- 1 Kasım 2012
- 11.073
- 25.675
- 34
Ay yok demez bunlar cok cocuk yapmazlar daha ben hamileyken dogum sonrasi kisirlastirmadan falan bahsettim benim bakislar ne munasebet yani der gibiydiBirtane daha yapabilirsin demesin sonra
Simdi tipis tipis geri donuyorum dusun
Yakin arkadasim yapmisti ondan bilgi alabilirimsandriyon sprıale guvenmıyorum kol altı ımplant hakkında düşüncelerin neler
Sipraile neden guvenmiyosun? Bi arkadasim memnun ordan aklima geldi
Ben sundan 1 aya kadar emziren anne dogum kontrol hapi aliyodum ama ona hiiiiic guvenmiyorum biraktim
6 7 oldu ovulasyon testi yaptim bi turlu piki goremedim belkide hic yumurtlama donemim yok bilmiyorum
canim benim yaaa cok tesekkur ederimYaa hoş geldiinnn. Siteye her girişimde kontrol ediyodum girdi mi acaba diye. Çok merak ettik seni, çok çok sevindim gördüğüme <3
bende sizlerle sohbet etmeyi konusmayi ozledim
hep aklimdaydiniz yemin edim bak
ama iste yogunlukdan giremedim bide cesaretimi toparlayamadim.
sezeryanin bana agir geldigini duyunca abarttigimi dusunmenizden cekindim
cok sukur canim bugunumuze annem kemoterapiye devam edecek bakalim rabbim ne derse o , amin canim duan icin aminYaşadıkların için çok üzgünüm canım.. Umarım annen çok daha iyidir.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.
Lohusalık hepimiz için zordu senin için ekstra zor olmuş
Geride kalmasına çok sevindim.
Ya benim yegenim dogacak en gec bu ayin 23une dogumgunu yapsam gelebilecekmi kardesimle esi bilmiyorumKızlar bebişlerin doğum gününü nasıl kutlacaksınızz? Konsept falan
Bu ayın son pazarı doğum günü kutlayacağız ne elbise belli ne konsept. Sahilde açık alanda kutlamak istiyorum hava nasıl olur belirsiz üf
Henuz konsept dogumgunu falan dusunmedim ama aklimda sadece bi shooting dusunuyorum cekirdek ailemle
Uyku tulumu kisin iyi oluyoBir de uyku tulumu kullanıyo musunuz? Önereceğiniz marka model var mı? Benimki deli yatıyor üstünde hiçbir şey tutmuyor tulum şart oldu :d
yazin uzerine bi yazmami atiyorum
haa neden yazma diyeceksin yuzbin tane muslu varken bizim oglan yazmayi seviyo heralde kokumu aliyo ondan
2 yasinda babayla disariya gonderirsen olur ancaTabii tabi, mutlaka öyle.
Ben bebeksiz yaşam ile kıyaslayarak öyle dedim. Yoksa hiç bir çocuk ile iki- üç çocuk bir olur mu... ?
Şimdi bebeğim uyuduğunda (işim gücüm bitmese de) bir nefes alacak mola olmuş oluyor. Çok çocuk olsa o da olmaz. Ama şuan da çok rahat değil yahuu , ne zaman rahatlarım acaba hahaha
Rahatlamaktan kastım şu, bebeğim uyanıkken benim yarim saat mutfağa gidip yemek yapmam ya da yarım saat uzanıp telefon kurcalamam, belki kitap okumam gibi şeyler ne zaman olur :/
Cok kisa ve net oldu demi