2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Gündüz karanlık sessiz odada 3 saatte 1 en az 5 ya da 10 dk besleme yapması lazım bu arada . Uyku yeri odası belliyse mesela orada sakinleştiren müzik açıp denemek lazım .

Valla aynen geçen teyzem vardı o gördü emmesini aynısını söyledi. Düz beyaz sütü alıp asıl yağlı sütü almıyor bu çocuk dedi haklısınız bencede öyle yapacağım artik. En koyu beyaz süt kalıyor hep cidden

Gündüz karanlık sessiz odada 3 saatte 1 en az 5 ya da 10 dk besleme yapması lazım bu arada . Uyku yeri odası belliyse mesela orada sakinleştiren müzik açıp denemek lazım .
Genellikle öyle yapıyorum gündüz uykularında veriyorum en sakin öyle emiyor. Gece güzel emiyor diyordum En son 11 de emmisti 6 saat olmuş şimdi 5 dk emip geri daldı çocuk uykusu ağır bastı herhalde. Kafaya takıyor insan inan şu saat oldu 3 rüya gördüm hepsi bebeğimi besleyememekle alakalı. Haftalık kilo alimina bakicam bu salı götüreceğim geçen salı 6900 çıktı çünkü bakalım değişim var mi

Merhaba kizlar.5 aylik olduk biz cok şükür. İnci viral enfeksyon olmus.oksuruk,bogaz agrisi,istahsizlik var doktor vitaminler ve antibiyotik verdi hafif hafif arada ates yokluyor.istah tamamen kesildi formul mamayla besleniyordu zaten hic icmiyor gibi.butun gece kustu.uyku yok.zombi gibi geziyorum cok yoruldum.oglum 9 yasinda oda oksuruk burun tikanikligi yasiyor off off bu donemi bi an önce atlatmam lazim psikolojim cok bozuk ustune uykusuzluk sinirlerim cok gergin.yoruldum cok yoruldum2.yi yapmakta gec kaldim 2.bebegi dusunenler yasiniz gecmeden yapin.ne kafa kaldiriyor ne bunyem

Gecmıs olsun kuzum iki olması her yaşta zor kendıne yuklenme

Alışır o zaman pışpışa belki. Benimki uyanıp uyanıp meme arıyor sürekli uykuya döndürmeye çalışıyorum.

D dertah ben yatak bariyeri alıcam ya, zaten sürekli aklımda da bizim yatak bi de yüksek allah korusun. Kamera yerine o da alınabilir

Baktın yine az o zaman mama dene 5 6 saat çok aşırı uzun bu ay için

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda şifalar diliyorum

Kızlar tadım yaptırayım diyorum her şeyi atıyor ağzından yarım çay kaşığı bile almıyor. Biz yemek yerken yemek istiyor verince de atıyor nasıl çözdünüz bu sorunu

Aşı yeri böyle oldu neden ki kızlar 4 ay asisinda koldan yoktu diye hatırlıyorum

Eklentiler

• 1000008099.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 35
Valla eğer done done uyuyan bi beben olursa yatağı full bariyerle kaplamak lazimbenim oğlum öyleydi halada done done uyur yatağın her bir noktasını gece tavaf eder yer yatağı yapıp ta kurtulmuştum.Simdi kizin huyunu bilmiyorum bariyeri hiç düşünmedim hem bizim yatağın yan tarafları kalın bariyeri tutturacak biyer yok besigine alıştırmaya çalışıyorum gece yine yanımda şimdilik ama gündüzleri besigine koyuyorum artik

Aşı yeri böyle oldu neden ki kızlar 4 ay asisinda koldan yoktu diye hatırlıyorum
Canım verem aşısı yeri değil mi bu?
Hemşire ebe bana 6 aya kadar şişme kanama vs olabilir demişti. Normal diye biliyorum ama istersen bir doktor ya da sağlık ocağı ebe hemşire görüşü al.

Kızlar tadım yaptırayım diyorum her şeyi atıyor ağzından yarım çay kaşığı bile almıyor. Biz yemek yerken yemek istiyor verince de atıyor nasıl çözdünüz bu sorunu
Canım.bu bi sorun degilki böyle böyle alisacaklar her bebek hemen sapır şupur yemiyor önemli olan tadına bakması alerjisi varmi yok mu ona bakmak sen denemeye devam et öyle öyle alisacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…