorum ve elbisesini çok beğendim nerden acaba ☺️

Pp de resim var kuzum geniş açıdan koyayım bı bak babane hala anane teyze toplam çocuklarla 10-12 kişiydik yani amcası tatıldeydi katılamadı
Teşekkür ederim bizim küçük bi kutlama oldu bundan sonrakileri direk çekirdek aıle kutlarız kendisi isteyene kadar diye düşünüyorum nasıpse ♥️
Masallah canim cok guzel olmus Rabbim nice yaslar nasip etsin
Eger ben anne baba kardeslerim yaparsam max 14 kisi oluyoruz
Ya bende bugun soyledim esime 1 yas cekimi istiyorum
Ama ben sadece oglum degil boyle aile pozlarida olsun oglumunda tek olsun istiyorum
Ama buralarda henuz yayilmadi bakicam bulucam biseler
Kuzum yeni goruyorum yazdigini. Evet full time calisiyorum malesef 😕
allah kolaylık versin canim
Bizde yurumeye basladik yeni yeni. Evde minik bir adam dolasiyor. Buyudukce daha keyifli oluyormus megersem ☺️
Hayirli olsun canim biz daha yurumuyoruz ama tek elini tutunca adimlar yapiyo

Ama ben sadece oglum degil boyle aile pozlarida olsun oglumunda tek olsun istiyorum

Biz bayadir elinden tutup yuruyorduk ama cesareti anca geldi sanirim. Biraz yuruyup dengeyi saglayamayip totosunun ustune oturuveriyor 😂

Çok güzel olmuş konseptiniz maşaallah miniğime nice güzel yaşları olsun ben de bu tür bir şey düşünüyorum ve elbisesini çok beğendim nerden acaba ☺️
Eftunbabykostumevi canım fıyatları da cok makul aslında fotoğrafçılara kostum diken bi sayfa sayfasına gırıp inceleyip sorabılırsın elinde mevcut mu diye yada dikim tarihlerini falan 🥰
Ayrıca çok teşekkür ederiz 🪬🦋

Evet kuzum bizimde oyle oldu aile çekimi artı Kızım farklı bır konseptte çekim yaptırdık çok güzel anı kaldı oğluma da yapmıştık ♥️ Ama bizim kız hiç gülmedi desem yeridir 😂 onunla ilgili de minik bi koyayım fotoğraf 😍

Evet kuzum bizimde oyle oldu aile çekimi artı Kızım farklı bır konseptte çekim yaptırdık çok güzel anı kaldı oğluma da yapmıştık ♥️ Ama bizim kız hiç gülmedi desem yeridir 😂 onunla ilgili de minik bi koyayım fotoğraf 😍
Cok guzel olmus canim
Olsun gulmesede hatira
Ben fotolarda herzaman dogalligi seviyorum ya her haliyle bi anisi oluyo
Bende suan arastirmalara basladim

Kızlar selamlar umarım hepiniz iyisinizdir bebişleriniz sağlıklıdır. Bir sorum olacak son bir haftadir bebeğim gece aralıksız dönüyor ama hiç durmadan elli kere falan uyanıyorum artık. Karnına masaj yapıyorum, emzirmeye çalışıyorum,emzik veriyorum,su veriyotum derdi ne çözmeye çalışıyorum ama hiç biri çözüm olmuyor. Resmen saniyelik pozisyon değiştiriyor çocuk. Gece olacak diye korkmaya başladım artık. Beşiğinden yanıma aldım döne döne kafasını vuruyordu çünkü. Kucağımda sarilarak tutuyorum dönmesin diye uykusunda ittiriyor beni yine dönüyor. Böyle bir durum yaşayan çözüm önerisi ya da sebebini tahmin edern var mıdır?

X