Kızlar bugün Ecoşumu doktora götürdük. 3 gün kabak 1 gün yoğurt denemiştik ve yoğurdu denediğimiz gün kakada mukuslu kan vardı. Bu yüzden doktor süt ve yumurta alerjisinden şüpheleniyor kan verdik 1 haftaya çıkarmış sonuçları bakalım ne olacak... Bize dua edin
Uyurken dönmüyor aslında da ben korkuyorum, ya ben çok uğraştım biraz pes ettim yoruldum. Saatlerce beşiğin başında duruyorum yatır kalksın yatır kalksın çok da ağlıyor kıyamıyorum ama biraz toparlanayım ben de denicem. Artık kucağımda uyutmuyorum yatakta emzirip bırakıyorum çocuğa mı yatak alsam bilemedim.Valla eğer done done uyuyan bi beben olursa yatağı full bariyerle kaplamak lazimbenim oğlum öyleydi halada done done uyur yatağın her bir noktasını gece tavaf eder yer yatağı yapıp ta kurtulmuştum.Simdi kizin huyunu bilmiyorum bariyeri hiç düşünmedim hem bizim yatağın yan tarafları kalın bariyeri tutturacak biyer yok besigine alıştırmaya çalışıyorum gece yine yanımda şimdilik ama gündüzleri besigine koyuyorum artik
Verem aşısı yeri, doktoru söylemişti önceden böyle olabilir diye. Şimdi kırmızı bizim deYarın bir sorayım o zaman ilk başlarda bir sey yoktu çünkü.
Ben iki gün önce anneme geldim tek başıma yapamadım artık hatta bu hafta beni o kadar çok yormuş ki anneme gelir gelmez hasta oldum bedenim saldı herhalde kendini salya sümük şimdi inşallah bebeğe geçmez. 3.ayda da böyle olmuştu ben atlattık herhalde demiştim. Uykusu gelince minik bir canavar oluyor çocuk çığlık kıyamet carsafta dahi salladik o bile işe yaramadı emzik emip eğlendi. Gündüz uykuları neyse bir şekilde atlatıyor insan ama gece bitiriyor bizi annem babam ben omuzlarimiz ağrıyor el kadar bebe esir etti hepimizi. İstiyor ki full oyun oynasın herkes her an onunla ilgilensin hep gezsin asla uyumasin aslaaaaaaaaa emmesi zaten dert onu konu etmiyorum artık alıştım. Masajlar duşlar klasik müzikler sakin konuşmalar tık etmiyor
Merhaba bebeğiniz tam olarak kaç aylıkBen iki gün önce anneme geldim tek başıma yapamadım artık hatta bu hafta beni o kadar çok yormuş ki anneme gelir gelmez hasta oldum bedenim saldı herhalde kendini salya sümük şimdi inşallah bebeğe geçmez. 3.ayda da böyle olmuştu ben atlattık herhalde demiştim. Uykusu gelince minik bir canavar oluyor çocuk çığlık kıyamet carsafta dahi salladik o bile işe yaramadı emzik emip eğlendi. Gündüz uykuları neyse bir şekilde atlatıyor insan ama gece bitiriyor bizi annem babam ben omuzlarimiz ağrıyor el kadar bebe esir etti hepimizi. İstiyor ki full oyun oynasın herkes her an onunla ilgilensin hep gezsin asla uyumasin aslaaaaaaaaa emmesi zaten dert onu konu etmiyorum artık alıştım. Masajlar duşlar klasik müzikler sakin konuşmalar tık etmiyor
Bizde de durumlar fena ve ben tek başımayım yaşadığımız şehirdeBen iki gün önce anneme geldim tek başıma yapamadım artık hatta bu hafta beni o kadar çok yormuş ki anneme gelir gelmez hasta oldum bedenim saldı herhalde kendini salya sümük şimdi inşallah bebeğe geçmez. 3.ayda da böyle olmuştu ben atlattık herhalde demiştim. Uykusu gelince minik bir canavar oluyor çocuk çığlık kıyamet carsafta dahi salladik o bile işe yaramadı emzik emip eğlendi. Gündüz uykuları neyse bir şekilde atlatıyor insan ama gece bitiriyor bizi annem babam ben omuzlarimiz ağrıyor el kadar bebe esir etti hepimizi. İstiyor ki full oyun oynasın herkes her an onunla ilgilensin hep gezsin asla uyumasin aslaaaaaaaaa emmesi zaten dert onu konu etmiyorum artık alıştım. Masajlar duşlar klasik müzikler sakin konuşmalar tık etmiyor
Kuzey in gece uykusu sorunsuz. 22:30 gibi gece uykusuna geçiyor. 1 gibi maması var sonra 6 gibi acıkıyor yiyip uyuyor. 8-9 gibi de uyanıyor. Genelde 2 saatte bir uyku istiyor hala ama çok uyuduysa 3 saat uyanık kaldığı da oluyor. Kuzey'i uyku gerilemesi vurmadı çok şükür. O konuda en büyük değişiklik
Kuzey in gece uykusu sorunsuz. 22:30 gibi gece uykusuna geçiyor. 1 gibi maması var sonra 6 gibi acıkıyor yiyip uyuyor. 8-9 gibi de uyanıyor. Genelde 2 saatte bir uyku istiyor hala ama çok uyuduysa 3 saat uyanık kaldığı da oluyor. Kuzey'i uyku gerilemesi vurmadı çok şükür. O konuda en büyük değişiklikSatilucky de oldu galiba Deniz de fena.
Bizim biraz geçti gibi az önce saat uyanık kalıp 1saat 40 dk uyku yaptı. 4. Ay zorluyor ama atlatılıyor sonra dişler geliyor yine bozuluyorpoponu kaşı
Benim kız uykuyu çok severken şimdi sürekli uyanır oldu. Yine uykuya dalıyor ama kısa kısa. Bir haftadır çok fena ve ben sabırsızlıkla bekliyorum ki geçsin
Harika motivasyon oldu ahahaBizim biraz geçti gibi az önce saat uyanık kalıp 1saat 40 dk uyku yaptı. 4. Ay zorluyor ama atlatılıyor sonra dişler geliyor yine bozuluyor
3 saat uyanık kalıp yazıcaktım silmişimHarika motivasyon oldu ahaha
Uyku konusunda zorlanıyorum sadece uyusam her şey çözülecek
Ay öyle çok şükür uyuyor oğluşum. Hasta birkaç gündür sesi çıkmıyor kedi yavrusu gibipoponu kaşı
Benim kız uykuyu çok severken şimdi sürekli uyanır oldu. Yine uykuya dalıyor ama kısa kısa. Bir haftadır çok fena ve ben sabırsızlıkla bekliyorum ki geçsin
Benim de eşim aksi gibi yoğun bir döneminde. Sürekli şehir dışı yurt dışı. Yurt dışına çıktığında annem geldi ama tek günlük şehir dışı olduğunda gelemiyor. Uzakta oturuyor yani aramızda 8 saatlik mesafe var ona da yazık.3 saat uyanık kalıp yazıcaktım silmişim
Ya ben de tek başımayım eşim de akşam 6da falan geliyor o yüzden yanıma almaya başladım aynı hataya düşmeyinama başka türlü uyuyamayacaktım.
Kuzeyin de maşallah her şeyi çok hızlıAy öyle çok şükür uyuyor oğluşum. Hasta birkaç gündür sesi çıkmıyor kedi yavrusu gibiAllah'tan keyfi yerinde de teselli oluyor bana. Öksürüp uyanıyor arada. Diş 3 tane çıktı bi de sırasız çıktı bizimkinin Geçenlerde uykudan ağlayarak uyanmaları oldu sonra geldiler muhtemelen sıkıntı veriyordu
Kuzum biz uyku regresyonunu 3.5 aylıktan beri yani 1 aydır yaşıyoruz hemde öyle böyle değil ilk zamanlar gece 15 dakikada bir uyanıyordu kucakta memede uyumak istiyor koyunca tık uyanıyor gündüz desen 5 saat kadar uyumadığı oluyor krize gidiyordu şimdi son 1 haftadır saat başı uyanıyor bazen şansım varsa 2 saat uyuyor gündüz de dışarı çıkarıp 2 saat bebek arabasında gezerek uyuyor onu uyumazsa zaten aşırı huysuz oluyor. Ben çok zorlandım hala da öyle ama alıştım da bi yandanpoponu kaşı
Çok çok yorucu cidden ben alışamadımKuzum biz uyku regresyonunu 3.5 aylıktan beri yani 1 aydır yaşıyoruz hemde öyle böyle değil ilk zamanlar gece 15 dakikada bir uyanıyordu kucakta memede uyumak istiyor koyunca tık uyanıyor gündüz desen 5 saat kadar uyumadığı oluyor krize gidiyordu şimdi son 1 haftadır saat başı uyanıyor bazen şansım varsa 2 saat uyuyor gündüz de dışarı çıkarıp 2 saat bebek arabasında gezerek uyuyor onu uyumazsa zaten aşırı huysuz oluyor. Ben çok zorlandım hala da öyle ama alıştım da bi yandanson zamanlarda mesela gece uykusuna 23 gibi geçip sabah 5de kalkıyor tamamen oynamak istiyor tabi o 6saatte de en az 3-4 kez kalkıyor o ayrı sabah 5de kalkıp oynuyoruz bir de ışığı da açmıyorum ona rağmen uyumuyor 8 gibi kv veriyorum o uyutabilirse ne ala uyuyamazsa gün zehir oluyor.
Geçer mi bilmiyorum ama ben işe başlamadan geçsin en azından gece uykusu düzene girsin diye dua ediyorum
4 ay bir haftalıkMerhaba bebeğiniz tam olarak kaç aylık
Allah'tan gece uykusunda sıkıntı yok geç yatıyor ama bir iki defa gece emip sabaha kadar devam ediyor uykusu. Ama uyutana kadar canımız çıkıyor günduz uykusu çok kısaldı. Her yeri karanlık yapar kucağımda tutar ve klasik müzik açık kalırsa güzel uyuyor ama hep bunu yapamıyorum tabi. Ve çok çığlık atıyor yeni modu.Bizde de durumlar fena ve ben tek başımayım yaşadığımız şehirdeeşim sorumluluk almasa yanmışım
Verem asisi o geçer normalAşı yeri böyle oldu neden ki kızlar 4 ay asisinda koldan yoktu diye hatırlıyorum