Bizim alt tek dis cikti. 2. Cikmak uzere ama kuzeye masallaah koşuyorDişler ne alemde kızlar? Kuzey'in altta biri çıktı dün göründü ucuBugün bi baktım üst yan kesici diş çıkmış aynı görünüyor hiç bakmıyordum onlara daha var diye Sıralı gitmeyecek galiba oğlum bütün zamanlamalara karşı benim canım ne zaman isterse diyor
Çok geçmiş olsun, biz de atlattık ilk günler baya zordu öksürdükçe uyuyamadı uyumadıkça ağladı ağladıkça öksürdü 2 gecemiz böyle fena geçti sonra yavaş yavaş azaldı ki biz hastanede yattık akciğer sesleri tam düzelmeden çıkarmadı doktor, zor oluyo ama geçiyo, ben şimdi daha çok korkuyorum tekrarlarsa diye ne yapmak lazım onu da bilmiyorumKızlar kızım bronşit oldu 1 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz hastaneye yatırmadılar ama antibiyotik öksürük şurubu 2 çeşit hava kullanıyoruz ona rağmen hırıltısı ve tıkanıklığı geçmiyorçok zor zamanlardan geçiyoruz bana moral verin ne olur atlatır mıyız bunu ya sanki kızım eridi gitti çok üzülüyorum varmıydı bizim gibi bu denli hasta olan
Çok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsınız, arkadaşlar da yazdı hastalık dönemine denk geldi çocuklar maalesef. Siz de iyi olacaksınızKızlar kızım bronşit oldu 1 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz hastaneye yatırmadılar ama antibiyotik öksürük şurubu 2 çeşit hava kullanıyoruz ona rağmen hırıltısı ve tıkanıklığı geçmiyorçok zor zamanlardan geçiyoruz bana moral verin ne olur atlatır mıyız bunu ya sanki kızım eridi gitti çok üzülüyorum varmıydı bizim gibi bu denli hasta olan
Bende sıcak basması yok ama üşümüyorum ve normalde çok üşüyen biriyim eşim hayretler içinde bakıyorArkadaşlar hormonlar hala kendine gelmeyen var mı? 4 ay oldu doğum yapalı hala bir anda sıcak basıyor su içinde kalıyorum ki normalde üşüyen biriyimdir ben kansızlık var ama özledim üşüdüğüm günleri :) hiç bir sebep yokken bir anda ter basıyor ve çocukta sicaklamıştır diye hemen onunda üstünü açıyorum
Bir anda cikiverdi bizimki. Nokta nokta beyazliklar vardi cok var cikmasina dediler 2 gun sonra patladiÇok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsınız, arkadaşlar da yazdı hastalık dönemine denk geldi çocuklar maalesef. Siz de iyi olacaksınız
Bende sıcak basması yok ama üşümüyorum ve normalde çok üşüyen biriyim eşim hayretler içinde bakıyorTer basması yok bende ama ister bir baktır hormonlara.
Ay dişler çıkmaya başlamış hayırlı olsun hepinizeDevakus atatalya Ihlamurseven maşallah bizde daha bir şey yok. Bazen mememi tutup sündürüyor ama oyun yapıyor kaşıntıdan değil bence
Oy maşallahDişler ne alemde kızlar? Kuzey'in altta biri çıktı dün göründü ucuBugün bi baktım üst yan kesici diş çıkmış aynı görünüyor hiç bakmıyordum onlara daha var diye Sıralı gitmeyecek galiba oğlum bütün zamanlamalara karşı benim canım ne zaman isterse diyor
Çok şükür toparlıyor kuzumMaşallah Deniz de kocaman olmuş canım benim ya görmüştüm fotosunu köpüşle olması lazım yanlış hatırlamıyorsamaraları nasıl
Ooo ek gıda işini ilerlettiniz bizde az kaldı arkanızdan geliyoruzBizim liste kabarık daha havuç muuu sadeceeebugun abısının pankekını tattık
Ay biz hala gündüz oturma odasında çocuk yatak odasında yapacağını anlıyor girmeden kapıda başlıyor ağlamaya öyle olunca bizim gündüz hala oturma odası devamEskıden oturma odasında dururduk dedıgın gıbı saatlerce ayakta dururdu artık sadece yatak odasında sallıyorum oldugu gıbı yastıkla bırakıyorum sağ ve sol kısmına ayağım varmıs gıbı hissetsin dıye yorganı yada battanıye sıkıştırıyorum yastığı çekmiyorum yanı çekersen uyanır tabıve piş piş yanında acık bırakıyorum ılk başlarda ıkı dk sonra uyanıyordu sonra yarım saat 50 dk fln boyle uyumaya başladı eğer cok uykusu varsa ve tekrar uyanıyorsa hemen yıne sallıyorum ve uyuduğunda yıne bırakıyorum ayakta tutmayı sırf wcye bile gidemiyorum sebebi ile bıraktım ıster uyusun ıster uyansın ayağımda kalmayacağını anlasın dedım işte idare ediyoruz
Ya biz nerdeyse doğduğundan beri gündüz 1 uykusunu dışarda yapıyoruz alıştı artık bir kez dışarda uyumadan durmuyor ama iyi de oluyor güzel uyuyorBenimki de çok çabuk sıkılıyo hele öğleden sonra 3e doğru evde zor tutuyrum direk sokağa kaçıyoruz bi 15-20 dk dolanıyo etrafı izliyo sonra uyuyo bu rutin oldu gerçekten 3 gibi asla durmuyo montunu giydirdiğim anda susuyo3e kadar sürekli bi oyalama halindeyim oyun halısı, oyuncaklar, camdan bakna, kitap okuma, anakucağında iş yaparken beni izliyo. Öyle böyle derken akşam oluyo
Kuzey prematüre felan değil depar atarak büyüyor vallaDişler ne alemde kızlar? Kuzey'in altta biri çıktı dün göründü ucuBugün bi baktım üst yan kesici diş çıkmış aynı görünüyor hiç bakmıyordum onlara daha var diye Sıralı gitmeyecek galiba oğlum bütün zamanlamalara karşı benim canım ne zaman isterse diyor
1haftadır kullanıyorum ama böyke koyu yeşill gibi falan değil afedersin ama bildiğin yeşil sümükKan ilaci kullaniyorsan rengi normal. Bizimde hep sumuk gibi kan olmadigi surece sorun yapmiyorlar canim
Bizimde hep oyle korkma1haftadır kullanıyorum ama böyke koyu yeşill gibi falan değil afedersin ama bildiğin yeşil sümük
D dertah dedıgın gıbı cok nadır görülen durum yapışma , gömülme ıse cok sık aslındaBir çocuğu en çok annesi babası düşünür, onun için en iyisini onlar yaparlar. Anlamıyorum bu söylemleri, ağzı olan konuşuyor işte. Tanıdık tanımadık sokaktaki teyzeler bile o çocuk üşür çekiyorlar. Doymadı mama ver, çocuğu ağlatma, öyle yapma şöyle yap o kadar çok yaşadım ki bu süreçte. Çocuk olunca hayatımıza karışma hakkı mı verildi insanlara? Sünnet konusu da en ağırı olmuş suçlayıcı konuşmaya ne hakları var ya zaten en çok üzülen de anne-baba oluyor. Peki nasıl tepki verdin?Papatyamaviss
Her şeyi yanlış yazmış telefon. Kakasında yazmak istedim hep düzeltmede yapamıyorum.Kızlar günlerdir soruyordum bebeğimin kafasında bir gariplik var diye doktorda bir seu yok demişti. Az önce farkettim kıllar var kazasında küçük küçük tüyler diyim kıl değilde. Bir iki tane görüyordum önceden altını açınca yapismistkr diyordum az önce resmen inceledim bir sürü gördümçok korkuyorum ya eli hep ağzında her şeyi yalıyor hsr şeyin tüyü ağzına gidiyor ondan mı acaba köpekte var evde bilemiyorum ama tedirgin oldum çok. Çocukta hiç bir sorun yok ama halsizlik kusma vb
Bence yuttuğunu çıkarıyordur. Kuzey'in kakada eşimin sakalı çıktıKızlar günlerdir soruyordum bebeğimin kafasında bir gariplik var diye doktorda bir seu yok demişti. Az önce farkettim kıllar var kazasında küçük küçük tüyler diyim kıl değilde. Bir iki tane görüyordum önceden altını açınca yapismistkr diyordum az önce resmen inceledim bir sürü gördümçok korkuyorum ya eli hep ağzında her şeyi yalıyor hsr şeyin tüyü ağzına gidiyor ondan mı acaba köpekte var evde bilemiyorum ama tedirgin oldum çok. Çocukta hiç bir sorun yok ama halsizlik kusma vb
Şaşırdım valla kızBizimde hep oyle korkma
Ay çok rahatladım gece elli defa uyanıp çocuğu kontrol ettim iyimi diye bir de dün 4 ay aşısı oldu paranoyak yaptı beni el kadar bebe. Hippi gibi yaşayan hiç bir şeyi takmayan bir insandim ben sasiriyorum kendimeBence yuttuğunu çıkarıyordur. Kuzey'in kakada eşimin sakalı çıktıBazen böyle giysi tüyü gibi şeyler oluyor. Herşeyi ağızlarına soktukları için illaki yutuyorlar ve çıkartıyor olmaları sağlıklı bir süreç.
Ya köpeğin tüylerini alıp ağzına sokmadıktan sonra bir şey olmaz benceKızlar günlerdir soruyordum bebeğimin kafasında bir gariplik var diye doktorda bir seu yok demişti. Az önce farkettim kıllar var kazasında küçük küçük tüyler diyim kıl değilde. Bir iki tane görüyordum önceden altını açınca yapismistkr diyordum az önce resmen inceledim bir sürü gördümçok korkuyorum ya eli hep ağzında her şeyi yalıyor hsr şeyin tüyü ağzına gidiyor ondan mı acaba köpekte var evde bilemiyorum ama tedirgin oldum çok. Çocukta hiç bir sorun yok ama halsizlik kusma vb
Ben bi kere kendi saçını gördüm bebişin. Bizde de köpek var üstelik artık köpeğin çok farkında ve sürekli ona dokunmaya çalışıyor tüyünü çekiyor. Sıkıntı yapma çok normal bunlar. Aşılı köpeğin herhangi bir tehlikesi yok zaten biliyorsundurAy çok rahatladım gece elli defa uyanıp çocuğu kontrol ettim iyimi diye bir de dün 4 ay aşısı oldu paranoyak yaptı beni el kadar bebe. Hippi gibi yaşayan hiç bir şeyi takmayan bir insandim ben sasiriyorum kendime
Ya tabi aşılı köpek sıkıntı yok ama etrafın tozu kendi saçının tüylerine benzettim zaten ama çok rahatsız edici bir görüntüydü.. Bugün bütün halıları kaldırdım yikamaya vericem ve her saniye bebekten kıl tüy temizlicem sanırım bir daha o görüntüyü görmek istemiyorumBen bi kere kendi saçını gördüm bebişin. Bizde de köpek var üstelik artık köpeğin çok farkında ve sürekli ona dokunmaya çalışıyor tüyünü çekiyor. Sıkıntı yapma çok normal bunlar. Aşılı köpeğin herhangi bir tehlikesi yok zaten biliyorsundur