2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizim alt tek dis cikti. 2. Cikmak uzere ama kuzeye masallaah koşuyor

Çok geçmiş olsun, biz de atlattık ilk günler baya zordu öksürdükçe uyuyamadı uyumadıkça ağladı ağladıkça öksürdü 2 gecemiz böyle fena geçti sonra yavaş yavaş azaldı ki biz hastanede yattık akciğer sesleri tam düzelmeden çıkarmadı doktor, zor oluyo ama geçiyo, ben şimdi daha çok korkuyorum tekrarlarsa diye ne yapmak lazım onu da bilmiyorum

Çok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsınız, arkadaşlar da yazdı hastalık dönemine denk geldi çocuklar maalesef. Siz de iyi olacaksınız
Bende sıcak basması yok ama üşümüyorum ve normalde çok üşüyen biriyim eşim hayretler içinde bakıyor Ter basması yok bende ama ister bir baktır hormonlara.

Ay dişler çıkmaya başlamış hayırlı olsun hepinize Devakus atatalya Ihlamurseven maşallah bizde daha bir şey yok. Bazen mememi tutup sündürüyor ama oyun yapıyor kaşıntıdan değil bence

Bir anda cikiverdi bizimki. Nokta nokta beyazliklar vardi cok var cikmasina dediler 2 gun sonra patladi

Oy maşallah Kuzeyciim

Maşallah Deniz de kocaman olmuş canım benim ya görmüştüm fotosunu köpüşle olması lazım yanlış hatırlamıyorsam araları nasıl
Çok şükür toparlıyor kuzumEvet bir de golden kızımız var araları bu ara çok güzel çok şükür Deniz büyüdükçe etrafa ilgisi arttıkça Luckye ilgisi arttı haliyle onun ilgisine de kızım karşılık veriyor
Deniz Lucky yanına geldikçe tüylerine dokunmaya çalışıyor kulağını felan tutuyor Lucky de onun elini yalıyor onun hoşuna gidiyor elini veriyor yalasın diye bu ara böyle ilişkileri var
Bizim liste kabarık daha havuç muuu sadeceee bugun abısının pankekını tattık
Ooo ek gıda işini ilerlettiniz bizde az kaldı arkanızdan geliyoruz
Ay biz hala gündüz oturma odasında çocuk yatak odasında yapacağını anlıyor girmeden kapıda başlıyor ağlamaya öyle olunca bizim gündüz hala oturma odası devam

Ya biz nerdeyse doğduğundan beri gündüz 1 uykusunu dışarda yapıyoruz alıştı artık bir kez dışarda uyumadan durmuyor ama iyi de oluyor güzel uyuyor

Kuzey prematüre felan değil depar atarak büyüyor vallaMaşallah kuzuma

D dertah dedıgın gıbı cok nadır görülen durum yapışma , gömülme ıse cok sık aslında

Ya herkese kızdım açıkçası benımle ne alakası var dıye anlatımlar ama ıste ıstedıgın kadar anlat bır ıkı sene sonra konusu gecınce bıle hala suçlayıcı bakışlar atılıyor

Kızlar günlerdir soruyordum bebeğimin kafasında bir gariplik var diye doktorda bir seu yok demişti. Az önce farkettim kıllar var kazasında küçük küçük tüyler diyim kıl değilde. Bir iki tane görüyordum önceden altını açınca yapismistkr diyordum az önce resmen inceledim bir sürü gördüm çok korkuyorum ya eli hep ağzında her şeyi yalıyor hsr şeyin tüyü ağzına gidiyor ondan mı acaba köpekte var evde bilemiyorum ama tedirgin oldum çok. Çocukta hiç bir sorun yok ama halsizlik kusma vb

Her şeyi yanlış yazmış telefon. Kakasında yazmak istedim hep düzeltmede yapamıyorum.

Bence yuttuğunu çıkarıyordur. Kuzey'in kakada eşimin sakalı çıktı Bazen böyle giysi tüyü gibi şeyler oluyor. Herşeyi ağızlarına soktukları için illaki yutuyorlar ve çıkartıyor olmaları sağlıklı bir süreç.

Ay çok rahatladım gece elli defa uyanıp çocuğu kontrol ettim iyimi diye bir de dün 4 ay aşısı oldu paranoyak yaptı beni el kadar bebe. Hippi gibi yaşayan hiç bir şeyi takmayan bir insandim ben sasiriyorum kendime

Ya köpeğin tüylerini alıp ağzına sokmadıktan sonra bir şey olmaz bence bizde de köpek var bu ara dokunup tutuyor eli tüy oluyor mesela temizliyorum ama kalıyordur illaki o da hop ağza

Ben bi kere kendi saçını gördüm bebişin. Bizde de köpek var üstelik artık köpeğin çok farkında ve sürekli ona dokunmaya çalışıyor tüyünü çekiyor. Sıkıntı yapma çok normal bunlar. Aşılı köpeğin herhangi bir tehlikesi yok zaten biliyorsundur

Ya tabi aşılı köpek sıkıntı yok ama etrafın tozu kendi saçının tüylerine benzettim zaten ama çok rahatsız edici bir görüntüydü.. Bugün bütün halıları kaldırdım yikamaya vericem ve her saniye bebekten kıl tüy temizlicem sanırım bir daha o görüntüyü görmek istemiyorum Kurutma makinesi de şart her şeyi topluyor ama neye para yetiştirecegimizi şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…