2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla aynısı ben de önlüğe geçeyim bari

Canım karın kası çalışıyorlar bir süre 😂 dönmek için de onlar lazım zaten yeterince gelişince dönerler 😂 Sen yine bol bol yüzüstü tut, o ayakları kaldırıp yana düşme de dönmeye hazırlık zaten. Sonra Flowervillage Flowervillage dediği gibi yüzüstü kalıp beni kaldır diyorlar ki benimki 5,5 aylık oldu hala sırt üstüne dönmüyor ama yüzüstü bayağı kalıyor artık ağlamadan 🫠
Minimum 25 tane önlük var bende 😁 sürekli sırılsıklam salya akıttığı yetmediği için bi de alıp yiyor iyice su gibi oluyor. Arada kusmalar vs günde en az 5 kere değişiyoruz en iyimser haliyle

Minimum 25 tane önlük var bende 😁 sürekli sırılsıklam salya akıttığı yetmediği için bi de alıp yiyor iyice su gibi oluyor. Arada kusmalar vs günde en az 5 kere değişiyoruz en iyimser haliyle
Bizimde bir çekmece full önlük ama geçen annem arkası naylonlu çirkin onluklerden almis ama çok güzel iş görüyor valla önü kumaş arası sünger arkası naylon hemde 15 TL çok çirkin ama çok kullanışlı 😃

Benim bebeğim hem yüz üstü hem sırt üstü dönüyor. Ancak aynı yönde yuvarlanarak dönüyor yani halının bir ucuna koyunca , diğer ucuna kadar yuvarlanarak geliyor. Gece uyurken de yüz üstü yatmaya çalışıyor. Ancak dar bir alan da geri sırt üstü dönemez diye yastık koyuyorum. Sadece yan dönebiliyor uyurken yastık koyduğum için. Sizce yanlış mı yapıyorum? Beşik alanında geri dönemezse diye korkuyorum.
Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Kızlar benim bebeğim her an kalkma hareketini yapıyor asla yatıramiyorum mesela oyun halısına yatiricam kafası yukarda bırakıyorum yere asla kafasıni yere koymuyor artık. O kadar çok kalkma hareketi yapmiski karnı kas gibi oluşmuş hatta dün farkettim kalkarken kaburgaları çok fena çıkıyor korktum baya görünce. Zaten artık oturtuyorum ya da yüz üstü koyuyorum resmen hacı yatmaz çocuk ancak şöyle bir durum var dönme hareketi yapamıyor çünkü sadece kalkmaya çalışıyor Anca ayaklarını havaya kaldırıp yana düşüyor. Yüz üstü de beş dakikadan sonra ağlıyor. Hoppala almayı düşünüyorum ziplar durur artık :) 5 aylık olacak haftaya hala tam dönemiyor dönmeye başlar demi ya bu aralar takacak bir şey bulamadım bu var aklımda galiba 😃😃
Benimkide sadece yana donuyor kafa hep yukarida ama doktorumuz bir sorun gormedi. Desteksiz 10-15 sn kaliyor. Benimkinin donmek icin bir cabasi yok istemiyor. O hep otursun ve ayakta olsun 😂

Ben önceden içme suyunu kaynatıp veriyordum birisi gerek yok dedi bende öylece veriyorum. Biberon da almıyor zaten su içerken bardaktan iyi içiyor 🤣
Alıştırma bardağı mi süper valla maşallah 🥰 e bebekte sular satiliyor bebeklere göre sanırım onlar nasıl acaba..

Bizimde böyle yapıldı ama 5.ay ikisi birlikte oldu. Nimenrix en masumlarından asıl bexsero ateş yapıyor. 38.8 de az değil şaşırdım
İlacı bu sefer ben aldım eczaneden ve bexseroydu eminim. Acaba 2.dozu mu olduk yaa bi kağıda bakayım şuan bi afalladım

Bizimde böyle yapıldı ama 5.ay ikisi birlikte oldu. Nimenrix en masumlarından asıl bexsero ateş yapıyor. 38.8 de az değil şaşırdım
Evet bexsero 2.dozu plmuşuz 3-5-15.aylarda olcakmış nimenix de tarih olarak 7/13müş. Bizim asm farklı zamanda veremi yapacak diye doktoru onu öne çekti öne çekince 2.ay kontrolünde verem oldu nimenix 2-4-13e uymadı o gün özel aşılara başlayamadı. 3.ayda bekseroyla başladık nimenix geriye kaldı ben karıştırmışım😃😃

Kızlar bim de bu 3 boyutlu kitapları buldum 35 tl civarı idi.. güzel ilgi çeker ilerde..

Eklentiler

• 20240317_094306.jpg
    20240317_094306.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20240317_094313.jpg
    20240317_094313.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 25
Ben ecowell in şampuanini kullanıyordum ilk dogdugunda felaket konak yaptı mustelaya geçtim 4 buçuk aylık oldu sıkıntı yok.
Ya ben saçı uzatıyomuş diye influencerlara kanıp ecowelle geçmeyi düşünüyodum. Doğduğundan beri mustela kullanıyoruz sorun yaşamadım ama saçları düdük gibi kaldı kızımın yaaa🤣 ben de bebekken sarışın ve baya kelmişim kızımda öyle olcak galiba🤣

Ya ben saçı uzatıyomuş diye influencerlara kanıp ecowelle geçmeyi düşünüyodum. Doğduğundan beri mustela kullanıyoruz sorun yaşamadım ama saçları düdük gibi kaldı kızımın yaaa🤣 ben de bebekken sarışın ve baya kelmişim kızımda öyle olcak galiba🤣
Ben de ilk ecowell kullanmıştım ama hiç yıkanmış gibi olmuyordu saçlı bi bebeğim var resmen yağlı yağlı oluyodu kafası bikaç yıkamadan sonra sebamede geçtim saçları parladı resmen yavrumun

Ben de ilk ecowell kullanmıştım ama hiç yıkanmış gibi olmuyordu saçlı bi bebeğim var resmen yağlı yağlı oluyodu kafası bikaç yıkamadan sonra sebamede geçtim saçları parladı resmen yavrumun
Aaa iyi ki almamışım o zaman hatta indirimde 2lisi falan baya uygun oluyodu. Ben musteladan devam o zaman😄

Evet bexsero 2.dozu plmuşuz 3-5-15.aylarda olcakmış nimenix de tarih olarak 7/13müş. Bizim asm farklı zamanda veremi yapacak diye doktoru onu öne çekti öne çekince 2.ay kontrolünde verem oldu nimenix 2-4-13e uymadı o gün özel aşılara başlayamadı. 3.ayda bekseroyla başladık nimenix geriye kaldı ben karıştırmışım😃😃

Ne kadar çok aşı var ya..
Her ay bir aşı mutlaka oluyor ( Devlet aşısı olmadığında özel aşı).
Kıyamıyorum yavruma , ağlıyor :) Büyüdükçe de zorlaşacak bu aşı işleri.
Onların sağlığı için gerekli tabi.
Bexsero bizde iştahsızlık ve huysuzluk yapmıştı. İkinci dozu yaptırmaya korkuyorum ama yaptıracağım..

Ne kadar çok aşı var ya..
Her ay bir aşı mutlaka oluyor ( Devlet aşısı olmadığında özel aşı).
Kıyamıyorum yavruma , ağlıyor :) Büyüdükçe de zorlaşacak bu aşı işleri.
Onların sağlığı için gerekli tabi.
Bexsero bizde iştahsızlık ve huysuzluk yapmıştı. İkinci dozu yaptırmaya korkuyorum ama yaptıracağım..
Sorma ya geçen gün dedim her doktor kontrolünde bi aşı vuruluyo çocuk artık anlamaya başladı 🥲

X